Pluspunten
ik heb niets ontvangen!!!! ik wil graag een korting ben nu heel de dag thuis gebleven voor niets!!!!!!!!
Verbeterpuntenspullen leveren!!!
Beste Linda, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen, mijn oprechte excuses hiervoor. U heeft contact gehad met onze klantenservice betreffende de levering van uw bestelling. Vervolgens is er samen met u een nieuwe leverdatum afgesproken daar de eerste zending bij onze transporteur niet goed was verlopen. Wij begrijpen dat dit enorm vervelend voor u is, daar u hiervoor thuis gebleven bent. Ik verneem graag van u of u de levering in goede orde heeft ontvangen. Dit verneem ik graag van u per e-mail via [email protected]. Indien dit niet het geval is, lossen wij deze situatie uiteraard direct alsnog bij u op. Ik verneem graag van u! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88 - 22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Goedkoop. Snelle levering
VerbeterpuntenVoor mij is alles goed.
Pluspunten
Goed koop
VerbeterpuntenPakjes beter kunnen volgen die je hebt besteld want die kon ik niet volgen en dat was heel verwarrend
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u het volgen van de levering van uw bestelling als niet prettig heeft ervaren, mijn excuses hiervoor. Normaal gesproken hoort u vanuit onze transporteurs altijd een tijdsindicatie te ontvangen op de ochtend van de levering, zodat u de levering kunt volgen. Ik verneem graag van u wat er niet juist is verlopen bij de levering en het volgen met de Track & Trace code, zodat wij dit kunnen terugkoppelen aan onze transporteur. Dit verneem ik graag van u per e-mail via [email protected]. Zodoende nemen wij deze verbeterpunten uiteraard mee. Ik verneem graag van u! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88 - 22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
snelle verwerking en levering
Pluspunten
Zeer scherpe prijs en coulante service bij het ruilen van een product.
Pluspunten
Goede service, bedankt daarvoor
VerbeterpuntenEven de producten extra nakijken vooralleer je ze opstuurt, want er zaten twee dezelfde poten in mijn verpakking die niet paste op de stoel. Dat brengt toch extra last met zich mee. Terug opsturen en nieuwe verzenden enz..
Pluspunten
Redelijk snel geleverd
VerbeterpuntenDe verpakking is beschadigd, stinkt enorm naar teer. De constructie is slecht gemaakt. De hekken gammelen op de constructie
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling beschadigd heeft ontvangen en dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van het product, mijn excuses hiervoor. Graag ontvang ik van u foto's van de door u ontvangen bolderkar. Zodoende kijk ik direct met u mee naar een passende oplossing voor deze situatie, daar het natuurlijk niet de bedoeling is dat deze bolderkar op deze wijze bij u wordt geleverd. Dit ontvang ik graag van u per e-mail via [email protected]. Zodoende los ik deze situatie volledig naar uw tevredenheid bij u op en zorg ik er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88 - 22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Snelle levering, Webshop overzichtelijk Goedkoop
VerbeterpuntenEerst goederen controleren voordat je iets op stuurt. De stoel die ik heb besteld heb ik beschadigd geleverd gekregen.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze u de door u bestelde barkruk heeft ontvangen, mijn oprechte excuses hiervoor. Dit is absoluut niet de bedoeling. Uiteraard wil ik deze situatie direct bij u oplossen. Graag wil ik u vragen of u foto's zou kunnen maken van de defecten aan de barkruk. Ik ontvang deze foto's graag van u per e-mail via [email protected]. Zodoende kijk ik direct met u mee naar een passende oplossing voor deze situatie en zorg ik er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88 - 22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenEr wordt beweerd dat je 1 dag na bestelling je levering krijgt. We zijn een week verder en heb nog niets ontvangen
Beste Kevin, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze de levering van uw bestelling heeft plaatsgevonden, mijn oprechte excuses hiervoor. U heeft hierover contact gehad met onze klantenservice. Hierin is besproken dat wij uw bestelling alsnog naar u gaan verzenden. Het pakket staat momenteel bij onze transporteur DPD. Graag komen wij met u in contact om ervoor te zorgen dat dit pakket alsnog op een werkdag of zaterdag naar uw keuze bij u wordt geleverd, zodat u uw bestelling alsnog gaat ontvangen. Daarnaast kijk ik dan graag samen met u naar een passende tegemoetkoming voor het ongemak, daar uw bestelling niet op deze wijze hoort te verlopen. Ik verneem hiervoor graag van u per e-mail via [email protected]. Zodoende help ik u graag verder. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88 - 22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Goede service, nog even gebeld of een product ook echt verstuurd kan worden en de volgende dag geleverd en dat was het geval. Netjes geleverd en van te voren de tijd doorgekregen, die klopte ook precies!
VerbeterpuntenDoos van het product was flink beschadigd. Inhoud was gelukkig nog heel.
Pluspunten
Goed product. Goed beschreven.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering heb nog gebeld met de klantenservice heel vriendelijk te woord gestaan.
Pluspunten
Snel levering. Goede product
Beste Glenn, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend dat u uw bestelling op deze wijze heeft ervaren, mijn excuses hiervoor! U heeft contact gehad met onze klantenservice betreffende uw bestelling. U heeft aangegeven dat u uw bestelling wenst te retourneren. Wij hebben uw bestelling retour ontvangen en uw aankoopbedrag is op 10 januari 2019 aan u terugbetaald. Mocht u daarnaast ondanks deze bestelling in de toekomst wederom een bestelling bij ons wensen te plaatsen, dan kijk ik graag mee naar een passende aanbieding hiervoor. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88 - 22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Snelle levering Correcte omschrijving artikel Product goed verpakt
VerbeterpuntenControleer product vóór verzending. 1 poot van mijn kaptafel was/is beschadigd. Niet heel erg maar toch. Ik heb niks gemeld omdat ik er zo blij mee ben. Maar het hoort zo niet de deur uit te gaan vind ik.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Hele mooie stoelen gekocht! Ze werden perfect op tijd geleverd en ze zagen eruit zoals op de site. De stoelen waren serieus afgeprijst! Ben er heel blij mee.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn om er bij ge noteren of je het nog zelf in elkaar moet steken en wat je nodig hebt.
Pluspunten
Zeer correct verloop. Snelle levering. Leuk dat je de levering goed kan volgen.
Pluspunten
netjes verzorgd en goede communicatie over de levering en hoelaat
Pluspunten
Super klantvriendelijk! Goed ingepakt en snel geleverd.
Pluspunten
Ons pakje was zoek geraakt en dit bedrijf heeft dat zeer nauwkeurig en snel opgelost. Een dikke pluim en vele anderen mogen hier een voorbeeld aan nemen!
Pluspunten
VerbeterpuntenBij 1 artikel verzendkosten €6,50. Bestel je er een artikel bij, hoe klein en licht van gewicht, worden de verzendkosten ineens €14,95. Dat vond ik heel vreemd. Contact gehad, maar dat is wat ze hanteren......niet per gewicht, maar per pakket. Dus heb het 2e artikel niet hier gekocht.
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX