slechter dan verwacht

Pluspunten

De klantenservice maakte er geen punt van om het product om te ruilen en maakte er meteen werk van

Gisteren ontvingen we onze hangstoel, helaas met roest vogelpoep en niet compleet. Het was veel werk hem weer in te pakken. Vandaag zou deze omgeruild worden. We kregen een ophaalbericht en bezorg bericht. In het laatste stond tussrn 8.00-21.00 In de ochtend werd gebeld dat de bezorger (via extra at home-postnl) later komt. In de mail werd tussen 16.15-1915 aangegeven. We hebben toen natuurlijk op de bezorger gewacht. Om 19.15 hadden we nog niemand gezien. Jammer want we wilden nog gaan fietsen. Via de link om de bezorging te bekijken werd een nieuwe te verwachten tijd aangegeven: 19.40-2010. Ook toen kwam er niemand. Het was echter nog geen 21.00. Ik keek toch nog even in de mail. Daar stond ineens dat we een nieuwe afspraak moeten maken... Ik begrijp dat het een bezorgdienst betreft. Toch koppel je dit automatisch aan de hele beleving. Dit is de eerste keer dat we bij deze site bestellen. Onze dochter krijgt deze stoel cadeau en nu moeten we tot na het weekend wachten. Ik wilde ivm de vakantie nog weg gaan. Nu kan dat niet en kom ik voor de taak te stasn om een datum te kiezen op dagen waarop we weg willen gaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

laagste prijs, snelle levering

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk aan telefoon..duidelijke site.. goede berichtgeving van bestelling.. verschillende mogelijkheden van betaling..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, houden rekening met gewenste afleverdatum. Product ziet er goed uit, handleiding kan iets duidelijker, maar ja, dat komt meer voor

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering. Stoelen zijn ook super. Geen opmerkingen. Gewoon top

voldoende, een redelijke ervaring

Beperkt assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, goed verpakt, netjes geholpen...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs, goede klantenservice. Snelle reactie toen er een beetje miscommunicatie was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede aanbiedingen en een super snelle levering. Echt top!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Quality of product is not up to mark

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed service! Heel tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle levering van mijn mooie roze koffer.

Blijf zo doorgaan en adverteer op Facebook met acties. Kost u nu geld maar ik ga aan iedereen met trots mijn mooie koffer laten zien en jullie promoten. Ik kan er zelfs mee lopen met mijn rollator als de koffer niet te vol zit. Zou mooi reclame spotje zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkoopste prijzen. Snelle service.

Geen opmerkingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je krijgt wat je besteld op tijd en het juiste product. Niet te duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik weet niet meer wat ik heb besteld

Enquête verbeteren zodat je een betere recentie kan ontvangen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs kwaliteitverhouding, snelle levering, degelijke goederen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering, goed aangekondigd.

Altijd thuis moeten zijn voor levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met aandacht geleusterd na mij klacht dat het dpd mij had 2dagen laten zitten, klacht heel professionele in behandeling genomen, dpd post mag wat van leraren.

slechter dan verwacht

Pluspunten

- hoge verzendkosten - het artikel zat als oud vuil in een grote doos verpakt en zaten scheuren in de verpakking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte verzending met duidelijk bericht wanneer het pakket wordt verwacht.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling slecht afgeleverd. 1 x stoel stof kapot 2 de stoel onderkant roestig. Helaas na levering gingen wij op vakantie, dus kon bestelling niet terug sturen.

Pluspunten

De bouwinstructies mogen iets duidelijker

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX