Pluspunten
De klantenservice maakte er geen punt van om het product om te ruilen en maakte er meteen werk van
VerbeterpuntenGisteren ontvingen we onze hangstoel, helaas met roest vogelpoep en niet compleet. Het was veel werk hem weer in te pakken. Vandaag zou deze omgeruild worden. We kregen een ophaalbericht en bezorg bericht. In het laatste stond tussrn 8.00-21.00 In de ochtend werd gebeld dat de bezorger (via extra at home-postnl) later komt. In de mail werd tussen 16.15-1915 aangegeven. We hebben toen natuurlijk op de bezorger gewacht. Om 19.15 hadden we nog niemand gezien. Jammer want we wilden nog gaan fietsen. Via de link om de bezorging te bekijken werd een nieuwe te verwachten tijd aangegeven: 19.40-2010. Ook toen kwam er niemand. Het was echter nog geen 21.00. Ik keek toch nog even in de mail. Daar stond ineens dat we een nieuwe afspraak moeten maken... Ik begrijp dat het een bezorgdienst betreft. Toch koppel je dit automatisch aan de hele beleving. Dit is de eerste keer dat we bij deze site bestellen. Onze dochter krijgt deze stoel cadeau en nu moeten we tot na het weekend wachten. Ik wilde ivm de vakantie nog weg gaan. Nu kan dat niet en kom ik voor de taak te stasn om een datum te kiezen op dagen waarop we weg willen gaan.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend vervelend om te lezen op welke wijze uw bestelling is verlopen, mijn oprechte excuses hiervoor. Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat uw bestelling inmiddels is geretourneerd en dat uw aankoopbedrag op 22 augustus jl. op uw rekening is teruggestort. Helaas kan ik in deze situatie helaas niets meer voor u betekenen. Mocht u ondanks deze bestelling in de toekomst wederom een bestelling bij ons wensen te plaatsen, dan verneem ik dit graag van u. Zodoende kijk ik graag mee naar een passende aanbieding hiervoor. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
laagste prijs, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk aan telefoon..duidelijke site.. goede berichtgeving van bestelling.. verschillende mogelijkheden van betaling..
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, houden rekening met gewenste afleverdatum. Product ziet er goed uit, handleiding kan iets duidelijker, maar ja, dat komt meer voor
Pluspunten
Super snelle levering. Stoelen zijn ook super. Geen opmerkingen. Gewoon top
VerbeterpuntenBeperkt assortiment
Beste Anne, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling! Graag willen wij uw verbeterpunt meenemen. Hiervoor verneem ik graag van u welke producten u graag in ons assortiment zou willen zien en/of welke producten u mist. Zodoende nemen wij dit graag mee voor u in de toekomst. Dit verneem ik graag van u per e-mail via [email protected]. Wij hopen u daarnaast in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop! Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service, goed verpakt, netjes geholpen...
Pluspunten
Pluspunten
Goede prijs, goede klantenservice. Snelle reactie toen er een beetje miscommunicatie was.
Pluspunten
Goede aanbiedingen en een super snelle levering. Echt top!
Pluspunten
Quality of product is not up to mark
Beste Kumar, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend vervelend om te lezen dat de kwaliteit van het bij u geleverde product niet aan uw verwachtingen voldoet, mijn oprechte excuses hiervoor. Uiteraard wil ik deze situatie direct bij u oplossen. Graag kijk ik samen met u naar een passende oplossing hiervoor. Graag verneem ik van u per e-mail via [email protected] en ontvang ik ook eventueel van u foto's ter toelichting hiervoor. Zodoende los ik deze situatie direct naar uw tevredenheid bij u op en zorg ik er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Goed service! Heel tevreden
Pluspunten
Hele snelle levering van mijn mooie roze koffer.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan en adverteer op Facebook met acties. Kost u nu geld maar ik ga aan iedereen met trots mijn mooie koffer laten zien en jullie promoten. Ik kan er zelfs mee lopen met mijn rollator als de koffer niet te vol zit. Zou mooi reclame spotje zijn.
Pluspunten
Goedkoopste prijzen. Snelle service.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Je krijgt wat je besteld op tijd en het juiste product. Niet te duur
Pluspunten
Ik weet niet meer wat ik heb besteld
VerbeterpuntenEnquête verbeteren zodat je een betere recentie kan ontvangen!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteitverhouding, snelle levering, degelijke goederen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede levering, goed aangekondigd.
VerbeterpuntenAltijd thuis moeten zijn voor levering
Pluspunten
Met aandacht geleusterd na mij klacht dat het dpd mij had 2dagen laten zitten, klacht heel professionele in behandeling genomen, dpd post mag wat van leraren.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Verbeterpunten- hoge verzendkosten - het artikel zat als oud vuil in een grote doos verpakt en zaten scheuren in de verpakking
Beste Linda, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend vervelend om te lezen dat u uw bestelling op deze wijze heeft ontvangen, mijn oprechte excuses hiervoor. Dit is absoluut niet de bedoeling. Uiteraard wil ik deze situatie direct bij u oplossen. Wanneer ik uw bestelling erbij pak, zie ik dat u nog geen contact heeft gehad met onze klantenservice. Graag ontvang ik van u per e-mail via [email protected] foto's van de defecten aan uw salontafel. Zodoende los ik deze situatie direct naar uw tevredenheid bij u op en zorg ik er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering
Pluspunten
Vlotte verzending met duidelijk bericht wanneer het pakket wordt verwacht.
Pluspunten
VerbeterpuntenBestelling slecht afgeleverd. 1 x stoel stof kapot 2 de stoel onderkant roestig. Helaas na levering gingen wij op vakantie, dus kon bestelling niet terug sturen.
Beste Arinda, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend vervelend om te lezen dat u uw bestelling beschadigd heeft ontvangen, mijn oprechte excuses hiervoor. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Uiteraard wil ik deze situatie direct bij u oplossen. Wanneer ik uw bestelling erbij pak, zie ik dat u nog geen contact heeft gehad met onze klantenservice. Graag ontvang ik van u per e-mail via [email protected] foto's van de defecten aan uw tuinstoelen. Zodoende los ik deze situatie direct naar uw tevredenheid bij u op en zorg ik er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice +31 (0)88-22 66 300 | [email protected]
Pluspunten
VerbeterpuntenDe bouwinstructies mogen iets duidelijker
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX