Pluspunten
Alles volgens afspraak, levering en kwaliteit prima
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Er wordt netjes aangegeven wanneer iets bezorgd wordt. De mensen aan de telefoon zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
snelle verzendservice
Verbeterpuntenbetere controle mbt de te verzenden pakketten. Ik had stapelbed wit besteld en ontvang 2 pakketten, 1 zilver en 1 wit. Inmiddels de dag later omgeruild. Alleen de schroefopeningen in een tussenstuk staander zijn niet goed.
Pluspunten
Snelle levering. Ontbrekende onderdeel werd na mailcontact (super netjes) binnen 2 dagen nageleverd!
Pluspunten
Pluspunten
Aangenaam verrast door de snelle verzending! De bestelde trolleykoffertjes zijn erg mooi, de prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. En ze waren een stuk goedkoper bij Laagsteprijsgarantie.com. Kortom, blij mee!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Voordelige aanbiedingen en snelle terugbetaling
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
Goed spul, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Goeie product in de goeie doos doen!! Ik leeg verkee spullen geleverd! Waardeloos, en als je belt krijg je o Mw we ruilen het wel om
Beste Rianne, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat u een foutief product ontvangen heeft. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat u contact heeft gehad met onze klantenservice. Daar ga ik er vanuit dat de situatie nu op een correcte manier bij u wordt afgehandeld. Mocht u nog verdere vragen hebben mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Kelly, Team klantenservice 088-2266300
Pluspunten
Ik werd zonder problemen geholpen toen iets verkeerd geleverd was. Ook werd ik super vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenAlert blijven dat de juiste producten worden verzonden. Scheelt het bedrijf een hoop kosten.
Pluspunten
snel netjes en goed voor elkaar.
Verbeterpunteneen app om te kunnen comuniceren
Pluspunten
goede klantenservice, netjes te woord gestaan, correct en snel geholpen
Verbeterpuntenbolderkar opvouwbaar besteld, 1e keer compleet verroeste schroeven eraan, contact gehad, netjes te woord gestaan en er word een nieuw frame opgestuurd. Komt vervolgens het nieuwe, 2e, frame binnen, hetzelfde probleem, ook weer compleet verroeste schroeven. Gebeld wederom netjes te woord gestaan en geholpen, frame wordt opgehaald en krijg mijn geld terug.
Beste Jill, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat u een defect product ontvangen heeft. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat u contact heeft gehad met onze klantenservice. Natuurlijk is het fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de klantenservice! Daar ga ik er vanuit dat de situatie nu op een correcte manier bij u wordt afgehandeld. Mocht u nog verdere vragen hebben mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Kelly, Team klantenservice 088-2266300
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb een hondenmand gekocht En binnen een week is hij al kapot , op verschillende plekken , zeer slechte kwaliteit ,
Beste Marije, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat uw bestelling zo snel defect is geraakt. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat u contact heeft gehad met onze klantenservice. Natuurlijk is het fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de snelle levering! Daar ga ik er vanuit dat de situatie nu op een correcte manier bij u wordt afgehandeld. Mocht u nog verdere vragen hebben mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Kelly, Team klantenservice 088-2266300
Pluspunten
Duidelijk, snel, prijs en kwaliteit super
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De service is prima. Nadat ik aangegeven had dat bij mijn bestelling van een partytent geen haringen en scheerlijnen aanwezig waren, werden die vlot nagezonden,
VerbeterpuntenHelaas was de binnenkant van de doos van de partytent beschreven met krijt, waardoor ik het dak wel eerst moest schoonmaken, evenals het frame. Dat was erg stoffig.
Pluspunten
VerbeterpuntenControleer je artikelen voor je verstuurd. Ik kreeg een rode opvouwbare bolderkar in een doos waar op stond kleur blauw met verroeste moertjes en een krom wiel bleek toen ik hem voor eerste keer gebruikte.
Beste Cindy, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat uw bestelling op deze manier bij u geleverd is. Mijn oprechte excuses hiervoor! Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat u contact heeft gehad met onze klantenservice. Natuurlijk is het fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de snelle levering! Daar ga ik er vanuit dat de situatie nu op een correcte manier bij u wordt afgehandeld. Mocht u nog verdere vragen hebben mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Kelly, Team klantenservice 088-2266300
Website geeft aan: Vandaag vóór 21:00u besteld, morgen in huis! Daar plannen mensen natuurlijk op. Het product werd twee dagen later pas bezorgd. Donderdag besteld en zaterdag in huis. We hadden het product zsm nodig en het was fijn geweest als het product bezorgd zou zijn op de dag dat werd beloofd. Als het maandag pas bezorgd zou worden dan had ik het product zelfs terug gestuurd. Een dag later ben ik semi tevreden mee dus wil.ik het nog wel door de vingers zien.
Beste Brenda, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze u uw bestelling heeft ervaren, mijn oprechte excuses hiervoor. Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat de levering helaas was vertraagd bij onze transporteur en hierdoor op 8 september jl. bij u heeft plaatsgevonden. Graag verneem ik van u per e-mail via [email protected] op welke wijze u uw bestelling heeft ervaren. Zodoende zorg ik er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Klantvriendelijk als je belt en ze vinden een oplossing
VerbeterpuntenBetere nakijk van bestellingen en de klanten op de hoogte brengen als er een bestelling later zal plaatsvinden wegens geen voorraad..
Beste Klodiana, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen op welke wijze u uw bestelling heeft ervaren, mijn oprechte excuses hiervoor. Wanneer ik in ons systeem kijk, zie ik dat er een omruiling van uw bestelling heeft plaatsgevonden. Graag verneem ik van u per e-mail via [email protected] op welke wijze u uw bestelling heeft ervaren en verneem ik graag van u of u uw bestelling inmiddels volledig heeft ontvangen. Zodoende los ik deze situatie naar uw tevredenheid bij u op en zorg ik er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Super snel geleverd en netjes...
VerbeterpuntenNiks op aan te merken
Pluspunten
goedkope producten en snelle levering
VerbeterpuntenVolledige gebruiksaanwijzing zat er niet bij en hoewel de stoelen prima zijn zijn ze niet hetzelfde van vorm. Jammer.
Pluspunten
Super ervaring! Heb om 21.10 besteld en toch kreeg het de volgende dag thuis. Was verkeerd artikel geleverd en de volgende dag kwam courier langs met het juiste artikel en de verkeerde meegenomen. Helemaal tevreden. Aanrader!
VerbeterpuntenJuiste artikelen verzenden ;)
Pluspunten
My son felt very comfortable pedaling and having fun quite fast.cute little bike
VerbeterpuntenCareful it s a bike that you have to build yourself and it takes time.Hard to build without a notice but customer service is very helpful The chain and pedals got rusted in a few days
Dear Charlotte, Thank you for your rating. I'm sorry to read that that you are not satisfied with the product! Our sincere apologies! I would like to hear from you if the assembly was successful. I would like to hear this from you by e-mail. I would like to hear from you, so i immediately solve this situation with you! Kind Regards, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijke chauffeur! Als het nodig is zeker nog een keer hier wat bestellen!
VerbeterpuntenIemand die het gratis in elkaar komt zetten graag hahaha
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX