Pluspunten
Makkelijk en snel kunnen bestellen
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Mooie barkrukken waren snel geleverd voor een goede prijs
VerbeterpuntenHelaas is 1 van de 4 barkrukken met deukjes in de achterleuning aangekomen omdat schroeven tegen de voorkant van de zitting waren verpakt. Na plaatsing review kregen we een reactie van de klantenservice met het verzoek foto's te sturen van de desbetreffende leuning. Dit hebben we meteen gedaan en naar de klantenservice gestuurd. Spijtig genoeg hebben we daar helaas geen reactie meer op mogen vernemen. We hebben ze nu te koop staan op marktplaats :( Dus mensen mocht je er geen problemen mee hebben dat 1 barkruk deuken heeft? Check dan marktplaats daar verkoop ik de krukken voor de helft van de prijs.
Beste Miranda, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling! Daarnaast is het natuurlijk niet de bedoeling dat uw barkruk defect bij u is geleverd, mijn oprechte excuses hiervoor. Uiteraard wil ik deze situatie direct bij u oplossen. Graag ontvang ik van u foto's van de defecten aan de barkruk. Deze foto's ontvang ik graag van u per e-mail via [email protected]. Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 |[email protected]
Doos van de levering volledig kappot. Volledige deuk in de kruiwagen.
Beste Diego, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te vernemen dat de kruiwagen gedeukt is geleverd en de verpakking volledig defect is geraakt. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat u nog geen contact met ons heeft opgenomen. Graag verneem ik een foto van de beschadiging welke u naar ons e-mail adres mag versturen [email protected]. Zodoende kunnen we hier een passende oplossing voor aanbieden naar uw tevredenheid. Mocht u zelf een passende oplossing in gedachte hebben, verneem ik deze uiteraard ook graag van u! Met vriendelijke groet, Kimberly Deckers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300
Pluspunten
Super snel geleverd en goede kwaliteit voor zo een goedkope deal. Mn kat is super blij met de grote krabpaal/huis!
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan!
Beste Sue, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling en de snelle levering van uw bestelling. Graag wens ik uw kat heel veel plezier toe met de nieuwe krabpaal! Dat uw kat heel veel plezier van de kattenkrabpaal mag gaan beleven! Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs , overzichtelijke site .
VerbeterpuntenGeen
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het door u bestelde product en onze overzichtelijke website. Dit is natuurlijk enorm fijn om te horen! Graag wens ik u heel veel plezier toe met uw eetkamerstoelen! Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
goed afgeleverd en binnen beloofde tijdsbestek
Beste Ruud, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling en over de snelle levering! Wij willen er graag voor zorgen dat u een nog fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling! Indien u verbeterpunten heeft betreffende uw bestelling, vernemen wij dit graag per e-mail via [email protected]. Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Snelle levering en heel goedkoop!
VerbeterpuntenDe handleiding was een beetje onduidelijk.
Beste Evelyn, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling en over de lage prijs van het product! Wij willen er graag voor zorgen dat u een nog fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling! Graag verneem ik van u uw verbeterpunten betreffende de handleiding per e-mail via info@laagsteprijsgarantie. Zodoende koppelen wij dit direct terug aan onze leverancier. Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd en product netjes verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Beste Prissilla, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling en de verpakking van het product! Graag wens ik u heel veel plezier toe met uw kattenkrabpaal! Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Slechte kwaliteit, product.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het door u bestelde product, mijn oprechte excuses hiervoor. Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat u hierover nog geen contact heeft gehad met onze klantenservice. Graag verneem ik van u wat er niet aan uw verwachtingen voldoet en ontvang graag ik eventueel foto's van u per e-mail via [email protected]. Zodoende los ik deze situatie direct naar uw tevredenheid bij u op en zorg ik er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
- Snelle levering - Goed verpakt - Goede prijs
Pluspunten
Snelle en accurate levering, geen overbodig verpakkingsmateriaal, scherpe prijs.
VerbeterpuntenDe instructies voor het in elkaar zetten van het product vergden enig technisch inzicht om te begrijpen.
Pluspunten
Makkelijk bestellen prijs idd laag
VerbeterpuntenBezorgen.Product zou om 12:45 komen echter was er pas om 18:00 uur.
Beste Patrick, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling als niet prettig heeft ervaren. Helaas is het tijdsvak vanuit de transporteur altijd een indicatie wanneer de chauffeur bij u langskomt. Dit betreft een indicatie daar er natuurlijk altijd wijzigingen en/of vertragingen kunnen zijn in de routes van de chauffeur. Hierdoor kan een tijdsvak nooit gegarandeerd worden. Wij hopen u in de toekomst ondanks dat u niet tevreden bent over deze bestelling, alsnog te mogen verwelkomen in onze Webshop om u alsnog een fijn gevoel te laten overhouden uw bestelling! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Op tijd besteling
Pluspunten
VerbeterpuntenVolgende keer graag wel alles in een keer leveren. Mis alle schroeven van bestelde artikel. Nabellen en nu hopen op nalevering
Pluspunten
Pakketje was goed
VerbeterpuntenIk kreeg het een dag te laat, zonder dat daarover een extra mailtje was gestuurd terwijl ik eerst in 1 keer 4 mailtjes kreeg wat ik ook een beetje overdreven vond. Er stond ook dat het in een doos zou komen maar uiteindelijk was het in een kleine zak gedaan waardoor ik bang was dat het niet het goede product zou zijn
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, makkelijke site.
Pluspunten
Snelle levering en mooie prijzen.
Pluspunten
Snelle service!
VerbeterpuntenMisschien meer gedetailleerde info geven: de rugleuning van de stoelen die ik heb gekocht zijn nogal 'schuin'. Ik had eigenlijk meer rechte rugleuning gewild.
Pluspunten
We hebben alleen maar een positieve ervaring! Vrijdag avond stoelen besteld en zaterdag ochtend hadden we ze al! Goed ingepakt! En vervolgens makkelijk in elkaar te zetten! Zeeeer tevreden dus!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Very good service.
Pluspunten
VerbeterpuntenTwee rotan stoelen besteld, helaas verschillende kleuren. Wellicht de in en uitgangscontrole verbeteren.
Pluspunten
Snelle correcte levering. Prijs kwaliteit dik in orde.
Pluspunten
Goede producten, netjes geleverd en betrouwbaar
VerbeterpuntenEen handleiding om producten in elkaar te zetten is wel handig
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX