voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefoniste was aardig en legde alles goed uit. En de stoelen waren binnen 24 uur in huis. En het belangrijkste de stoelen zagen er goed uit voor een hele scherpe prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goeie levering, product zit goed verpakt.

Bij het product wat ik aangeschaft heb zat geen gebruiksaanwijzing.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie stoelen geleverd en goede terug haal optie

Betere bezorging en geen tweede hands spullen leveren 2 stoelen waren krom en gescheurd dit zat in 1 doos met verkeerde schroeven en geen goede inpak materiaal

Pluspunten

Alleen de doos was stuk bij aflevering, poten waren uit doos gevallen. Maar verder perfect verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte levering, prima website

zeer slecht, onaanvaardbaar

We hadden een koperen terrasverwarmer gekocht. Deze is eerst in een verkeerde kleur (zilver) geleverd, dan is hij verloren geraakt in het koerierbedrijf. Uiteindelijk wordt de goede kleur geleverd maar helemaal beschadigd. Opnieuw terugsturen, dan opnieuw verkeerde kleur (zwart) geleverd. Momenteel aan de 4de poging bezig maar nu is hij opnieuw verloren geraakt bij het koerierbedrijf...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede oplossing van probleempje missende onderdelen

Extra check of producten compleet zijn zou goed zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering. Mooie stoelen.

1 stoel was beschadigd aan de achterkant. Geen handleiding in de doos om de stoel te monteren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel vlot besteld en geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel binnen gekregen en netjes optijd..

Gebruiksaanwijzing was niet bij!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, product beantwoordt aan de beschrijving

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik bestelde een product waarvan ik over het hoofd had gezien dat het niet in voorraad was. Na een mailtje kreeg ik meteen een alternatief opgestuurd & het overige geld terug op mijn rekening. Fantastische service & prijzen!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De laagste prijs Makkelijk om te bestellen Snelle levering

Tot nu toe geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij hebben hier een kaptafel gekocht. Aan de telefoon werd al netjes verteld dat de tafel waarschijnlijk later geleverd werd door de drukte bij de pakketdienst. Maar hij kwam gewoon de volgende dag al bij ons aan. Bij het uitpakken bleek een van de spiegels kapot te zijn, even gebeld en er werd meteen een nieuwe spiegel gestuurd en ook deze was de volgende dag binnen. Wij zijn zeer tevreden met het product maar wij zijn nog meer tevreden met de service van laagsteprijsgarantie. Wij zeggen daarom nogmaals bedankt voor de snelle en vriendelijke service en ga vooral zo door. Zeker voor herhaling om daar een product te bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goed service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel telefonisch bereikbaar Bij een klacht snel een oplossing en erg vriendelijk

Mss beter checken of de pakketten niet beschadigd zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid van leveren en goede prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling werd in eerste instantie incompleet en defect afgeleverd, maar de resterende/vervangende producten werden snel en zonder extra kosten nagezonden. Goede klantenservice! Gekochte stoelen hebben goede prijs-kwaliteitverhouding.

Beide leveringen werden op een andere dag dan de bij de bestelling genoemde dag geleverd. Wellicht dat dit beter geregeld kan worden met de bezorgdiensten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dit is een prima bedrijf met veel betalingsmogelijkheden tot o. a. 2 weken na aankoop. Ook de correspondentie is helder er duidelijk en ik ben helemaal tevreden.

niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en nette levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

hele goede en nette klantenservice

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had een fout gemaakt en ze hebben snel na een telefoontje mijn fout opgelost... top service

Kwaliteit kon beter van de stoelen, niet alle gaten kwamen overeen waardoor ik moest boren maar voor een lage prijs kan je geen top kwaliteit verlangen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Enorm slecht product geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle levering en een mooi product voor een hele goeie prijs .

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX