goede service, goed behandeld

Pluspunten

prijs/kwaliteit goed, slechte en onduidelijke handleiding bij montage kruiwagen,

kan incident zijn voor een bepaald product in deze een kruiwagen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

vlotte levering

controleer of alles in de verpakking zit en dat alles nog intact is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, bij probleem vlotte communicatie en oplossing!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg klantvriendelijk, meedenkend en doen wat ze beloven. Hele prettige ervaring!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lage prijs Duidelijke communicatie over levering product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie. Alles was snel geleverd.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en keurig op de hoogte gehouden over levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel reactie en snel probleem oplossen

Hopelijk is nieuwe stoel wel goede kwaliteit mijn man weegt echt geen 120 kilo en in aankoop stond zelfs 130 kilo

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie stoelen voor een leuke prijs, goede klantenservice en oplossingsgericht bij problemen.

De levertijd was lang, zeker acht weken gewacht, Maar ben blij met de stoelen en een stukje service en klantvriendelijkheid is mij wat waard.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is een eerlijk bedrijf, verkoopt mooie kwaliteit. Altijd nette klantenservice gesproken. Houd je op de hoogte van de ontwikkelingen. Ik doe zeker opnieuw zaken met ze.

De track en tracé code zou iets eerder verzonden mogen worden zodat er sneller duidelijk is wanneer de producten geleverd worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over jullie. Ik raad jullie site aan familie en vrienden. Zowel goede service als klantvriendelijk personeel

Ik ben echt zeer tevreden. Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling van mijn bestelling.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Waren vriendelijk aan de telefoon.

Echter van de 8 bestelde stoelen waren er 7 beschadigd. Omruiling hiervan ging moeilijk. Tevens werd een afspraak inzake verzendkosten niet nagekomen en werd hier mijn probleem van gemaakt. Goedkoop heeft dus een reden !!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een snelle levering en als blijkt dat de bestelling incompleet is dan wordt er direct aktie ondernomen en wordt het artikel nabezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie en klantgericht

Ga zo Door!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

X

Je denkt dat je goedkoop uit bent in eerste instantie, uiteindelijk bij het afronden van de bestelling komen er nog verzendkosten en btw kosten bij. Er staat op de website vandaag besteld voor 21.00 uur morgen in huis. Ik had het een dag later! Erg jammer, er zat een hondje te wachten op zijn bench. Prijsen tonen inclusief btw ipv bij het afrekenen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Mooie kleur en snel geleverd

Product bestaat uit twee Pakketten en is 2delen geleverd. Eerste pakket bij de buren en het andere pakket de volgende dag thuis

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Excellent service and delivery.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal super geholpen. Pakket werd verzonden volgens vooraf aangegeven termijn op de site. Echter liep het pakket vertraging op door fout bij de vervoerder. Nadat ik hierover belde naar klantenservice werd er direct op eigen initiatief een nieuw pakket opgestuurd, met kosteloze zaterdaglevering. Uiteindelijk werden er bij vervoerder nog een fout gemaakt en had ik twee pakketten, maar alles werd door klantenservice prima opgelost. Behulpzame dames, snelle reactie, goede bereikbaarheid en een prima prijs! Ik zou hier zo weer iets bestellen en kan het iedereen aanraden. Het geleverde product was trouwens ook prima en heel goed verpakt allemaal!

Eigenlijk geen, misschien samenwerken met een andere vervoerder. Maar denk dat fouten ook te maken hadden met drukte ivm blackfriday en sinterklaas.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik belde omdat ik perongeluk dubbel bestelde en ik werd zeer vriendelijk en zeer goed geholpen! Alles werd correct en snel geleverd!

Op geen verbeterpunten gebotst!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle juiste levering volgens afspraak.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Aanbieden van meerder pakketdiensten. Post nl heeft het niet allemaal op een rijtje in de feestdagen terwijl DHL wel alles optijd leverd. Evt tegen een extra vergoeding via DHL als optie.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX