perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede klantenservice. Onderdeel van het tuinbankje verkeerd voorgeboord, waardoor het niet in elkaar gezet kon worden. Eén telefoontje naar de klantenservice en de volgende dag had ik een nieuw onderdeel in huis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had wat besteld maar voldeed niet aan mijn wens. Contact gehad om te retourneren die verliep prima.na paar dagen geld terug gekregen Alles prima en netjes geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van producten en goede/snelle service als er iets mis is. Prijs/kwaliteit prima

Tip; Producten goed nakijken voor verzending op beschadigingen en deze iets beter inpakken om dit voorkomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering duidelijk site goede kwaliteit

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In alle opzichten klopt het wat ze zeggen en doen ze wat ze moeten doen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helaas een kapotte statafel geleverd gekregen, een telefoontje om 17 uur en om 12:30 de volgende dag werd deze omgeruild. Echt fantastische service!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig geholpen , dik tevreden !

slechter dan verwacht

Pluspunten

Product beter verpakken. Liet nu te wensen over. Het product (schommelstoel wit) beschadigd. Verfklodders onderkant delen niet geverfd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Eerste levering snel geleverd - Vriendelijke helpdesk

- De levering van het product kwam in beschadigde verpakking en incompleet. - 2x incomplete of foutieve naleveringen van missende onderdelen - inplannen van een omruilopdracht zonder ons daarover in te lichten. - door bovenstaande ruim 3 weken wachttijd op een complete levering Al met al veel goede beloftes vanuit de helpdesk, maar door allerlei fouten in het proces en door gebrekkige communicatie, zie ik dit als een zeer slechte ervaring met Laagsteprijsgarantie.com. Ik verwacht ook niet ooit nog eens als klant terug te keren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk duidelijke uitleg en super dienst na verkoop. Gestructureerd retour systeem. Proficiat. Gaat zeker niet mijn laatste aankoopbeijn bij jullie.

Kzou niet weten wat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie service en levering......

Pluspunten

Handleidingverbeterpunt: bij de krabpaal It een foute handleiding. Een deel van het plaatje is gespiegeld en later niet meer. Het was even puzzelen, maar het bouwen is gelukt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede bediening

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede telefonische helpdesk die je snel helpen en een goed werkende website

Niet direct

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De kwaliteit van de door ons gekochte barkrukken is top! Ze zijn mooi en werden keurig op tijd geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer mooie/scherpe prijs hier staan ze bekend om.

Ga zo door!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en vriendelijke levering Snelle levering

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX