Pluspunten

Al roept de naam ‘ Laagste Prijs Garantie’ wellicht in eerste instantie mogelijk wat weerstand op, ( het gaf mij in 1e instantie een onbetrouwbaar gevoel), is het een klasse-bedrijf. De website zit goed en intuïtief in elkaar. Afrekenen kan mét en zonder aanmaak van een account. De beloofde levertijd wordt daadwerkelijk waargemaakt en de communicatie daaromtrent is zeer accuraat. Pakketten zijn goed en veilig verpakt en komen dus ook veilig en onbeschadigd aan. Transparantie en betrouwbaarheid zijn synoniemen voor Laagste Prijs Garantie!

Pluspunten

- Telefonisch vriendelijk en professioneel geholpen. - Goede informatieve website - Supersnelle, via Track & Trace te volgen levering - Product exact als omschrijving op de website

-?

Pluspunten

ik ben zeer tevreden

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Klanten voorafgaandelijk informeren omtrent de manier van leveren. Mijn pakket werd afgeleverd bij ‘een buur’ (zoals ze vermelden in de kleine lettertjes van de voorwaarden) 80m van mijn huis, ondanks het feit dat ik duidelijk aangegeven had dat er enkel bij mij geleverd mocht worden... zeer bedenkelijke wijze van afleveren. Pakket zag er ook niet uit, volledig beschadigd en ingedeukt. (Waarvan foto’s)

Pluspunten

Snel en keurig, met bezorging mail.

Aangegeven op vrijdag te leveren, zodat ik zelf in ontvangst kon nemen, i.p.v. de buren. Kwam op donderdag aan dag te vroeg, gelukkig was iemand thuis. Waarom vragen naar een dag van levering?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel bezorgd en goedkoop

Pluspunten

Super snel bezorgd. Makelijk in elkaar te zetten.

Pluspunten

Snelle levering, super goed verpakt.

Pluspunten

Snelle levering Netjes verpakt Goede kwaliteit

N.v.t.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goed op de hoogte gehouden

Pluspunten

Het is wel snel binnen in huis dat is alles

Goed kijken wat er besteld word en op welke datum mensen het binnen willen hebben, want ik had aangegeven op maandag het binnen te krijgen en kreeg ik het gisteren al.

Pluspunten

Snelle levering. Alles netjes aanwezig in verpakking. Communicatie ook goed

Pluspunten

İk heb een kamerscherm besteld waarna ik hem de volgende dag gelijk heb mogen ontvangen. Het was goed ingepakt en ik kon hem volgen via track and trace. İk kon zelfs zien wie de bezorger was van het paket. Zodoende zal ik dit bedrijf door al deze zaken prefereren boven andere bedrijven.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer ontevreden de bench is stuk geleverd. Onderplaat is gebarsten en het metaal is ook afgebroken en doorbogen!

Pluspunten

Goede artikelen, prijzen en service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie heb 4 aan telefoon gehangen over mijn bestelling hoorde niks van jullie over uitstel

Pluspunten

Zeer duidelijk ! Foto komt perfect overeen met toegestuurde artikel.

Pluspunten

houd zich goed aan gemaakte afspraken.

Pluspunten

Zeer snelle levering .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt

Een glij dop kapot Kwaliteit montage materiaal had beter gekund

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij telefonische navraag over het product zeer goed en vriendelijk geholpen

Beter de bevestiging lezen, het product werd 2 dagen later geleverd (na tel. navraag door onze kant) men dacht dat er nog niets betaald was terwijl op mijn bevestiging al betaald per IDEAL stond

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX