goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na een vergissing supersnel verdergeholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en correct

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goeie afhandeling van de bestelling, goeie aanbiedingen en mooie overzichtelijke site.

Geen.

Pluspunten

Kwaliteit/ prijs staat niet in verhouding van de metalen berging die ik heb gekocht. Er staat 2-3 uur werk voor 2personen, helaas waren dit ongeveer 6 uur voor 2 personen die ook nog handig zijn. De gaatjes waar de schroefjes in moesten zaten niet overal boven elkaar wat erg vervelend was met het in elkaar zetten. De plastic folie die overal omheen en op zat was moeilijk te verwijderen. De beschermdopjes voor op de schroefjes zijn er nauweliks recht op te krijgen, dus niet gebruikt. Bij de verpakking mag ook een doos pleisters geleverd worden, erg scherp allemaal. De schuifdeuren schuiven erg moeizaam, na behandeling met wd 40 gaat het redelijk goed. Nu het eenmaal staat, staat het stevig. Maar heeft eel bloed en frustratie gekost helaas.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In de avond 2 koffers besteld en de volgende dag al in huis! Super!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar en snel!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

De ene helft goed behandeld en goed afgeleverd. De andere helft niet .

Als een product word afgeleverd bij een winkel / Primera ... beter om gaan met andermans spullen ... doos was kapot en ook weer dicht geplakt. Dit kan het product beschadigen. Ik had ook lichte krasjes op het staal van mijn stoel. Word te rauw met om gegaan.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service ('s avonds besteld, volgende ochtend geleverd) Correcte prijs Duidelijke en gebruiksvriendelijke site.

Misschien betere afspraken met transportbedrijf: veilig vervoeren+ stevigere verpakking (doos was helemaal geschonden bij levering en ook de bench was vrij ernstig beschadigd). Wij vinden de omschrijving extra sterk niet geheel terecht (bench is niet erg stevig en op bepaalde plaatsen scheef en wankel)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede instructies, zoals op de afbeelding. Ik zou dit aanbevelen!

Geen klachten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Product duidelijk omschreven op de website. Goede prijs en snelle verzending.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nette behandeling. Snelle levering.

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De dag nadien was het toegekomen

Zorg dan de benchen niet volledig doodgeboren zijn

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastisch product en op tijd geleverd !

Geen gewoonweg heel tevreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed heel vriendelijk geruild daar het bestelde achteraf te klein was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hondenbench besteld. Zeer snelle afhandeling en bezorging. Alles prima voor elkaar. Heel fijn.

Niks

slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, ruim aanbod

Matige levering. Onze levering was niet compleet. Na er zelf achteraan gebeld te hebben werd vermeld dat er de volgende dag een nalevering zou zijn (...stond nergens vermeld...als klant zijn wij hier niet over geïnformeerd). Tot op heden nog geen nalevering ontvangen! Het product is redelijk. De voorgeboorde gaten lijken alleen scheef waardoor de kuip niet goed aansluit op de poten. Ook misten we schroeven in een pakket met kuipstoelen (deze horen hier bijgeleverd te zijn)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

De spiegel was waarschijnlijk niet droog tijdens verpakken. De roos op de spiegel was hierdoor verkleefd met het piepschuim. Jammer, maar niet onoverkomelijk gezien onze dochter er wel heel blij mee is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette afhandeling en snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Komen de afspraak met voor 11.00 besteld de volgende dag in huis niet na. Zondag avond besteld met de gedachten dinsdag binnen. Komen nu pas als het goed is Donderdag binnen, wat ons helemaal niet uitkomst daar wij dan weg zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Groot aanbod

Het in mekaar zetten van de driewieler verliep erg moeizaam. Onduidelijke beschrijving, veel handelingen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, snelle bezorging

Het zou fijn zijn als je het bezorg moment kan uit kiezen, morgen, middag of avond bezorging. Omdat de bezorg tijd later werd dan gepland moest ik snel iemand anders regelen die het pakket in ontvangst nam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering, heel goede kwaliteit van de koffer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nadat ik een verkeerde partytent binnen had gekregen (frame v/e easy up), kreeg ik binnen 24 uur mijn bestelde partytent. Ben heel vriendelijk te woord gestaan. Top service!

Kan wel zeggen het goede product afsturen, nog ff controleren..... Maar fouten maken is menselijk

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX