goede service, goed behandeld

Pluspunten

Onze bestelling is snel geleverd en we zijn blij met de buggy.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Staan je netjes te woord.

perfect, zeker aan te bevelen

Naam en plaats invullen werkt niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering,goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eerste online bestelling: enkel positieve punten op heel het traject

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goed materiaal.

Bijgesloten handleiding komt niet overeen met werkelijkheid. Maar assemblage is zo makkelijk dat het geen probleem is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed product. leuke prijs. snelle levering .

jammer van de hoge verzendkosten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles liep naar wens

Duidelijker zijn over welk bedrag de verzending bedraagt. Vooraleer je wil bestellen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer flexibel en behulpzaam op de klantendienst

Ondanks de belofte om de volgende werkdag te leveren , was dit niet het geval! Toch een tegenvaller als je wel een bericht kreeg met status verzonden...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede leveing

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering van het product, binnen 2 dagen had ik mijn product in huis. Zeker aan te bevelen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles staat goed op de site aangeven. Staan je aan de telefoon netjes en goed te woord

Jammer dat er op de site staat voor 21:00 besteld de volgende werkdag in huis. Hele dag thuis gebleven maar geen pakketje. Misschien verstandig om dit aan te passen op de site. Door aan te geven ons streven is om voor 21:00 besteld de volgende dag in huis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doen wat ze beloven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik mail de firma I de late avonduren,Krijg een half uurtje later Keurig antwoordt,service heel goed !

Verstuur uw pakketten niet via post nl.dpd veel beter.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs.

De communicatie tussen bedrijf en dpd post. Ivm met bezorging

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas zitten wij nu al twee dagen te wachten omdat Transmission, de bezorgdienst gisteren is vergeten het pakket in te laden, vandaag zeggen ze eerst dat ze de straat niet in konden en toen dat we niet thuis waren, daarnaast zijn ze onbeschoft aan de telefoon en excuses ho maar. Volgende keer weer bestellen bij Bol.com.

Andere bezorgdienst nemen, zitten nu godverdomme nog te wachten op dat ***pakket

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zoals het hoort..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, erg vriendelijke en behulpzame klantenservice. Er was een klein probleem opgetreden met de verzending bij het transportbedrijf, maar dit is snel en netjes opgelost, het pakket werd direct opnieuw verzonden en via een andere transporteur (PostNL), incl. een tegemoetkoming.

Wellicht het aantal contracten met transporteurs herzien en indammen naar 1 à 2 bedrijven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling is vlot verlopen, levering zoals gepland. Geen opmerkingen. Goede. Service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte levering en nette prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super netjes en snel geleverd. Ook omriilen werd heel netjes en snel gerealiseerd door dd klantenservice. Top!

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX