goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle ahandeling en levering. Via AfterPay betalen achteraf is mogelijk. Ook als je maar een deel van de bestelling behoud en een deel terug stuurt.

Zou niets kunnen noemen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte communicatie en reacties en levering

Nvt

slechter dan verwacht

voor 21u besteld volgende werkdag uw pakket was niet correct !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gemakkelijk met afterpay

Extra betaald voor een levering op zaterdag en op zondag nog geen pakket te zien... PostNL voelt zich niet verantwoordelijk omda ve verkoper hun klant is en niet de koper... triestige bedoening!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Houden zich aan de leveringsafspraak, netjes besteld product afgeleverd

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel duidelijk en komt afspraken na.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkope en mooie producten en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Stoelen besteld afgelopen dinsdag Donderdag waren ze al binnen Dus heel netjes Alles zag er keurig uit En ik zal ook is gaan kijken in de winkel Wist niet dat die in Den Bosch was

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slechte service. een krabpaal geleverd welke niet compleet was. een nw plankje opgestuurd maar bleek van een andere krabpaal te zijn terwijl de foto die ik had gestuurd duidelijk een vierkant beige plankje was en geen rond grijs plankje..Weer een nw opgestuurd nu een plankje zonder stof.Weer een nw plankje opgestuurd nu een tweede handse.Weer een plankje opgestuurd nu weer 1 zonder stof welke er wel bij behoort. Ik heb om compensatie gevraagd en kon € 6.50 korting krijgen precies de verzendkosten als ze weer opnieuw moesten sturen voor de 5 x.Ik heb gevraagd om € 15 maar werd niet gehonoreerd ondanks mijn elke keer thuis moeten zitten om het pakket in ontvangst te nemen.De laatste keer moest ik het 4 k/m verder ophalen bij het ophaalpunt van DPD. Dus dit bedrijf heeft een zeer slechte service en beveel ik dan ook niet aan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer duidelijk ,eerlijk en beleefd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

De 1e keer bestellen kin ik niet doorgaan naar ideal, maar via supergoede communicatie is dat opgelost

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De prijzen zijn natuurlijk erg goed. De site ziet er goed uit en werkt makkelijk. De levering is ook heel snel. Je kan je pakket goed volgen via de track&trace. Je krijgt je pakket netjes binnen.

Ik miste enkele onderdelen (een kussen). Ik heb contact opgenomen maar dit moet uiteindelijk alleen via de mail. Dat is jammer, dan gaat er veel tijd overheen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geleverde product zoals beschreven op de site. Levering prima en snel geregeld

geen suggesties op dit moment

voldoende, een redelijke ervaring

Verzendkosten per stuk in ons geval ? Was toch EEN bestelling ?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

groot assortiment de prijs van het bestelde product is inderdaad de laagste goede kwaliteit status van de bestelling wordt netjes geupdate vriendelijke klantenservice

een andere, betere pakketbezorgdienst overwegen. Slechte ervaring gehad met bezorging door DPD

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke site, super snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Voldoet aan verwachting. Prijs is de laagste.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima prijs voor een goed product en snel geleverd met track en trace

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Contact opgenomen ivm een beschadigd artikel, direct opgepakt en dit wordt wellicht netjes opgelost. Moet nog plaats vinden. Het beschadigde artikel wordt omgeruild en zij gaven aan iets met de tip te doen om dit in het vervolg te voorkomen. Zeer positieve benadering. Fijne behandeling. Snelle levering.

Gevraagd om maandag te leveren werd echter eerder nl zaterdag maar dat was achteraf geen probleem. Maar misschien bij een ander wel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super fijne communicatie over wanneer het pakket is ingepakt. En wanneer deze is verstuurd. In de toekomst wil ik hier ook stoelen bestellen als kado voor mijn moeder. Maar ook voor mij zelf.

Over het bedrijf geen verbeter punten. Wel is de krabpaal die ik heb besteld een beetje gammel. Maar mijn katten vinden het geweldig dus geen klagen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te bestellen.handig met afterpay de volgende dag in huis. en over het product zijn we erg te vreden

er was helaas wat mis gegaan in de planning waardoor ik de hele dag thuis ben moeten blijven omdat er nog geen tijd bekend was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goed in communicatie en het bedrijf doet precies wat het belooft!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helpen goed kijken naar oplossingen en vriendelijk

Meer filmpjes en afveeldingen van product om inelkaar te zetten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk en snelle levering.

Bij mijn eerste bestelling bleek het artikel niet voorradig te zijn en dat stond niet duidelijk vermeld op jullie website.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX