perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede afhandeling!

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

klantenservice goed aanspreekbaar, vriendelijk.

trace & track

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk snelle levering. Echter het product zelf was niet zo geweldig. Hele slechte/onduidelijke handleiding erbij. En t is allemaal niet zo stevig als verwacht.

Montagefilmpje van het product op de site zetten. Of een link naar een filmpje met de bestelling meeleveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb voor de eerste keer bij jullie besteld en ik kan alleen maar zeggen dat ik uitstekende Ben geholpen zelfs door het ontbreken van een onder deel werdt ik pefect geholpen in nog geen 10 u nadat ik hiervan melding had gemaakt Kreeg ik al een uitstekende email

Ik zou niet weten wat ik als verbeteringstip moet noteren Ik zou zeggen ga zo door en bij deze Wil ik u nog even zeggen dat ik nog nooit zon goede telefonisten aan de lijn heb gehad iemand die echt gelijk de tijd voor klanten neem (super) nogmaals zet zo voort

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, netjes verpakt, voor vragen geen lange wachttijd aan de telefoon

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- snelle levering - komt afspraken na

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne klantenservice een 5

Goed aanleveren van de producten. Een 2

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten

Geen instructies voor montage

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke beer bestelt! Hij was op tijd en was geweldig zacht! Ook niet al te duur! Helemaal top dus

Niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helaas product beschadigd geleverd. Contact opgenomen en direct naar een oplossing gezocht. Goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en heel vriendelijke klantenservice.snelle levering. Goede prijs en kwaliteit .zeker aanrader.heele mooi krabpaal.goede beschrijving

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte service, zeer correct.

Dpd niet altijd juist

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

2 colli waarbij één pak duidelijk een herverpakking was van een retourzending. Meerdere onderdelen waren beschadigd. De schroeven van één kapstok waren van een verkeerde kleur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en een vriendelijk bezorger.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantenservice

Controle op volledigheid pakket. Mijne was 2e hands en niet compleet. Beide barkrukken functioneren niet goed (verstelbaarheid)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product, snel geleverd ondanks dat het product niet op voorraad was

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en vlotte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles ging snel en gemakkelijk van het online bestellen tot het bezorging van het bestelling. Vond zelfs de bezorger hartstikke vriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes dezelfde avond nog gebeld dat een besteld product niet meer op voorraad was.

Product was gerelateerd met Valentijnsdag, hier had mogelijk rekening gehouden mee kunnen worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer meedenkend en oplossingsgericht. Vriendelijke mensen en een prima oplossing geboden. De verzendkosten / meerkosten van de omruiling zijn door het bedrijf cadeau gegeven. Dat hadden ze niet hoeven doen, maar is natuurlijk een topservice!

Het afhandelen van een retour komt wat rommeliger over als je op de locatie zelf bent.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Had een andere leveringsdatum ingevult, kreeg mijn producten toch 2 dagen te vroeg thuis afgeleverd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

Betere handleiding erbij

slechter dan verwacht

Pluspunten

Laage prijs

hoge verzendkosten

7 Wisent