perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie prijs snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlot contact zeer vlotte afhandeling en feedback van bestellingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dag 1 bestelling geplaats Dag 2 bestelling ontvangen, klein defect doorgegeven Dag 3 nieuwe bestelling ontvangen Super tevreden en heel goed geholpen, zal zeker aanbevelingen doen

Pluspunten

Een bruine teddybeer besteld witte aangekomen De naam van de ontvanger klopt niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en makkelijk

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kan alleen maar positief zijn buiten één puntje zie hiernaast.

De verpakking: de goederen lagen los in de doos, bij transport word er veel gegooid met dozen er was kans op beschadiging hier door maar gelukkig was er niets aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering!

geen -

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed omgegaan met klacht. Klantvriendelijk Goed bereikbaar. Ben heel positief

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kreeg wat ik had verwacht op vrijdag besteld zou volgende werkdag bezorgd worden heb hem de volgende dag toch gewoon bezorgd gekregen .

Alles was naar wens helemaal top!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer tevreden snelle levering, na de spullen te hebben binnen gekregen zagen wij dat er twee stoelen waren beschadigd. Mail gestuurd en binnen een week weer nieuwe onderstellen ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een verkeerde bestelling gedaan en deze werd gelijk dezelfde avond nog voor mij omgezet en kon ook direct de leverdag zelf kiezen. Maudy, je bent een topper! Alleen maar positieve woorden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Lage prijzen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

klantenservice is goed bereikbaar en snelle reactie op mijn klacht

Onderdelen zijn slecht verpakt en raken hierdoor snel beschadigd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel snelle service

Nederlandstalige ophaler eventueel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op de bestelling goede prijs kwaliteit

Had van mijn bankapp rechtstreeks een afschrift van betaling gestuurd telde niet daar logo van de bank er niet op stond kunnen wij zelf niets aan doen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kleur van de peuterbedden waren er niet en werd op een manier gebracht dat ik blij moet zijn met de witte peuterbedden en -15€ bezorgkosten.

Geen bericht in je e-mail hoe laat de bezorger komt behalve tussen 8/22, bezorger had pech en was later en werd niet doorgegeven, bezorger vroeg aan mij om te komen helpen en ik zei nee sorry heb 3 kleintjes die nog wakker zijn en meneer nam een diepe zucht en zei: K ga uitladen en dan bel ik weer aan!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Hebben onze klacht netjes afgehandeld. Desalniettemin zou ik een groot pakket daar niet meer bestellen.

Bezorging teleurstellend. Zou dinsdag tussen 12.30 en 15.00 u bezorgd worden ( mail maandag). Dinsdag 12.20 thuis, Post nl reeds geweest. Dinsdagochtend mail gehad dat ze vroeger kwamen, maar hadden we niet gezien. Moesten pakket van 68x60x58 ophalen bij Primera midden in de stad. Hebben dus met dat pakket door de stad moeten zeulen om thuis te komen. Slechte service !!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik was verstelt dat mijn bestelling aan jullie zo perfect was uitgevoerd en correct is iutgevoerd aanbeveligs waardig groeten fam j.blancke

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site.

Wellicht het aantal mails over de bestelling verminderen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker goedkoop en snel geleverd

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik kan nog geen goede beoordeling geven, het bestelde is helaas niet compleet geleverd . De dame bij de klantenservice was reuze aardig!!

Wij hadden een peuterbed met lattenbodem, kussen en matras besteld. (Pakketdeal) Helaas is alleen het matras geleverd en was de rest van de zending niet te traceren. We begrijpen dat dit kan gebeuren maar waren toch teleurgesteld. We hopen nu dat de rest snel geleverd wordt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helaas werd mijn bestelling in eerste instantie in de verkeerde kleur geleverd echter kon de laagsteprijsgarantie snel een nieuwe levering organiseren om binnen 2 dagen de verkeerde met de juiste bestelling om te ruilen, goede bereikbaar en welwillendheid.

Zorg dat het product bij de eerste levering juist is. Vergeet niet dat mensen doorgaans vrij moeten nemen om bestellingen overdag in ontvangst te kunnen nemen. en dat bij een verkeerde levering dit niet altijd snel te regelen is.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goeie site

Onduidelijke communicatie over tijd/dag van levering en niet nakomen van leveringstijd, terwijl er hoge verzendkosten worden gerekend.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX