zeer slecht, onaanvaardbaar

Producten die uitverkocht zijn weghalen van de site !!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

De parasol die we hebben besteld is helaas niet stevig. Zelfs met 100kg contragewicht blijft de parasol wiebelen en durven we hem dus niet uit te klappen. Erg jammer van het geld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De service was gewoon top. Ik melde dat er niet klopte met de krabpaal en daags erna werd er gewoon een nieuwe geleverd !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aardige medewerkers klantenservice

Zeer slechte communicatie; beloftes werden niet nagekomen. Defect product ontvangen. Werd beloofd dat het product werd opgestuurd, maar hier heb ik een week op moeten wachten en meerdere keren moeten bellen/mailen waar het bleef. De ene keer product kwijtgeraakt door bezorger, daarna was er intern wat fout gegaan en weer daarna zou het woensdag worden geleverd en dat werd donderdag..... vermoeiend en dat voor 15 euro voordeel. Klopt het spreekwoord toch weer....goedkoop is duurkoop!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, Snelle levering, Product netjes verpakt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zoek een andere transporteur voor Dynalogic. Dit bedrijf komt stelselmatig de gemaakte afspraken niet na. Dat heeft mij 3 vrije dagen gekost. Ik zal bij een evt. nieuwe bestelling bij uw bedrif eerst informeren wie u transporteur is. Is dat dan weer Dynalogic dan zal ik niet meer bij u bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mistte een stuk dag nadien meteen nieuw geleverd

Niet direct er

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkoop, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Was helemaal top. Ik had een beer besteld en hij was op de goede datum en tijd aangekomen.

Er zat wel veel stof en pluisjes op de beer die afgeeft

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling snel geleverd, prijs/kwaliteit verhouding helemaal top en eventuele problemen worden snel, netjes en zonder moeilijk doen opgelost.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op bestelling snelle levering product zoals verwacht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Kwaliteit producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede klantenservice. Snel en behulpzaam. Klacht snel afgehandeld en goed opgelost.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De klantenservice was top!

De kaptafel die ik besteld heb was van zeer slechte kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, op de dag en tijd dat het mij uit kwam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn bestelling was kwijt geraakt in het postsorteercenter. Na een mailtje gestuurd te hebben, werd er meteen een nieuwe verzonden. De volgende dag was hij binnen! Fijn zo een snelle service!

Misschien kiezen voor een andere bezorgdienst? Pakket werd helemaal gehavend bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling. Doet wat het beloofd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik baal er van dat me voorgehouden is dat iets op voorraad was wat het niet was bijna 2 weken wachten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten en snel geleverd

Dubbele verzendkosten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs

Volgende dag geleverd niet nagekomen na contact zaterdag geleverd niet nagekomen nieuwe afspraak maandag een week na de koop betreft het bedrijf dynalogic slechte service

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX