Pluspunten
Top communicatie mbt levering en bestelling. De stoelen zien en mooi uit en waren zo in elkaar gezet.
Pluspunten
goeie prijs snelle levering
Verbeterpuntennota en beschrijving toevoegen aan pakket
Pluspunten
Zeer snelle levering, mooie barkruk voor bij mijn beautybar
Pluspunten
Levering en product perfect
Pluspunten
Snelle levering en contact
Pluspunten
-snelle levering -lage prijzen
Pluspunten
Manier van bestellen en website.
VerbeterpuntenBeter bestellingen doornemen. Eerste x dat ik wat bestelde werd er gelijk een verkeerde bestelling opgestuurt
Beste Winesh, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de manier van bestellen en over onze website! Daarnaast vind ik het enorm vervelend om te lezen dat u een verkeerd product heeft ontvangen bij uw bestelling. Zojuist heb ik telefonisch contact met u proberen op te nemen betreffende uw bestelling. Dit is helaas niet gelukt. Graag kom ik alsnog met u in contact betreffende uw bestelling. Ik zou u graag willen vragen om telefonisch met mij contact op te nemen op onderstaand telefoonnummer. Indien dit voor u niet uitkomt, dan probeer ik u op een ander moment alsnog te bereiken. Zodoende los ik deze situatie graag volledig naar uw tevredenheid bij u op! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 30 | [email protected]
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering
VerbeterpuntenToevallig bij mijn product 4 schroeven te weinig . Mischien een controle voor verzenden.
Pluspunten
Prijs/ kwaliteit 100% correct.
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
Wij hebben een tent besteld en op afgesproken tijdstip laten leveren en is niet aangekomen die dag. Ik contacteerde jullie diensten en er is een nieuwe partytent verstuurd geweest. Deze hebben we de dag nadien goed ontvangen maar er zat zelfs geen dakzeil bij.
VerbeterpuntenLeveringen opvolgen, producten controleren voor je deze aan de klant levert.
Beste Brosatoflowers, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze u uw bestelling heeft ontvangen, mijn oprechte excuses hiervoor. Zojuist heb ik telefonisch contact met u hierover gehad. Het dakzeil is inmiddels door u ontvangen en u heeft aangegeven dat u een defect heeft in uw dakzeil. Er is afgesproken dat u foto's van de defecten per e-mail stuurt naar [email protected]. Zodoende zal ik direct deze foto's bekijken en wederom telefonisch contact met u opnemen. Zodoende zorg ik er graag voor dat deze situatie direct naar uw tevredenheid bij u wordt opgelost! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie op klacht, goed voorstel compensatie bij beschadiging
Verbeterpuntenverpakking kan beter, onderdelen los in de doos. Gevolg een beschadigde driewieler ontvangen.
Beste Chris, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling en de klantenafhandeling van onze klantenservice! Daarnaast vind ik het enorm vervelend om te lezen dat u een beschadigd product heeft ontvangen, mijn oprechte excuses hiervoor. Zojuist heb ik telefonisch contact met u proberen op te nemen betreffende uw bestelling. Dit is helaas niet gelukt. Graag kom ik alsnog met u in contact betreffende uw bestelling. Ik zou u graag willen vragen om telefonisch met mij contact op te nemen op onderstaand telefoonnummer. Indien dit voor u niet uitkomt, dan probeer ik u op een ander moment alsnog te bereiken. Zodoende verneem ik graag van u of deze situatie inmiddels volledig naar uw tevredenheid bij u is opgelost. Indien dit niet het geval is, los ik deze situatie graag alsnog volledig naar uw tevredenheid bij u op! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 30 | [email protected]
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenWeinig product informatie ontvangen tijdens levering
Beste Nena, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de prijs van onze producten! Daarnaast is het enorm vervelend om te lezen dat u weinig productinformatie heeft ontvangen tijdens de levering van uw bestelling. Ik heb zojuist geprobeerd telefonisch met u in contact te komen. Helaas ontbreekt er één cijfer van uw telefoonnummer, waardoor ik u op dit telefoonnummer niet telefonisch kan bereiken. Graag zou ik u willen vragen of u met mij telefonisch contact op zou kunnen nemen op onderstaand telefoonnummer. Zodoende verneem ik graag van u de verbeterpunten betreffende deze informatie tijdens uw bestelling. Zodoende nemen wij deze verbeterpunten uiteraard mee! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 30 | [email protected]
Pluspunten
We hebben een kattenkrabber gekocht. Onze kat is blij. De boom is compatibel met de beschrijving. Goedkoop en geweldig. We raden aan !!!!
Pluspunten
snelle levering, goede communicatie rondom track and trace
Pluspunten
VerbeterpuntenDe meubels die jullie aanbieden zijn slecht. Krassen op de stoelen, schroefdraad stuk, je kunt de stoelen niet eens in elkaar zetten. Jammer.. ik zou hier niet weer bestellen
Beste Myrna, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze u uw bestelling heeft ontvangen, mijn oprechte excuses hiervoor. Zojuist heb ik telefonisch contact met u gehad betreffende de levering van de eetkamerstoelen. Allereerst nemen wij dit mee als verbeterpunt, daar dit absoluut niet de bedoeling is. Daarnaast heb ik met u besproken dat u heeft aangegeven dat u uw bestelling heeft geretourneerd en dat u de terugbetaling binnen 3 werkdagen ontvangt. Mocht u ondanks deze bestelling in de toekomst wederom een bestelling bij ons wensen te plaatsen, dan kijk ik graag mee naar een passende aanbieding hiervoor. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88 - 22 66 300
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenCommunicatie met de klant over de bezorging
Beste Marvin, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling van uw bestelling! Daarnaast vind ik het enorm vervelend om te lezen dat u de communicatie betreffende de bezorging als niet goed heeft ervaren! Zojuist heb ik telefonisch contact met u gehad betreffende de communicatie over uw bestelling. Hierin is door mij aangegeven dat ik allereerst dit ga doorzetten naar onze transporteur daar u uiteraard een tijdsindicatie hoort te ontvangen van de levering van uw bestelling. Daarnaast had in deze situatie vanuit onze klantenservice naar u toe beter gekund, ook hiervoor nogmaals mijn oprechte excuses hiervoor. Ook dit zullen wij zoals besproken, meenemen als verbeterpunt. Tot slot stuur ik u zoals besproken een kortingscode toe voor uw volgende bestelling. Deze zult u per e-mail van mij ontvangen. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 30 | [email protected]
Pluspunten
Telefonisch contact was vriendelijk.
VerbeterpuntenHet instructie boekje (wat maar uit 1 blad bestaat) is onduidelijk. Dit mag wat duidelijker en uitgebreider uitgelegd worden. De stoelen zijn wel een beetje wankel helaas.
Beste Mona, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de handleiding onduidelijk voor u was en dat de eetkamerstoelen wankel zijn, mijn oprechte excuses hiervoor. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zojuist heb ik telefonisch contact met u proberen op te nemen. Helaas is het niet gelukt om met u in contact te komen. Graag wil ik u vragen of u mij zou kunnen terugbellen op onderstaand telefoonnummer. Indien dit voor u niet uitkomt, neem ik alsnog op een ander moment contact met u op. Zodoende kom ik graag met u in contact om deze situatie direct naar uw tevredenheid bij u op te lossen! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66300 | [email protected]
Pluspunten
Goede oplossing ontvangen voor levering verkeerde kleur. directe omwisseling voorgesteld en zeer vriendelijke medewerkers
Beste Cloe, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u een verkeerde kleur wijnrek heeft ontvangen en dat u nog een reactie heeft ontvangen. Dit is absoluut niet de service welke wij willen bieden. Zojuist heb ik telefonisch contact met u proberen op te nemen om deze situatie direct bij u op te lossen. Helaas is het niet gelukt om met u in contact te komen. Graag wil ik u vragen of u mij zou kunnen terugbellen op onderstaand telefoonnummer. Indien dit voor u niet uitkomt, neem ik alsnog op een ander moment contact met u op. Zodoende kom ik graag met u in contact om deze situatie direct naar uw tevredenheid bij u op te lossen! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Klantenservice +31 (0)88-22 66300
Pluspunten
Goede service, vriendelijk geholpen. Snelle levering van het bestelde, goede afhandeling van defecte retourzendingen.
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop product
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX