Pluspunten
Op tijd leveren
VerbeterpuntenBeter luisteren naar wat de klienten vragen.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat uw bestelling niet naar uw wens verloopt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Graag wil ik deze situatie direct bij u oplossen. Hiervoor verneem ik graag van u per e-mail wat er niet aan uw verwachtingen voldoet, zodoende kijk ik graag mee naar een passende oplossing voor deze vervelende situatie. Graag verneem ik per e-mail via [email protected] van u, zodoende kijk ik graag met u mee naar een passende oplossing/tegemoetkoming voor deze situatie. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering. Contact via mail verloopt snel en soepel! Helaas zat er 1 eetkamerstoel tussen met een scheurtje in de bekleding! Maar na snel mailcontact had ik de volgende dag een nieuwe zitting in huis! Service! Hier een zeer tevreden klant!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan ;)
Beste Josien, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw wens is verlopen. Daarnaast is het enorm fijn om te lezen dat u een nieuwe zitting heeft mogen ontvangen en deze situatie naar uw tevredenheid bij u is opgelost. Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen als klant in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
snelle levering en goed verpakte artikelen
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw wens is verlopen! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen als klant in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, mooie bench, niet te zwaar.
Beste Renata, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw wens is verlopen! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Goed en snel geleverd. Tijden van levering kloppen ook die je bij kunt houden via de mail.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat uw bestelling naar uw wens is verlopen! Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze Webshop. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
De goederen controleren voor ze worden verzonden , ik heb beschadigde stukken aangekregen .
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling beschadigd is geleverd! Mijn excuses voor het ongemak. Na het bekijken van uw order zie ik dat u ondertussen contact heeft opgenomen met onze klantenservice welke momenteel bezig is om de situatie voor u op te lossen. Ik hoop dan ook dat u het nieuwe tafelblad in goede orde mag ontvangen en dat de tafel weer helemaal naar wens is. Mocht u nog vragen hebben, verneem ik deze graag van u. Met vriendelijke groet, Daphne Klantenservice www.laagsteprijsgarantie.com
Pluspunten
Het is een mooi bed.
VerbeterpuntenKies alsjeblieft een ander lever bedrijf dan Dynalogic want ik weet niet hoe zij nog functioneren maar ze falen hard. Zwaar ontevreden over de levering en de communicatie vanuit dit bedrijf.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de bij u geleverd halfhoogslaper! Daarnaast is het enorm vervelend om te lezen dat de levering en de communicatie vanuit onze transporteur niet goed is verlopen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Graag verneem ik van u per e-mail via [email protected] wat er niet goed is verlopen betreffende de levering van uw bestelling, zodoende kijk ik graag samen met u naar een passende oplossing/tegemoetkoming voor dit ongemak. Uiteraard zullen wij mogelijke feedback ook terugkoppelen aan onze transporteur. Graag verneem ik van u, zodoende los ik deze situatie graag naar uw tevredenheid bij u op. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers
Pluspunten
Snel geleverd, prima product
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie over de levering.
Pluspunten
Snelle levering, goed oplossingsgericht
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat er één barkruk niet bij u is geleverd. Daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! U heeft vandaag contact gehad met de klantenservice waarin we hebben besproken dat één barkruk helaas 'Manco' was bij onze transporteur. We hebben dan ook direct een nalevering ingepland voor morgen, zodat u de barkruk morgen alsnog mag gaan ontvangen. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Vlotte levering, kwalitatief goed product
VerbeterpuntenDe handleiding hoe deze tafel in elkaar gezet moest worden was erg summier. Alleen een tekening. Heeft me heel wat uurtjes gekost. Met hulp is het uiteindelijk gelukt.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat de handleiding welke was bijgevoegd niet duidelijk was. Hiervoor mijn oprechte excuses! Wij zullen dit uiteraard terugkoppelen aan onze leverancier, zodat we hier in het vervolg rekening mee kunnen houden. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Reageren op mailverzoek. Montagehandleidingen meesturen
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat uw bestelling niet naar uw wens verlopen is. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat u hierover al contact heeft gehad met onze klantenservice. Hieruit is gekomen dat u het product wenst te retourneren. Graag vernemen wij nog van u op welke werkdag het product kosteloos bij u opgehaald kan worden. Graag vernemen wij dit van u, zodoende komen wij het product graag bij u ophalen. Mocht u daarnaast in de toekomst overwegen om nogmaals een bestelling te plaatsen, dan kijk ik graag met u mee naar een passende aanbieding. Met vriendelijke groet, Gina Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en goed materiaal. Goede prijs en zeer laag ook nog eens. Ik zit in de bijstand maar kon goed slagen voor de bench voor mijn hond en de katten krabpaal. Ze zijn allemaal heel erg blij met hun nieuwe onderkomen.
VerbeterpuntenBeetje jammer dat je voor de zaterdag levering extra moet betalen als je al €13 verzendkosten betaald. Verder zeer tevreden
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u uw bestelling zeer goed heeft ervaren! Het klopt dat wij de optie aanbieden om uw bestelling op zaterdag bij u te leveren. Hiervoor vragen wij inderdaad € 3,00 voor de levering op zaterdag. Dit daar de kosten voor de zaterdaglevering hoger zijn dan op een werkdag. Mocht ik u nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
bij bestelling vergeten aan te geven dat levering op zaterdag gewenst was. Achteraan gebeld en hij heeft het alsnog geregeld, zonder verdere bijbetaling. Top service !
Pluspunten
Super snelle levering en goed materiaal voor een zeer lage prijs.
Verbeterpuntengeen
Kwaliteit van kapstok materiaal valt tegen. Kleur van de rail en schroefjes valt af in de vorm van vlokken
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat wandkapstok niet aan uw verwachtingen voldoet! Daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling dat de wandkapstok defecten vertoont. Hiervoor mijn oprechte excuses! Graag wil ik deze situatie direct bij u oplossen. Hiervoor verneem ik graag van u per e-mail wat er niet aan uw verwachtingen voldoet en ontvang ik graag van u foto's van deze defecten. Dit kan per e-mail via [email protected]. Graag verneem ik van u, zodoende kijk ik graag met u mee naar een passende oplossing voor deze situatie. Met vriendelijke groet, Gina van der Geld-Giesbers Team Klantenservice
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Duidelijke omschrijving en zeer snel geleverd.
Pluspunten
Heldere site en goede levering
VerbeterpuntenBetere handleiding is wel handig :)
Pluspunten
snel en goed geleverd
Pluspunten
Hele goede service, heel tevreden.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten beter kan het niet
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding en de snelle levering. Helaas ontbraken er onderdelen..
VerbeterpuntenCompleet leveren.
Pluspunten
Ongelooflijk snelle levering: de ene dag 's middags besteld, de volgende dag 's morgens al geleverd. Zelfs in België!
Pluspunten
De koerierdienst is geweldig. Real-time tracker is een ware uitkomst.
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.