perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service! Snelle verzending!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Waardeloos bedrijf, als 1e bezorging de juiste producten ontvangen met een fabrieksfout. Niet 1 product maar alle 4?! Vervolgens een ruil- en ophaalafspraak gemaakt. Precies dezelfde producten, bij openen van pakket?! 2 producten met hetzelfde probleem als de vorige 4 ontvangen! En 1 product ook nog eens niet in orgineel staat ontvangen! Wauw, bestellen? Nooit meer op deze website. Snap nu wel de naam; laagste prijsgarantie. Dus laagste kwaliteit én service!

Goed controleren van producten die opgestuurd moeten worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Beste. Uw klantendienst heeft mij zeer snel gecontacteerd ivm met de te late levering. Het meergeld voor levering op zaterdag werd ook onmiddellijk teruggestort waarvoor dank. De stoelen zijn verder prima en zitten heel goed al zijn de rugleuningen niet altijd even hoog als ze naast elkaar staan. Scheelt 1 cm. Maar ik heb er 2 aan 2 gelijk dus die staan naast elkaar en zo valt het niet echt op. Ik vind ze alvast prachtige prijs kwaliteitsverhouding!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering was correct.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vind het een snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering enneeer Gied verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering

Betere uitleg voor opbouwe van product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering .vriendelijk aan de telefoon

Beter checken als er iets opgestuurd word.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede levering. Bij beschadigingen werd er meteen gehandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering. Fijn om actueel op de hoogte gehouden te worden over je bestelling. Scherpe prijzen

Geen, ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie. Product was goedkoop dus verwachting was wat lager. Product is minstens zo goed als de veel duurdere producten die ik heb gezien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoop! Mooi product. Dusdanig compact ingepakt dat ik nooit had verwacht dat het zo'n groot item was. Maar toch wel! Zeer tevreden!

Ik vond het jammer dat ik geen mail kreeg over de actuele levertijd. Daarvoor moest ik zelf via track en trace kijken. Helaas mis ik daardoor wel eens een bezorgmoment.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Aan de telefoon erg vriendelijk geholpen.

webside klopt niet, als particulier moest ik twee wachtwoorden invullen, terwijl ik met ideal betaal. Kon dus niet bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goede service. je wordt vriendelijk te woord gestaan.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect !

neem een andere leverancier! Leverancier heeft het pakket buiten voor de deur gezet omdat we niet thuis waren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar -snelle levering- goed verpakt -mooi product

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Behulpzame klantenservice , snelle service

Ik durf niet te zeggen of dit aan de laagsteprijsgarantie ligt of Post.nl. 4 in plaats van 6 stoelen kwamen op 30/8, de overige 2 zouden 31/8 komen, maar zie nu dat de bestelling pas morgen 1/9 geleverd wordt, Wat betekent 3 dagen thuisblijven voor een bestelling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De twee stapelbedden waren erg goedkoop.

De afwerking van de producten vielen erg tegen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker snel

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en correct

transportkosten wegen te hard door in bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering tegen een goede prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service! En snel!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende service! Kreeg een handbagage koffer in donkergrijs ipv donkerblauw en dat probleem is heel snel verholpen!

Ga vooral zo door!

7 Wisent