goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel levering, product compleet

Ik heb 2 krabpalen besteld, voor ieder is er apart verzendkosten berekend. Dat vond ik wel jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kealiteit ben blij met het produkt

Zou prettig wanneer men aangeeft dat prijzen excl. verzendkosten zijn, wanneer men een produlkt in een winkelmandje plaatst. Verder geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel geleverd. Een mooi bed voor een mooie prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering,top ! Onze kat speelt er met plezier op..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle correcte levering. Goede prijs. Veel keuze in producten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zou zo een tien geven voor de service 20.55 besteld net voor 21.00 en de dag erna al om 11.30 inhuis sneller kan bijna niet Enige punt waarom geen tien geef is dat ik de verzendkoste vind tegenvallen €8 voor naar België te versturen verder prima site

Verzendkoste naar België toe vond ik tegenvallen €8 vond ik veel

Pluspunten

Wat netter materiaal beschermen en op de kleine materiaal opletten hadden te weinig schroeven en houtjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Mooie en degelijke meubels!

Voor nu kan ik er geen bedenken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs, allen de diameter van de ronde palen moet niet 90 zijn maar 9 cm.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service.

Duidelijkere beschrijving bij de producte

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele snelle levering, goed aangeleverd en de goedkoopste!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Superfast service, no hassle, very simple to navigate through the website and last but not least, this site gives you the oppertunity to get the lowest available price on any product! I will recommend this site to friends and family! First time user, never trusted shopping online.. thank you very much !

You could put an advertisement on youtube so the whole world can see or just people from Holland. Whatever you prefer. Best site ever!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs. Snelle levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima bedrijf..

Ik zou niet meer kiezen voor jullie. Omdat de koeriersdienst die voor jullie werkt, geen goed werk levert. Ik heb voor bijbetaling gekozen voor een kleiner tijdsbestek. Vandaag ook een vrije dag genomen daarvoor. Maar om 10.30 krijg ik al een. Mail dat het vandaag niet meer gaat lukken. Maar ze gaan natuurlijk gelijk een mogelijkheid geven om een kleiner tijdsbestek te kiezen voor een bijdrage. Die ik al betaald had, en een vrije dag. Ik heb ze gemaild, maar krijg ook geen respons. Geen reclame voor jullie bedrijf, die van hun afhankelijk is. Ik hoop dat u iets gaat doen met deze klacht. Met vriendelijk groet Diny van Deelen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super, snelle levering, goed product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en een goeie prijs

Het zoeken naar producten ging wat lastig. Geen duidelijk overzicht van jullie assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel makkelijk en snel en mooi product

Pluspunten

Wij hadden een demo krabpaal gekocht. Zag er allemaal heel netjes uit. Het enige wat erg jammer was is dat we veel schroeven te weinig kregen meegeleverd en mijn man dus moest improviseren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijs/kwaliteit is top. Prettig te woord gestaan aan de telefoon.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Duidelijkere mail maken

7 Wisent