goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bel je over met dat je de verkeerde kleur dan van party tent hebt gekregen. Wordt meteen geregeld dat de goede kleur onze kant op komt en verkeerde kleur wordt meegenomen super. Weinig daarvoor hoeve doen goede service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Houden zich aan levertijd.

Betere communicatie over moment van levering in samenhang met de door bol.com geleverde matras.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk snel geleverd

Jammer dat ik geen dagdeel voor de bezorging kon aangeven. De gebruiksaanwijzing was niet te lezen bij het product. En het product is niet door een beginnend klusser in elkaar te zetten. De cavia is verder content met zijn nieuwe huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering engoed service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede service. Leuke en betaalbare eetkamerstoelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gekregen wat ik bestelde. Mooi op tijd. En vooral een vriendelijke bezorger Marc.

Geen verbeterpunten omdat dit mijn eerste bestelling bin jullie was en die is perfect verlopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, was iets kapot aan het bestelde, kreeg direct reactie dat er een nieuw onderdeel toegestuurd werd.

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Ipv 4 barkrukken 8 stuks ontvangen. Heb een mailtje gestuurd, bleek dat mijn mail niet ontvangen was, terwijl het in mijn verzonden mails zit. Paar dagen later nog gebeld om door te geven dat er ergens iets verkeerds is gegaan en dat ik onterecht 4 barkrukken erbij heb gekregen. Vond wel dat ik een kleinigheidje of een korting kon krijgen voor mijn volgende bestelling ipv mijn eerlijkheid :-)

Pluspunten

Eerst geen email bevestiging gekregen van de aankoop. Daar zelf voor moeten belle wat extra kost was voor mij .

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede comfortabele stoelen .Zeker voor deze prijs

De armleuning is bevestigt met klitterband is wel een min puntje.Kan beter afgewerkt worden met een ritssluiting is mijn mening

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten worden met een mooi prijsje verkocht en een snelle service.

Materiaal is niet echt op niveau.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De bestelling was correct.

De verzendkosten waren veel te hoog. Het gewicht was onder de 20 kilo en toch moet ik € 14,95 verzendkosten betalen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlugge en correcte levering

Xxxxx

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer voordelig en vlugge levering. Mooi en stevige verpakking. Goeie info over leveringstijden.

Doe zo verder!!!! Goed bezig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Kwaliteit van het product ten opzichte van de prijs

nakijken of bestelling wel compleet is

Pluspunten

De tekening was niet goed te volgen, het was net een puzzel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb gebeld toen bleek dat Dynalogic niet kon leveren ivm schade werd gelijk een nieuwe levering aangemaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Product goed zelf in elkaar te zetten.

Het was even zoeken naar de bouten om vast te zetten. Ze zaten verstopt in de buis. is wel goed voor het vervoer, maar zou handig zijn dit ergens te vermelden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb de verpakking als volgt gekregen: Doos was gescheurd en er zat niks in hoe ik het in elkaar moest zetten en na dat ik alles heb gedaan was de achter wiel scheef.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

flexibel in annuleren/omzetten bestelling

Communicatie. Levering van tuinhuis was met een maand vertraagd, en daar kwam ik achter door zelf te informeren waarom er nog geen levering had plaatsgevonden. Dat hoort niet zo. Bij de tweede keer vertraging van een maand werd wel op tijd gecommuniceerd. Dat de vertraging overmacht was begrijp ik wel, maar de beleving van het bedrijf wordt hierdoor wel gekleurd.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX