goede service, goed behandeld

de schroeven waren uit de verpakking gegaan/gescheurd, waardoor het los in de doos zat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelde artikelen snel en netjes bezorgd gekregen. Niets tegen gekomen wat tegenviel.

Zou niets kunnen bedenken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Levering op gewenste dag en gratis boven, super! -Hele mooie stoelen en niet duur, gemakkelijk in elkaar te zetten -Goed verpakt

-stoelen hadden beschadigingen en er miste 1 dopje onder de stoel -stoffig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede service Prima kwaliteit

Infoboekjes bijleveren en duidelijke tekening voor het product in elkaar te zette

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering verhouding product en prijs perfect!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel geleverd voor een lage prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goeie voorwaarden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een hele dikke 19

Niks gewoon uitstekend

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering en scherpe prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service! Bedje besteld met lade alleen ontbrak de lade bij levering en gezien ze deze niet apart konden opsturen moest het hele bedje teruggestuurd/opgehaald worden, dit werd de volgende dag gedaan en werd ook gelijk het nieuwe bedje met lade geleverd. Het bedje is overigens erg goed in de smaak gevallen bij ons zoontje. Kortom wij zijn enorm blij met de koop en service van laagsteprijsgarantie.nl.

Niks op aan te merken. Helemaal top geregeld!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en mooi op tijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website Correcte levering Goed verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte behandeling, goede klantenservice mederwerkers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlot..vandaag besteld morgen in huis en veel communicatie dus ik beveel het zeker aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles! Van zoeken tot bestellen en vervolgens ontvangen. Duidelijke site, eenvoudig besteltraject, snel in huis en keurig verpakt. Een aanrader!

Geen! Geweldige service, dik tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

Geen beschadigingen bij de kaptafel!! Geen laatjes die afgebroken zijn bij de kaptafel!!!, Weer zelf moeten maken!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie prijzen en mooie producten

Er stond duidelijk voor 21.00 besteld morgen in huis!! Ik heb zaterdag besteld en moest het woensdag zelf ophalen bij de postkantoor!! Eerst 2 dagen gewacht, daarna een mail dat het dinsdag word geleverd wat niet het geval was! Daarna weer een mail om zelf op te halen! En dan haal ik het op, en steken er ook nog 2 pootjes uit de doos! Dus het is ook niet goed ingepakt! Ik ga even kijken of er schade is. Ojah stuur ik alles op en wil ik direct mijn geld terug.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op beloofde datum geleverd! Top.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Bij aankomst bleken 2 van de 5 bestelde kuipstoelen licht beschadigd. Na mail hierover worden 2 nieuwe stoelkuipen gelijk Verzonden. En ook nog in andere kleur op mijn verzoek. Helemaal top.

Misschien verzending in noppenfolie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website. Makkelijk te bestellen en goede bereikbaarheid van de klantenservice. Geleverde goederen voldoen aan de omschrijving. Snelle levering. Al met al 5 sterren waard.

Alles is vlot en naar wens verlopen én bij deze geen punt van kritiek.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en correcte levering

geen tekening bij het product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie. 4 stoelen besteld 1 met mankementen. Foto's per mail gestuurd en direct antwoord. Volgende dag de vervangingsonderdelen in huis! Top service

Betere kwaliteitscontrole op producten

7 Wisent