goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service, snel gehandeld nadat er bij ons een stoel kapot was. top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorging precies volgens afspraak, goed werkende website.

Alles top in orde!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede (klanten)service, snelle levering, barstoelen zitten lekker.

Alle houten poten van de nieuwe stoelen waren gewoon beschimmeld..? Hoe krijg je zoiets voor elkaar?! Heb ook eerder barstoelen besteld en die bevielen ook niet. Onderdelen ontbraken en de stoelen pompten niet.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dit product is niet in orde!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Laage prijzen

Ik heb €3.50 extra moeten betalen voor snellere verzending en heb hem nog steeds niet binnen hij zou er met 1 dag wezen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Pakket was beschadig en is door het bedrijf goed opgelost!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Twee grote hondenbenches besteld voor een klein prijsje! De XL bench werdt de dag na het bestellen bezorgd, de XXL was niet op voorraad (dit stond er duidelijk bij vermeld op de website) en is volgens afspraak in november bezorgt. Laagste prijsgarantie heeft mij steeds op de hoogte gebracht hoe het er voor stond met het bezorgen van de XXL bench. Heel fijn! De benches zijn super. Ze zijn stevig, hebben twee deurtjes en zijn makkelijk in- en uit te klappen. Er zit een handvat aan zodat je de bench makkelijk kan tillen. Ik ben heel tevreden!

Geen verbeterpunten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele snelle levering en een hele nette klantenservice

Voor de transporteur, beter opletten want we hadden een beschadiging bij aflevering.

Pluspunten

levering niet gebeurd in namiddag zoals gevraagd, als je als klant zoiets kan doorgeven moet daar toch ook rekening mee gehouden worden vind ik

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service. Na een belletje omdat er 1 stoel miste werd het gelijk gecorrigeerd en de volgende dag hadden we de ontbrekende stoel. Super

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, zoals beloofd.

Stoelen vallen helaas tegen(hellen naar voor), ze kostten ook niet veel, maar we hebben eerder stoelen van deze kwaliteit/soort/lage prijs gehad en die zaten prima, dus vandaar weer de keuze gemaakt voor goedkope stoelen, maar eigenlijk niet tevreden dus helaas.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles was compleet

verpakking was stuk en de bak zat een deuk in

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Opties, alles werd geleverd

Handleiding was onduidelijk je kon bv bij de stukken met stukje krabpaal duidelijk op de handleiding zetten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte afhandeling van de bestelling. Bench is goeie kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eetkamer stoelen kuge besteld, 1 beschermhoesje vd armleuning zat een kleine beschadiging aan. Gebeld en de volgende dag een nieuwe gekregen. Goede service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snel geleverd

Pluspunten

Ophaal service waar men het pakket kan ophalen als men niet thuis is. Ik vind het niet fijn als mij pakket bij de buuren wordt achter gelaten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van schade geval

product was deels beschadigd

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering . alles na tevredenheid opgelost.

(Het zou fijn zijn als het in 1 keer goed gaat .bij ons is het na tevredenheid opgelost.) Graag alles tegelijk leveren . Twee stoelen besteld werd er maar 1 geleverd , gebeld werd de volgende dag de tweede stoel geleverd . Beter de pak bonnen nakijken ?wat ze in de doos stoppen . De eerste stoel lag alles los in de doos . Tweede stoel was alles netjes bij elkaar gebonden .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en zeer klantvriendelijk. 1 van de 6 stoelen was beschadigd door levering. Kreeg volgende dag al vervangend exemplaar. Top geregeld.

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering klantvriendelijk top bedrijf

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX