Pluspunten
super snelle levering, en de prijzen zijn echt goedkoper dan ergens anders.
Verbeterpuntenuitbreiding assortiment.
Pluspunten
Op tijd zoals beloofd. Van te voren berichtje. Aardige chauffeur, behulpzaam . Pakket in de gang geleverd
Pluspunten
Snelle levering, producten zijn prima!
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle levering
Pluspunten
Binnen enkele dagen een mooie buitentafel geleverd tot aan de deur, geen gesjouw met zware peketten.
Pluspunten
Snelle levering Bestelling in perfecte staat
Pluspunten
Alles mooi op tijd geleverd. Donderdag besteld en de vrijdag geleverd
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenKwaliteit
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de kwaliteit van het bij u geleverde product niet aan uw verwachtingen voldoet. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor! Uiteraard willen wij deze situatie direct bij u oplossen. Graag vernemen wij van u per e-mail via [email protected] wat er niet aan de kwaliteit van het product bevalt. Zodoende kijken wij direct mee naar een passende oplossing voor deze situatie en zorgen wij er graag voor dat u hopelijk een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, stevige pakketen.
VerbeterpuntenIk heb extra betaald voor een zaterdaglevering, maar daar is niet naar geluisterd. Mijn pakket is alsnog op een doordeweekse dag bezorgd, ik had geluk dat mijn moeder per toeval thuis was en zij het pakketje kon aannemen.
Beste Astrid, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u heeft gekozen voor de zaterdaglevering en dat deze levering eerder bij u heeft plaatsgevonden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor! Wanneer wij in het systeem kijken, zien wij dat de levering inderdaad op vrijdag 20 april 2018 bij u heeft plaatsgevonden. Graag vernemen wij van u per e-mail via [email protected] of u tevreden bent over het product en of u deze in goede orde heeft ontvangen. Zodoende kijken wij direct mee naar een passende tegemoetkoming voor het ongemak, zodat u hopelijk een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Mvg, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Als je adverteert met voor 21:00 besteld morgen in huis moet je niet zonder contact met de klant zeggen vrachtwagen is vol je hebt pech
Beste Robin, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de levering van de transporteur niet tijdig bij u heeft plaatsgevonden. Dit is absoluut niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor! Wanneer wij dat u heeft aangegeven dat u uw bestelling wenst te annuleren en de hangstoel niet meer wenst te ontvangen. Uw aankoopbedrag is dan ook op 20 april jl. aan u terugbetaald. U heeft dit aankoopbedrag dan ook al op uw rekening ontvangen. Mocht u daarnaast in de toekomst ondanks deze bestelling, wederom een bestelling bij ons wensen te plaatsen, dan vernemen wij dit graag van u. Zodoende kijken wij graag mee naar een passende aanbieding hiervoor. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
Bestelling kwam op tijd en heel aan. Ook het product was zoals beschreven op de site, super!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, alles prima.
Pluspunten
Snelle en perfecte afhandeling van onze bestelling en dat voor een mooie prijs.
Pluspunten
Op tijd geleverd,superblij met het product. Goed verpakt.
zending 2 x aanbieden, liefst in de avonduren ophaalpunt dichterbij, bijvoorbeeld Westenholte of Stadshagen zorgvuldiger omgaan met pakket, doos was erg beschadigd
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat u uw bestelling als niet prettig heeft ervaren en dat het pakket beschadigd bij u is geleverd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor! Wanneer wij in het systeem kijken, zien wij dat u het pakket op 20 april 2018 bij een Pickup parcelshop heeft opgehaald daar de levering op 19 april 2018 bij u niet is gelukt. De transporteur geeft aan dat u niet thuis was op deze leverdatum. Graag vernemen wij van u per e-mail via [email protected] op welke wijze de levering heeft plaatsgevonden. Indien er defecten zijn, ontvangen wij hier graag foto's van. Zodoende lossen wij deze situatie direct op. Mvg, Gina Team Klantenservice
Pluspunten
Ben blij dan het zo snel bezorgt kan worden als je vandaag besteld heb je het morgen in huis super!!
VerbeterpuntenGeen opmerking ben super tevreden snel bezorgt en goeie kwaliteit!!
Pluspunten
Mijn pakket was super snel binnen en was precies zo als op de foto!
Pluspunten
Heel mooi paviljoen. Goeie kwaliteit en heel mooi afgewerkt. Ook qua levering piccobello in orde.
VerbeterpuntenPrima
Pluspunten
Spullen zijn prima
VerbeterpuntenEen andere vervoerder in dienst nemen. Wat een enorm vervelend bedrijf zonder enkele vorm van service
Beste Gerrit, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat uw bestelling niet tijdig bij u is geleverd en dat u vervelende ervaringen heeft met onze transporteur. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor! Wanneer wij in het systeem kijken, zien wij dat de levering inderdaad te laat heeft plaatsgevonden, namelijk op 20 april 2018. Dit door een fout bij onze transporteur. Wij zullen dit ook uiteraard terugkoppelen, daar dit niet mag plaatsvinden. Graag vernemen wij van u per e-mail via [email protected] of u het pakket inmiddels in goede orde heeft ontvangen en of u tevreden bent over het product. Zodoende kijken wij direct mee naar een passende tegemoetkoming voor deze situatie en zorgen wij er graag voor dat u een fijner gevoel overhoudt aan uw bestelling. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
De naam 'Laagesteprijsgarantie' doet zijn eer na! En dan ook nog eens met een geweldige (telefonische) helpdesk en GRATIS retourservice binnen 60 dagen. Ik kan niks anders dan met volle lof spreken over dit bedrijf!
VerbeterpuntenGeen.
Geen goede omschrijving bij het kastje helaas materiaal zwak
Pluspunten
Duidelijke site snelle levering goed verpakt en goed op de hoogte gehouden via mail van bezorging
VerbeterpuntenZijn er niet
Pluspunten
Snelle orderverwerking en exact volgens verwachting,echter logistiek creeert het negatieve aspect Levertijd bij lange niet gehaald door orderpicking Op dit moment product nog niet ontvangen Beloofd binnen 2 dgn het wordt nu door problemen 4 dgn
VerbeterpuntenBetere betrouwbare afspraken mbt logistieke activiteit
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX