Pluspunten
De prijs, kwaliteit van het product weet ik nog niet.
VerbeterpuntenDe volgende dag in huis is niet iets wat ze waar kunnen maken. Ik wacht al meer dan een week op mijn bestelling en nog kunnen ze niet zeggen wanneer het komt. Het is mede een fout van de vervoerder, maar dan nog. Zij hebben de connecties met de vervoerder.
Beste Betty, Bedankt voor uw beoordeling, ik begrijp dat het erg vervelend is dat de bestelling zo lang op zich heeft laten wachten! Wij hebben hier een klacht over ingediend bij Dynalogic om te achterhalen waarom uw bestelling zo lang in beslag heeft genomen. Wij wachten nog op terugkoppeling hierover. Betreffende de bestelling, na controle zie ik dat de levering eindelijk heeft plaats gevonden en dat de terugbetaling naar verwachting na dit weekend zichtbaar zal zijn op uw rekening! Hopelijk is de loungeset naar wens, mocht dit niet het geval zijn verneem ik natuurlijk graag van u. Ik help u dan graag verder, u kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Duidelijke communicatie
Pluspunten
Zeer correct en een goede levering.
Pluspunten
Had pech met krassen op een tafelblad maar is super opgelost en zou iedereen aanbevelen om bij deze site artikelen te kopen, goed bereikbaar.
VerbeterpuntenMeer producten om de site aantrekkelijker te maken!
Pluspunten
Communicatie en snelheid
Pluspunten
VerbeterpuntenAlles is goed er isniks aan toe tevoegen
VerbeterpuntenVerpakking niet erg netjes
Pluspunten
Snelle levering, werkt prima
VerbeterpuntenJuiste handleiding (in de handleiding voor een kinderhorloge met GPS functie stond een code om te verbinden met een Aziatische server ipv een Europese)
Pluspunten
Snelle correcte levering
VerbeterpuntenDe 2 benches zijn door 2 verschillende vervoersbedrijven verstuurd
Pluspunten
VerbeterpuntenZaken beter op orde hebben vooral het verzenden 5 dagen moeten wachten en zelf overal achteraan moeten gaan
Beste meneer Janssen, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat u niet geïnformeerd bent omtrent uw bestelling en de vertraging welke hier op is ontstaan. Dit is natuurlijk niet erg professioneel, mijn oprechte excuses hiervoor. Na controle zie ik dat uw bestelling inmiddels is gewijzigd naar een ander huisnummer en alsnog bij u is aangeboden. Ik verneem dan ook graag van u of de bestelling in goede is aangekomen en of deze voor u naar wens is. Zodoende neem ik de situatie graag nog met u door. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 003188-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering Achteraf betalen
Pluspunten
Erg tevreden!
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
hoop dat ik die nog mag ervaren
VerbeterpuntenKijk de spullen na voor je ze verzend! 4 witte stoelen besteld, maar 1 daarvan zat vol met zwarte vegen die r niet vanaf gaan. Mail al verstuurd naar jullie en hoop dat er een oplossing komt
Beste mevrouw Kerkman, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend om te vernemen dat er een zitting in foutieve staat is geleverd! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Na controle zie ik dat er inmiddels contact is geweest met de klantenservice voor de eetkamerstoelen en dat hier een oplossing voor aangeboden is. Graag verneem ik van u of de situatie op deze wijze naar tevredenheid is opgelost of dat ik nog niets voor u kan betekenen! U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering , product doet aan verwachting goed voor middelgrote hond
Pluspunten
Correct en snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering ook op goede vrijdag
VerbeterpuntenKwaliteit is naar de prijs
Pluspunten
Uitstekende klantenservice. Bij kleine issues met het product, wordt er direct meegedacht aan een oplossing, en wordt het gewaardeerd dat ik als klant zelf ook meedenk in oplossingen. Zo had ik een probleem met het draadeind in 1 van mijn nieuwe stoelen, dit formeel even gemeld bij de klantenservice, maar ook gelijk aangegeven dat ik dit heb hersteld door zelf nieuw draadeind te tappen en andere bouten die geschikt waren. Daarnaast een issue met een zitting die bij transport is beschadigd, hiervoor ontving ik 2 dagen na contact een nieuwe zitting toegestuurd, en werd mij een financiële vergoeding aangeboden voor de moeite die ik heb gestoken in het zelf repareren van de stoel. Helemaal top dus, wordt aan alle kanten goed geholpen. Door de snelle levering van een vervangende zitting en de financiële compensatie kan ik geen aftrek geven op de score, dus de volle 5 sterren.
VerbeterpuntenDie specifieke stoel is in enkele reviews gemeld op hetzelfde punt, daar kan naar gekeken worden, maar zoals in de positieve punten gemeld, is dit slechts een kleinigheid en wordt dit dubbel en dwars door de klantenservice opgelost.
Pluspunten
Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenStaat van levering kan beter, pakketjes waren slecht verpakt. 1x een totaal ander model ontvangen van een product. 1x verkeerde poten bij de stoel geleverd zonder handleiding en bij omruiling verkeerde kleur en zonder schroeven. Alles retour gestuurd en wacht nog op mijn geld terug.
Beste Susan, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend om te vernemen dat uw bestelling niet goed is geleverd en dat een omruiling de situatie niet heeft opgelost! Na controle zie ik dat er nog geen retourmelding in uw order staat, ik verneem dan ook graag van u het afhaalbewijs zodat ik de terugbetaling alvast in gang kan laten zetten en aan de transporteur kan vragen om de pakketten door te zetten! U mag deze versturen naar [email protected], in afwachting van uw reactie verblijf ik. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
VerbeterpuntenCompleet pakket sturen en niet een onvolledige retour!
Beste Anita, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend dat uw bestelling incompleet geleverd is! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Na controle zie ik dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice. Ik verneem dan ook graag van u of de situatie inmiddels naar tevredenheid is opgelost of dat ik nog niets voor u kan betekenen. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede service
VerbeterpuntenGeen... echt niet!
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.