perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle levering Snel korting sparen door punten systeem.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en zoals afgesproken.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Jammer dat de doos in scheuren was bij levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging Goede prijs/ kwaliteit verhouding Goede mailwisseling mbt bezorging

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle levering.,vriendelijke chauffeur.

Het geleverde kippenhok was demo waardoor er een tekort was van verschillende vijzen! Er was geen plan bij hoe het kippenhok eruit zag! Het materiaal waar het kippenhok uit gebouwd is , is schandalig ! Het hout (de te bevestigende planken zijn niets waard en zijn zeer dun , zeer teer voor breken, door broosheid is het hok echt niet aan te bevelen want denk dat mijn kippen dat zelfs niet zouden overleven in dat hok bij koudere tijden! Ik ga dat zelfs niet gebruiken voor mijn kippen! Het blijven dieren tenslotte! Triestig hok ...amai...de fabriekant zal er veel aan verdienen om met zo dun materiaal een hok samen te stellen. Mijn kippen verdienen dat niet om in zo een hok te moeten vertoeven! Ze zouden het onmiddellijk mogen komen ophalen van mij voor in de container te deponeren!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkoop

Betere communicatie met transporteur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- overzichtelijk site . - snelle levering : voor 21 uur besteld op werkdagen volgende dag geleverd. - trick en tracé code te volgen en eventueel bezorg moment aanpassen . - goede acties ! - ruim assortiment

Acties / afprijzingen ook via de mail naar klanten laten weten. ;meer reclame maken .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb een krabpaal besteld, deze is de volgende dag al geleverd en is van goede kwaliteit. Mijn poezen zijn er helemaal gek op.

De handleiding had iets duidelijker gemogen, maar met een foto van internet was het best goed te doen.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

+ lekker snelle levering + echt de goedkoopste + handig te hanteren website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, goedkoop en goeie producten.

Betere handleiding levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle reactie èn levering! Netjes op de hoogte gehouden van de verzend en aankomsttijden. De bestelling was voor iemand anders, en moest dus elders afgeleverd worden, maar dat was geen probleem.

??

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Houden zich aan hun woord

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, bezorging goed geregeld. Telefoontje van chauffeur bij afwezigheid waardoor je mondeling kan afspreken wat te doen

Helaas 2 dezelfde poten gekregen (2 rechter). Wel keurig en snel opgelost. Zal wel pech zijn geweest bij ons

Pluspunten

Betere omschrijving. Foto laat andere dingen uitschijnen dat dat het is. Is kitten krabpaal en niet krabpaal. Dit is de naam krabpaal niet waardig. Zal dan ook niet meer bij jullie bestellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal niets te klagen over dit bedrijf. De stoelen die ik zocht waren verreweg de goedkoopste bij laagsteprijsgarantie.com. Ik had om 20:00 besteld. De volgende dag netjes in de ochten geleverd.

Geen verbeterpunten. Vooral zo door blijven gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Om 20u55 6 stoelen besteld, volgende dag om 12u30 reeds in huis. Heel mooie stoelen, knappe kwaliteit voor een zeer degelijke prijs. Ook telkens heel snelle antwoorden op mijn mails, qua klantvriendelijkheid ook 10/10. Hier ga ik nog bestellen.

Geen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een bestelling gedaan, maar hoor daarna niets. Behalve dat ik een factuur ontvang.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers aan de telefoon

Er is 3x een foute levering achter elkaar gedaan... ondanks vriendelijke medewerkers aan de telefoon, duurt het 4 leveringen voordat je in huis hebt wat je hebt besteld

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkope prijs en snel geleverd.

Bezorger wilde niet tot aan de voordeur bezorgen maar vroeg of ik naar beneden kwam.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, nette stoel

Een gebruiksaanwijzing was wel handig geweest voor de vrouwen

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX