zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik heb niets ontvangen!!!! ik wil graag een korting ben nu heel de dag thuis gebleven voor niets!!!!!!!!

spullen leveren!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoop. Snelle levering

Voor mij is alles goed.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed koop

Pakjes beter kunnen volgen die je hebt besteld want die kon ik niet volgen en dat was heel verwarrend

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle verwerking en levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer scherpe prijs en coulante service bij het ruilen van een product.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, bedankt daarvoor

Even de producten extra nakijken vooralleer je ze opstuurt, want er zaten twee dezelfde poten in mijn verpakking die niet paste op de stoel. Dat brengt toch extra last met zich mee. Terug opsturen en nieuwe verzenden enz..

slechter dan verwacht

Pluspunten

Redelijk snel geleverd

De verpakking is beschadigd, stinkt enorm naar teer. De constructie is slecht gemaakt. De hekken gammelen op de constructie

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, Webshop overzichtelijk Goedkoop

Eerst goederen controleren voordat je iets op stuurt. De stoel die ik heb besteld heb ik beschadigd geleverd gekregen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantvriendelijk

Er wordt beweerd dat je 1 dag na bestelling je levering krijgt. We zijn een week verder en heb nog niets ontvangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, nog even gebeld of een product ook echt verstuurd kan worden en de volgende dag geleverd en dat was het geval. Netjes geleverd en van te voren de tijd doorgekregen, die klopte ook precies!

Doos van het product was flink beschadigd. Inhoud was gelukkig nog heel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product. Goed beschreven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering heb nog gebeld met de klantenservice heel vriendelijk te woord gestaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel levering. Goede product

zeer slecht, onaanvaardbaar

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Correcte omschrijving artikel Product goed verpakt

Controleer product vóór verzending. 1 poot van mijn kaptafel was/is beschadigd. Niet heel erg maar toch. Ik heb niks gemeld omdat ik er zo blij mee ben. Maar het hoort zo niet de deur uit te gaan vind ik.

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele mooie stoelen gekocht! Ze werden perfect op tijd geleverd en ze zagen eruit zoals op de site. De stoelen waren serieus afgeprijst! Ben er heel blij mee.

Het zou handig zijn om er bij ge noteren of je het nog zelf in elkaar moet steken en wat je nodig hebt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer correct verloop. Snelle levering. Leuk dat je de levering goed kan volgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

netjes verzorgd en goede communicatie over de levering en hoelaat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super klantvriendelijk! Goed ingepakt en snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ons pakje was zoek geraakt en dit bedrijf heeft dat zeer nauwkeurig en snel opgelost. Een dikke pluim en vele anderen mogen hier een voorbeeld aan nemen!

Pluspunten

Bij 1 artikel verzendkosten €6,50. Bestel je er een artikel bij, hoe klein en licht van gewicht, worden de verzendkosten ineens €14,95. Dat vond ik heel vreemd. Contact gehad, maar dat is wat ze hanteren......niet per gewicht, maar per pakket. Dus heb het 2e artikel niet hier gekocht.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX