Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Snel afhandeling en verzending, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Voorlopig niets.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen/opmerkingen. Duidelijk aangegeven welke producten op voorraad zijn. Goed verpakt, zeer snelle correcte levering.

Op deze voet doorgaan. Het gaat de consument uiteindelijk om een snelle levering en bij vragen snelle reactie.

Pluspunten

Zeer snelle verzending. Uitstekende en mooie stoel gekocht voor een zeer aantrekkelijke prijs !!

Pluspunten

De service die ze beloven word ook echt nagestreefd! Heerlijk ben zo blij met mijn schommelstoel! Ik zal zeker jullie aanraden, want de prijs is ook leuk!

Pluspunten

Goed en optijd bezorgd

Pluspunten

Garantie voor de laagste prijs Duidelijke website Direct bevestiging per mail Komt direct bij Google naar boven

Pluspunten

snelle levering en goede klantenservice.

eindcontrole van de te verzenden artikelen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi assortiment en scherpe prijzen, leveren goed en snel.

Ik stuurde mijn bestelling terug omdat dat wat ik had besteld, ook cadeau kreeg één dag voor dat het geleverd werd. Maar we zijn al bijna 2 weken verder en het geld is nog niet terug gestort. Dit gemeld en als altijd "jaaa.. er is iets fout gegaan, "sorry". Maar ook met het kunnen traceren van het ordernummer van de retourzending was "iets mis" gegaan. Als altijd hetzelfde "iets mis gegaan" daar wordt ik zo moe van. Ik hoor dat zo vreselijk veel van zo ongeveer iedereen die ik ken. Maar eerlijk is eerlijk, ik ben wel netjes gebeld nadat ik een uiterst dringende e-mail had gestuurd waarin ik mijn ontevredenheid kenbaar maakte en aangaf zo nodig bereid te zijn andere wegen te bewandelen.

Pluspunten

Snelle goede service!

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Ze leveren wat u besteld heeft in goede conditie chapoo

Gaarne een betere bezorger. Dhl komt zijn afspraken niet na. Ik heb 3 dagen moeten wachten s avonds . Na de eerste levering dat ik op mijn werk was.Ik heb 3x moeten bellen eer dat ik mijn pakket had a € 1,00 per gesprek en de avonden die ik zomaar thuis moest blijven .Tot vrijdag avond, toen was het pas om 20.30 bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke site

Goede opsturen i.p.v iets anders

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen dus ik kan nog geen oordeel geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel in de levering Vriendelijke klanten service

Wij waren speciaal zaterdag thuis gebleven omdat de krukken binnen zouden komen. Aan het einde van de dag was er nog niet aangebeld, toevallig liep ik het terras op en zag ik beneden dat er 2 pakken voor de deur stonden, er was neit aanebeld en deze deed het gewoon.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vlotte communicatie via internet.

Extra aandacht voor de artikelen die verstuurd worden. Zodanig dat geen beschadigde artikelen de deur uit gaan.

Pluspunten

Goede communicatie, goede prijs en goede producten

Pluspunten

Betaalbaar Goede kwaliteit

Service en klantvriendelijkheid mag beter

Pluspunten

doet wat het beloofd, bestelling netjes afgeleverd de dag nadien.

Pluspunten

Andere bezorgdienst gaan er slordig mee om

Pluspunten

bedrijf houdt zich aan gemaakte afspraken en handelen die ook op een goede manier af en zijn ook nog gunstiger dan hun mede aanbieders .

dit gaat om de klantvriendelijkheid over hun vervoersbedrijf de DHL want die zijn echt erg onvriendelijk ongemotiveerd en verwachten dan ook nog dat je het pakket zelf uit de auto komt halen omdat ze te lui zijn om het tot aan je voordeur te bezorgen , zoiets kan na mijn mening niet van een bedrijf als de DHL waar service hoog in het vaandel behoort te staan zoals hun willen beweren .

Pluspunten

Snelle levering. Helemaal Top

Pluspunten

Snelle levering, product voldoet aan de verwachting!

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Snel contact met klantenservice

Verkeerde levering

Pluspunten

heel vlug afgehandeld zonder problemen

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX