Pluspunten
Alles Wordt prima afgehandeld
Pluspunten
De prijzen zijn ten eerste positief te noemen en de snelheid van leveren is het tweede positieve punt.
VerbeterpuntenBezorgkosten kunnen van te voren worden aangegeven.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
Alles volgens afspraak
Pluspunten
Snel,katten zijn er blij mee
VerbeterpuntenDe bovenste paal is de vijs verkeert geplaatst waardoor het installeren moeilijker is en beetje ingewikkeld
Beste Laura, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u de levering van uw bestelling als prettig heeft ervaren en dat uw katten blij zijn met de katten krabpaal! Daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling dat er één onderdeel niet juist is en dat u hierdoor de katten krabpaal lastig heeft weten te monteren. Graag verneem ik van u of dit inmiddels is gelukt. Zodoende kijk ik graag met u mee naar een passende oplossing/tegemoetkoming voor dit ongemak. Hiervoor verneem ik graag van u per e-mail via [email protected], zodoende help ik u graag verder. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
zeer snel en correct
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
Pluspunten
VerbeterpuntenZijn er niet iets besteld word ge zecht dat de vogen de dag zal kome maar 3 dagen later nog nijs
Beste David, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de levering van uw bestelling nog niet bij u heeft plaatsgevonden. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Ik heb dit uiteraard direct voor u nagekeken en uw bestelling was in eerste instantie 'Manco' bij onze transporteur. U heeft hierover contact opgenomen met onze klantenservice en er is direct voor u een nieuwe levering ingepland. Daar het absoluut niet de bedoeling is dat uw bestelling te laat bij u wordt geleverd, kijk ik graag met u mee naar een passende oplossing/tegemoetkoming. Hiervoor verneem ik graag per e-mail via [email protected] van u, zodoende help ik u graag verder. Met vriendelijke groet, Gina
Pluspunten
Prima service bij laagsteprijsgarantie! Ondanks dat er soms iets verkeerd geleverd wordt, wordt het altijd zeer correct en snel opgelost!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling! Het is uiteraard niet de bedoeling dat uw bestelling niet geheel goed is verlopen. Onze excuses nogmaals hiervoor! Wat fijn om te lezen dat deze situatie direct naar uw tevredenheid bij u is opgelost! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Zeer snelle service. Goede communicatie snelle levering
Pluspunten
Snelle levering naar België
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel kunnen leveren voor mooie en nette prijzen.
VerbeterpuntenGéén
Pluspunten
Heb daar een kaptafel (Elke) besteld. Inderdaad de laagste prijs (bij bol.com kost deze zelfde € 113,49 en hier € 102,90 incl verzendkosten). Eén onderdeeltje zat er niet bij, kan altijd gebeuren met dit 'made in China' spul. Via whattsap contact gehad met Laagsteprijsgarantie en de communicatie was super. Onderdeeltje schijnt vaker te ontbreken en wordt nagestuurd. Opgelost, zo hoort dat.
Beste Wim, Bedankt voor uw beoordeling! Het is uiteraard niet de bedoeling dat er een onderdeel ontbreekt bij uw kaptafel. Onze excuses nogmaals hiervoor! Wat fijn om te lezen dat deze situatie direct naar uw tevredenheid bij u is opgelost! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Prijs waardeverhouding is oké. We hebben alleen niet het trappetje kunnen bevestigen omdat de onderdelen ontbraken. Ook de vogeltjes voor bovenin hebben we niet kunnen bevestigen. Die hangen nu aan de verwarmingsradiatoren. Ook goed. Heeft hij nog wat extra speeltjes. Verder is het product wat wankel en zeker niet geschikt voor grotere katten. Ik heb een kleintje en dan gaat het goed. Maar nogmaals voor die prijs kun je ook niet beter verwachten behalve dat de onderdelen wel moeten kloppen.
VerbeterpuntenZorgen dat de onderdelen kloppen. Heb er niet achteraan gebeld. Was mij te veel moeite. Verder ziet de krabpaal er leuk uit.
Beste Marga, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding van het bij u geleverd product! Daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling dat er onderdelen ontbreken bij uw krabpaal. Onze oprechte excuses hiervoor! Helaas hebben wij hierover nog niets van u mogen vernemen. Graag willen wij deze situatie uiteraard alsnog bij u oplossen. Hiervoor verneem ik graag van u per e-mail via [email protected], zodoende los ik deze situatie graag naar uw tevredenheid bij u op. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw wens is verlopen! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Leuke artikelen, goede prijzen, klantvriendelijk, snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle service. Je vragen worden vlug beantwoord. Top.
Beste Lorenzo, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw wens is verlopen en dat u het contact met ons klantenservice als prettig heeft ervaren! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Perfecte levering! Goede communicatie en uitstekend op de hoogte gehouden van elke stap die het bedrijf maakt.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw wens is verlopen en dat u de communicatie vanuit ons als prettig heeft ervaren! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ze reageerden adequaat toen ik aangaf mijn bestelling te willen annuleren omdat hij niet geleverd was op de afgesproken dag
VerbeterpuntenOok klantenservice bieden in het weekend
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat uw bestelling naar uw wens is verlopen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat u hierover al contact heeft gehad met onze klantenservice. Hieruit is gekomen dat u het product niet meer wenste te ontvangen. De terugbetaling zal dan ook binnen 2 werkdagen naar u plaatsvinden. Mocht u in de toekomst overwegen om nogmaals een bestelling te plaatsen, dan kijk ik graag met u mee naar een passende aanbieding. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
keurig op tijd geleverd. duidelijke website en bestel informatie
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw wens is verlopen en dat u onze Webshop als duidelijk heeft ervaren! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
snelle levering alles was in orde
Beste Christel, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw wens is verlopen! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.