Pluspunten
Mooie prijs snelle levering
Pluspunten
vlot contact zeer vlotte afhandeling en feedback van bestellingen
Pluspunten
Dag 1 bestelling geplaats Dag 2 bestelling ontvangen, klein defect doorgegeven Dag 3 nieuwe bestelling ontvangen Super tevreden en heel goed geholpen, zal zeker aanbevelingen doen
Pluspunten
VerbeterpuntenEen bruine teddybeer besteld witte aangekomen De naam van de ontvanger klopt niet
Beste Emre, Bedankt voor uw beoordeling. Zojuist hebben we telefonisch contact gehad met betrekking tot uw beoordeling. Daarin zijn afspraken gemaakt welke ik direct voor u gerealiseerd heb. Mocht de situatie alsnog niet naar uw tevredenheid zijn opgelost, verneem ik dit graag van u! U mag dan een e-mail versturen naar [email protected]. Vertrouwende erop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Kimberly Deckers, Team Klantenservice. (+31)88 2266300
Pluspunten
snel en makkelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik kan alleen maar positief zijn buiten één puntje zie hiernaast.
VerbeterpuntenDe verpakking: de goederen lagen los in de doos, bij transport word er veel gegooid met dozen er was kans op beschadiging hier door maar gelukkig was er niets aan.
Pluspunten
Snelle en goede levering!
Verbeterpuntengeen -
Pluspunten
Goed omgegaan met klacht. Klantvriendelijk Goed bereikbaar. Ben heel positief
Pluspunten
Kreeg wat ik had verwacht op vrijdag besteld zou volgende werkdag bezorgd worden heb hem de volgende dag toch gewoon bezorgd gekregen .
VerbeterpuntenAlles was naar wens helemaal top!!
Pluspunten
Zeer tevreden snelle levering, na de spullen te hebben binnen gekregen zagen wij dat er twee stoelen waren beschadigd. Mail gestuurd en binnen een week weer nieuwe onderstellen ontvangen.
Pluspunten
Ik had een verkeerde bestelling gedaan en deze werd gelijk dezelfde avond nog voor mij omgezet en kon ook direct de leverdag zelf kiezen. Maudy, je bent een topper! Alleen maar positieve woorden!
Pluspunten
Snelle levering Lage prijzen
Pluspunten
klantenservice is goed bereikbaar en snelle reactie op mijn klacht
VerbeterpuntenOnderdelen zijn slecht verpakt en raken hierdoor snel beschadigd.
Beste Marleen, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling niet juist heeft ontvangen, mijn oprechte excuses hiervoor. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Zojuist heb ik uw order direct erbij gepakt. Hier zie ik staan dat mijn collega een oplossing heeft aangeboden en er morgen een omruiling plaats gaat vinden. Daar ga ik ervan uit dat de situatie naar uw tevredenheid zal worden opgelost. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop en ik wens u alsnog alvast heel veel plezier toe met de bestelling! Met vriendelijke groet, Kelly Bobson Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Heel snelle service
VerbeterpuntenNederlandstalige ophaler eventueel
Pluspunten
Snelle reactie op de bestelling goede prijs kwaliteit
VerbeterpuntenHad van mijn bankapp rechtstreeks een afschrift van betaling gestuurd telde niet daar logo van de bank er niet op stond kunnen wij zelf niets aan doen
Pluspunten
Kleur van de peuterbedden waren er niet en werd op een manier gebracht dat ik blij moet zijn met de witte peuterbedden en -15€ bezorgkosten.
VerbeterpuntenGeen bericht in je e-mail hoe laat de bezorger komt behalve tussen 8/22, bezorger had pech en was later en werd niet doorgegeven, bezorger vroeg aan mij om te komen helpen en ik zei nee sorry heb 3 kleintjes die nog wakker zijn en meneer nam een diepe zucht en zei: K ga uitladen en dan bel ik weer aan!
Beste Varsha, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u niet de gewenste kleur heeft ontvangen! Zojuist heb ik uw order direct erbij gepakt. Hier zie ik staan dat mijn collega een korting van €15,00 heeft doorgezet, u kunt het bedrag binnen 3-5 werkdagen terug op uw rekening verwachten. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop en ik wens u alsnog heel veel plezier toe met de bestelling! Met vriendelijke groet, Kelly Bobson Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Hebben onze klacht netjes afgehandeld. Desalniettemin zou ik een groot pakket daar niet meer bestellen.
VerbeterpuntenBezorging teleurstellend. Zou dinsdag tussen 12.30 en 15.00 u bezorgd worden ( mail maandag). Dinsdag 12.20 thuis, Post nl reeds geweest. Dinsdagochtend mail gehad dat ze vroeger kwamen, maar hadden we niet gezien. Moesten pakket van 68x60x58 ophalen bij Primera midden in de stad. Hebben dus met dat pakket door de stad moeten zeulen om thuis te komen. Slechte service !!!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling onjuist is afgeleverd. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Zojuist heb ik telefonisch contact met u gehad betreffende uw bestelling. Hierin is besproken dat wij direct de verzendkosten gaan terugstorten op uw rekening. U kunt het bedrag binnen 3-5 werkdagen terug op de betaalrekening verwachten. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop en ik wens u alsnog heel veel plezier toe met de bestelling! Met vriendelijke groet, Kelly Bobson Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
ik was verstelt dat mijn bestelling aan jullie zo perfect was uitgevoerd en correct is iutgevoerd aanbeveligs waardig groeten fam j.blancke
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke site.
VerbeterpuntenWellicht het aantal mails over de bestelling verminderen.
Pluspunten
Lekker goedkoop en snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik kan nog geen goede beoordeling geven, het bestelde is helaas niet compleet geleverd . De dame bij de klantenservice was reuze aardig!!
VerbeterpuntenWij hadden een peuterbed met lattenbodem, kussen en matras besteld. (Pakketdeal) Helaas is alleen het matras geleverd en was de rest van de zending niet te traceren. We begrijpen dat dit kan gebeuren maar waren toch teleurgesteld. We hopen nu dat de rest snel geleverd wordt.
Beste Grada, Bedankt voor uw beoordeling. Zojuist heb ik telefonisch contact met u getracht op te nemen, dit is helaas niet gelukt. Graag stel ik ervan op de hoogte dat ik uw bestelling heb nagekeken, helaas zie ik staan dat deze pakketten spoorloos zijn. Daar heb ik direct de pakketten opnieuw ingepland, deze worden morgen bij u geleverd door Dyna Logic. U ontvangt een e-mail met daarin de Track & Trace code. Ik kom graag met u in contact om te bekijken of deze situatie volledig naar uw tevredenheid bij u is opgelost! Met vriendelijke groet, Kelly Bobson Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Pluspunten
Helaas werd mijn bestelling in eerste instantie in de verkeerde kleur geleverd echter kon de laagsteprijsgarantie snel een nieuwe levering organiseren om binnen 2 dagen de verkeerde met de juiste bestelling om te ruilen, goede bereikbaar en welwillendheid.
VerbeterpuntenZorg dat het product bij de eerste levering juist is. Vergeet niet dat mensen doorgaans vrij moeten nemen om bestellingen overdag in ontvangst te kunnen nemen. en dat bij een verkeerde levering dit niet altijd snel te regelen is.
Pluspunten
Goeie site
VerbeterpuntenOnduidelijke communicatie over tijd/dag van levering en niet nakomen van leveringstijd, terwijl er hoge verzendkosten worden gerekend.
Beste Ellis, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Zojuist heb ik telefonisch contact met u gehad betreffende uw bestelling. Hierin is besproken dat uw bestelling vandaag geleverd gaat worden en de verzendkosten worden vergoed. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop en ik wens u alsnog heel veel plezier toe met de bestelling! Met vriendelijke groet, Kelly Bobson Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX