Pluspunten
Inderdaad de volgende dag in huis
VerbeterpuntenIk hoef geen cadeaubon van 100 euro. Maar ik ben blij dat ik een handige man in huis heb. Die zelf de schroeven passend kon maken omdat het schroefdraad in de stoel vol met verf zat of de gaten niet recht tegenover elkaar.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de eetkamerstoelen niet juist bij u zijn geleverd. Dit is absoluut niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor! Uiteraard willen wij direct met u meekijken naar een passende oplossing hiervoor daar dit niet op deze wijze bij u geleverd dient te worden. Graag ontvangen wij van u foto's van de eetkamerstoelen per e-mail via [email protected]. Zodoende kijken wij direct samen met u naar een passende oplossing/tegemoetkoming en zorgen wij er hopelijk voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
snelle levering, makelijke site
Verbeterpuntenzou ik zo niet weten
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goede product-prijs verhouding
Pluspunten
Snelle levering, keurige opvolging van de bestelling, goede communicatie.
Pluspunten
Sneller levering en een goede prijs verhouding.
Pluspunten
volgende dag geleverd, goed, netjes, 2 dozen dus veilig (met glas) ben heel blij van!
Pluspunten
VerbeterpuntenDe teddybeer die ik gekocht heb, waarvan er gezegd wordt dat hij 170cm groot is, is veel kleiner dan 1.70. Even opnieuw nameten
Pluspunten
goedkoop en snelle levering
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website. Correct. Goede communicatie.
Pluspunten
2 keer online bij Laagsteprijsgarantie besteld. Bestelprocedure verloopt makkelijk. De website is overzichtelijk en de producten goed ingedeeld. Ze leveren zeer snel binnen 24 uur en alles goed verpakt. Het product is de kwaliteit zoals ze beloven. TOP
VerbeterpuntenLevering op zaterdag top maar moet dat €3 meer kosten. Als service voor de klant neem je die €3 voor eigen rekening.
Pluspunten
vlugg levering
Verbeterpuntende lechtjes om de ladder te bevestigen reeds plooien want nu is mijn laddertje gekraakt
Pluspunten
bestelling was niet helemaal goed gelieverd maar werd de volgende dag meteen opgelost.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Product (twee tuinbanken) puntgaaf en voor een zeer redelijke prijs. Tussen bestelling en levering steeds via mail geïnformeerd over de stand van zaken. Heel correct.
Pluspunten
Duidelijke website, onmiddellijke reactie van klantendienst
VerbeterpuntenDe prijs van de verzendingskosten Is verhoogd tussen het winkelmandje en de effectieve aankoop.
Pluspunten
Super service en alles is gegaan zoals beloofd , gewoon top
Pluspunten
Vriendelijke medewerker aan de telefoon (kevin) Product eerder gereed dan verwacht (levertijd)
VerbeterpuntenKwaliteit van het product laat te wensen over qua afwerking. Beschadigingen van de lak
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenNeem een betere vervoerder!!!!! Eerst een paviljoen gekocht krijg bericht van vervoerder dat hij geleverd wordt en daarna bericht van laagsteprijsgarantie dat hij niet meer leverbaar is. Een andere uitgezocht, krijg ik een doosje met onderdelen voor een hele andere tent. Gebeld, volgende dag, zou het omgewisseld worden. Vanochtend mail van vervoerder dat er een probleem wascen ze gingen peoberen vandaag nog te leveren, we zouden op de hoogte worden gehouden. Vanmiddag mail, ze zouden tussen 17.00 en 20.00 uur alsnog komen. Maar niks gezien, via track en trace in de gaten gehouden, we waren 8e op de route, en ze waren onderweg naar nr 6 en dan krijg je opeens een mailtje dat ze morgen komen. Het nadeel is dat ze dus elke keer zeggen tussen 8.00 en 22.00 en dat je pas in de loop van de dag weet om hoe laat ongeveer. Ze denken zeker dat mensen hele dagen thuis zijn om op een pakketje te zitten wachten ofzo????
Beste Jeanine, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen om te lezen op welke wijze de levering van uw bestelling is verlopen. Dit is absoluut niet de bedoeling Onze oprechte excuses hiervoor! Uiteraard willen wij direct met u meekijken naar een passende oplossing. Wanneer wij in het systeem kijken, zien wij dat de omruiling vandaag bij u gaat plaatsvinden. U ontvangt altijd in de ochtend een specifieke indicatie voor de omruiling/levering. Graag vernemen wij vandaag van u of de omruiling juist bij u heeft plaatsgevonden en op welke wijze de levering heeft verlopen via [email protected]. Zodoende helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Goede kwaliteit, en snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering. Alles zag er keurig uit
VerbeterpuntenSchroeven nakijken. In een vd schroeven zit geen gat voor de imbussleutel
Pluspunten
VerbeterpuntenService na verkoop: Ik bestel een zonnetent Inna 3x3m, deze wordt keurig de dag erna geleverd. Een week later zet ik deze in elkaar, de tent ziet er mooi uit. Na een eerste regenbui staan er vier grote zakken water in de tent. Geen kleintjes, nee zakken waarvan je vreest dat ze ieder ogenblik de tent kunnen laten scheuren. Ik heb gepoogd de tent zo hard als mogelijk is, op te spannen zonder beterschap. Het zeil lijkt te elastisch en zakt op de cruciale punten in bij regenweer met de zakken tot gevolg. Ik neem hier foto's van en stuur deze door naar de klantendienst waar men in eerste fase aanraadt de tent harder op te spannen. Na een tweede mail met foto's van de wijze van opspannen, terug een antwoord dat het erop lijkt dat de tent goed is opgespannen en dat het jammer is dat er zakken in komen bij regenweer maar dat men hier verder niets aan kan verhelpen. Daar sta je dan met je tent waarvan je weet dat het zeil vandaag of morgen door zal scheuren tengevolge van het water. Het zeil telkenmale men regen verwacht afhalen, is niet haalbaar en normaal ook niet de bedoeling bij dergelijke tent. Ligt het aan een te grote elasticiteit of aan een mineure kwaliteit van het zeil, ik weet het niet, ik weet enkel dat ik als klant bij een vraag tot een oplossing met een kluitje in het riet word gestuurd.
Beste Bert, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend dat u ontevreden bent over onze service! U heeft hierover contact gehad met onze klantenservice. Hierin is aangegeven dat de paviljoen welke u heeft besteld, niet bestand is tegen harde wind en/of veel regen. Wij raden dan ook aan om dit paviljoen enkel in de lente/zomer te gebruiken en niet op te zetten bij veel regenval. De zakvorming welke u heeft aangegeven is ontstaan door het gevolg van veel regen en hier is deze paviljoen niet tegen bestand. Uiteraard is het altijd mogelijk om een nieuw zeil bij ons te bestellen, wij kijken dan ook graag met u mee naar een passende korting. Indien u dit wenst, vernemen wij graag van u via [email protected]. Mvg, Gina
Pluspunten
snel en vriendelijk
Pluspunten
Medewerksters zijn aardig
VerbeterpuntenVeel proffesioneler te werk gaan. Ik heb een kaptafel besteld met een kapotte spiegel en een poot met een fabrieksfout. Ze sturen vervolgens in plaats van een nieuwe poot een zitje.. na contact sturen ze een nieuwe poot.. de verkeerde.. vervolgens aangegeven en weer een nieuwe poot ontvangen.. en ja hoor weer de verkeerde. Nu maat afwachten of het morgen wel lukt. Als compensatie het terugstorten van de verzendkosten? Nou sorry dat is echt minimaal en dit komt allemaal door jullie onnauwkeurigheid.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen om te lezen op welke wijze de levering van uw bestelling is verlopen. Dit is absoluut niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor! Wanneer wij in het systeem kijken, zien wij dat er gisteren een geheel nieuw krukje nieuw naar u is opgestuurd en vandaag bij u is geleverd. Graag vernemen wij van u of u het krukje in goede orde heeft ontvangen. Wij vernemen dit graag van u per e-mail via [email protected]. Zodoende kijken wij direct met u mee naar een passende tegemoetkoming voor het ongemak welke u heeft ervaren tijdens uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Goede website, snel geleverd
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX