Pluspunten

Snel en duidelijk hoe en wat met de levering zo fijn dat ik precues wist waneer ie ongeveer geleverd werd dus hoefde niet de hele dag thuis te blijven

Betere beschijving hoe het hok in elkaar moet en zeker met het dak en deurtjes

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede prijzen

Regel een ander transport bedrijf. Het kan toch niet dat je 4 dagen van tevoren afspraak maakt en er wordt op diezelfde dag (niet daarvoor) doodleuk aangegeven, sorry maar het lukt ons vandaag niet. Snap dat jullie er weinig aan kunnen doen; maar jullie kunnen wel voor een betere partij kiezen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dubbele gaten in stoelen. Gaten op verkeerde plek. 4 stoelen besteld, maar 2 verschillende soorten.

Schone spullen leveren

Pluspunten

Mooie, stevige trampoline. Mijn kind is erg blij. Goede prijs.

Pluspunten

Goede bereikbaarheid en goede service

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd en prima prijs/kwaliteit verhouding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bezorgdienst en prijs

Gebruiksaanwijzing en kwaliteit

Pluspunten

Supersnel bezorgd.

Pluspunten

Plezierig en accuraat contact; begrijpen meteen wat je wil. Tuinbankje geslaagd! Graag nog zo een bestellen.

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering!

Eerder in proces aangeven wat de verzendkosten zijn!

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb 2 fietsen gekocht materiaal was te kort zoals vijzen ik heb nieuw vijzen gaan kopen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Firma probeert de goedkoopste te zijn maar magazijn is zootje

TE MIJDEN Klant is hier zeker geen koning. Tuinkas word geleverd (2 pakketten) 1 van de paketten is volledig beschadigd. Na telefonisch contact vragen ze om de beschadigde onderdelen te noteren (de nummers) Blijkt dat de handleiding niet overeen komt met nummering. Terug contact, sturen dag erna nieuwe op. Ik neem terug verlof. 's avonds blijkt dat de zending niet zal kunnen doorgaan wegens extra kwaliteitscontrole en zal de dag erna worden geleverd. Ik neem de dag erna vakantie. Blijkt dat er een manco colli zou zijn bij bij dynalogic, telefonisch een barcode probleem. Terug contact, zullen ze de dag erop tussen 8 en 11 nieuwe bezorgen. Terug halve dag vakantie. Blijkt vandaag dat de stock op is en ze niet weten wanneer het kan geleverd worden... Wat met er al bij dynalogic staat?? Firma liegt er dus op los. Van 2 colli's is het naar 3 colli's gegaan en laatste zogezegde levering zijn er 4 ..... DIT WAS EEN CADEAU, dat dus veel te laat kan geleverd worden en voor familiale ruzie's hier heeft gezorgd. DANK U LAAGSTEPRIJSGARANTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

Goed en op tijd aangekomen. Mooi bar stoels.

Op de papier staat niet alles duiddelijk. Voor meer uitleg moest ik naar hoofdkantoor bellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Webshop werkt goed en is duidelijk.

Een andere transporteur inschakelen! Mijn kado voor mijn zoon wordt op de 1e dag geannuleerd door de bezorger. De 2e dag zitten we vanaf 16.00u thuis te wachten. Rijd de bezorger gewoon voorbij! Vervolgens wordt er ingevuld: bedrijf gesloten. Dit terwijl er gewoon een woonhuis staat met lichten aan!! Fijne verjaardag voor mijn zoon zo morgen... (zonder kado) Jullie kunnen hier niets aan doen.

Pluspunten

Hele goede service ...top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima product geleverd en snel.

De pakketbezorger ;)

Pluspunten

Snelle levering lage prijs!

Pluspunten

Snelle reactie op de mail.

Bezorging en track en trace kan beter. Eerst bericht dat het bezorgd wordt, hele dag vrij voor genomen. Laten ze met de middag weten dat het n dag later wordt...

Pluspunten

Mooi product (tuinbankje) voor een lage prijs

Ik kreeg geen bevestiging van de bestelling. Wel van de bezorger en die kwam precies op de aangekondigde tijd.

Pluspunten

Super snel geleverd mooi verpakt En mooie spullen

Tot nu toe geen verbetering punten

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX