Pluspunten
Overzichtelijke website, leuke prijzen en aardig personeel
VerbeterpuntenDe veer ontbrak bij de levering van de hangstoel. Na een belletje werd het de volgende dag alsnog met postnl bezorgd omdat die ook op zaterdag leveren
Pluspunten
Snelle levering , produkt is zoals het er uit ziet
VerbeterpuntenVerbeterpuntje: beschrijving hoe je t in elkaar zit mag iets duidelijk verwoord worden. Het is me gelukt maar niet zonder moeite
Pluspunten
Lage prijs en snelle service. Super.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Snelle en correct levering
VerbeterpuntenLevering op het gevraagde moment
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenNa een bestelling van 2 koffers blijkt dat er €20,00 gerekend is voor de verzendkosten. Laagsteprijsgarantie.com blijkt (na moeizaam contact via de telefoon) €10 per koffer extra verzendkosten te rekenen omdat ik op Texel woon!? Wekelijks bestel ik online en ook zoals nu via PostNL (kleding, electronica, meubels etc) en nog nooit werden er extra kosten gerekend. Na contact met PostNL blijkt dat er inderdaad echt geen extra kosten zijn maar Laagsteprijsgarantie blijft volhouden dat zij dit wel betalen. 2 weken geleden zou ik een bewijs krijgen dat zij deze kosten inderdaad betalen maar nog steeds niet ontvangen. Kortom anno 2018 is dit bar slechte service. Wat mij betreft is Laagsteprijsgarantie: EEN LAGE PRIJS VOOR HET PRODUCT & HOGE EXTRA KOSTEN!!!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat er onduidelijkheden zijn betreffende de hoogte van de verzendkosten van uw bestelling. Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat u hierover al contact heeft gehad met onze klantenservice en dat wij dit direct voor u hebben nagevraagd bij onze transporteur. Graag wil ik samen met u kijken wat wij hierin voor u betekenen en hoe wij deze situatie naar uw tevredenheid bij u kunnen oplossen. Graag verneem ik van u per e-mail via [email protected] van u, zodoende kijk ik graag met u mee naar een passende oplossing voor deze ontstane situatie. Met vriendelijke groet, Gina Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle correcte levering van een prima product voor een mooie prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed mailcontact
VerbeterpuntenZorg voor een goede voorraad indicatie. Eerst een bestelling geplaatst. Toen een mail gekregen dat het bedrag terug gestort zou worden en dat ik de bestelling opnieuw moest plaatsten. Opnieuw bestelling geplaatst en (dus voor de tweede keer) betaald. Kreeg ik later een mail dat het product niet meer voorradig was en geleverd kon worden. Mailcontact was goed maar ik ben wel teleurgesteld.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat uw bestelling niet goed bij u is verlopen. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat het product inderdaad helaas onverhoopt uitverkocht is geraakt en hierdoor niet bij u geleverd kon worden. U heeft aangegeven geen alternatief product wensen te ontvangen. Zodoende hebben wij de terugbetaling naar u in gang gezet. Deze terugbetaling heeft op 16 januari jl. naar u plaatsgevonden. Mocht u deze terugbetaling onverhoopt niet hebben ontvangen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina Team Klantenservice
Ik heb een kruiwagen besteld en het pakket kwam aan alsof er mee gevoetbald was. Ik dacht nou ja een kruiwagen kan wel wat hebben, maar meerdere onderdelen waren verbogen. Omdat ondertussen mijn zand al in mijn voortuin stond alles zelf rechtgebogen en geaccepteerd. Anders was het echt retour gegaan.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de kruiwagen defect is geraakt. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Uiteraard kijk ik graag samen met u naar een passende oplossing voor deze situatie. Hiervoor ontvang ik graag van u foto's van de kruiwagen via [email protected]. Graag ontvang ik deze foto's van u, zodoende kijk ik graag samen met u naar een passende oplossing voor deze situatie. Met vriendelijke groet, Gina Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, prima product
Pluspunten
Ging iets mis met de bestelling maar even gebeld en werd gelijk geholpen. Pakket was ook netjes en op tijd aangeleverd
Een deel van mijn bestelling is nooit geleverd, en op mijn email correspondentie wordt niet gereageerd
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de levering van uw bestelling niet goed is verlopen en dat u geen reactie heeft mogen ontvangen. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat u vandaag contact heeft gehad met onze klantenservice. Hierin is besproken dat wij de stretchrok graag nog bij u willen naleveren. U heeft aangegeven dat u de stretchrok niet meer wenst te ontvangen. U mag uw aankoopbedrag van de stretchrok dan ook binnen 5 werkdagen op uw rekening verwachten. Mocht ik u nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat graag van u. Met vriendelijke groet, Gina Klantenservice
Vorige week een bench besteld en tot op heden nog steeds niets ontvangen. Eerste maal geen contact kunnen leggen met transporteur, dan zelf een afspraak ingepland. De hele dag zitten wachten en geen transport firma gezien... zeer slechte communicatie !
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de levering van uw bestelling niet goed is verlopen. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat u contact heeft gehad met onze klantenservice. Hierin is besproken dat de transporteur bij u is langs geweest maar dat de afleverpoging niet was gelukt. We hebben nu samen met u een nieuwe afspraak gemaakt voor de levering. Graag verneem ik van u of deze situatie naar uw tevredenheid bij is opgelost, zodoende kijk ik graag met u mee. Met vriendelijke groet, Gina Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering once and done service bij problemen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Pluspunten
Snelle goedkope levering
Pluspunten
Zeer goede service! De producten waren niet in orde maar dit werd heel snel en netjes opgelost
VerbeterpuntenDe producten die ze leverden waren allemaal kapot bij aankomst. Misschien dat hier wat te verbeteren valt
Pluspunten
Zeer snelle service!
Pluspunten
Ik ben super blij dat mijn bestelling al de volgende dag bezorgd werd. Pakje was goed ingepakt.
VerbeterpuntenHandleiding kan wat duidelijker zijn.
Pluspunten
Heb ik niet!
VerbeterpuntenDat de beloofde spullen inderdaad ook de volgende dag danwel dezelfde week geleverd worden!!! Ik wacht nog steeds!
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat de levering van uw bestelling niet goed is verlopen. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses! Wanneer ik in het systeem kijk, zie ik dat u contact heeft gehad met onze klantenservice dat er een samen met u een nieuwe afspraak is gemaakt voor de levering. Daarnaast is er een tegemoetkoming afgesproken. U mag deze tegemoetkoming binnen 5 werkdagen op uw rekening verwachten. Mocht ik u daarnaast nog verder kunnen helpen, dan verneem ik dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Gina Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en een gooide prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Snel verstuurd, goede prijs
Verbeterpunten1) postbode gooide rechtstreeks een niet thuis papiertje door de bus, terwijl wij gewoon thuis waren. Vervolgens zwaar en groot pakket zelf op moeten halen... 2)verpakking erg open/beschadigd 3)10,- extra betaald voor een variant met kussen, zat er niet bij. 4)grijze variant besteld, ontelbaar veel witte plekken waar de stoel al beschadigd was. Deze beoordeling is 1 dag na ontvangst van de stoel. Ik bel vandaag nog met de klantenservice.. voor nu weg gegooid geld. Update: 1) snelle reacties op telefoon en mail. 2) kreeg 2 opties: retourneren of 10,- retour op 76 euro en alsnog het kussentje ontvangen. Vond de vergoeding mager, maar om er snel klaar mee te zijn voor de vergoeding gegaan. Dit is natuurlijk een persoonlijke keuze. Goede service dus mijn aanbeveling aangepast.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wat enorm vervelend om te lezen dat uw bestelling op deze wijze, beschadigd en zonder kussen bij u is geleverd. Dit is absoluut niet de bedoeling. Hiervoor mijn oprechte excuses. Uiteraard zullen wij dit terugkoppelen aan onze transporteur, daar dit absoluut niet de wijze is waarop uw bestelling bij geleverd dient te worden. Graag kijk ik daarnaast samen met u naar een passende oplossing voor deze situatie. Graag verneem ik per e-mail via [email protected] van u en ontvang ik van u foto's van deze defecten, zodoende los ik de situatie graag naar uw tevredenheid bij u op. Met vriendelijke groet, Gina Team Klantenservice
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.