Pluspunten

Stoel besteld wat op andere sites een levertijd van 2 weken had. Meteen volgende dag in huis!

Pluspunten

-Goede prijs - kwaliteit verhouding -Snelle levering -Snelle reactie op vragen Ik zou zeker nog een keer bestellen bij laagsteprijsgarantie!

Niet alle transporteurs versturen een mail met leveringstijden

Pluspunten

Snel, Correct

Eventueel vermelden indien er onderdelen niet meer bij de nieuwe versie zouden zitten om verwarring te vermijden.

Pluspunten

Er ontbrak een onderdeel bij mijn pakket. Na een telefoontje werd dit meteen nagestuurd

Pluspunten

Snelle levering, was tevreden hoe m'n pakket (schommelstoel) verpakt zat en met de benodigdheden die je nodig had om het in elkaar te zetten.

geen *****

Pluspunten

Snelle levering Prima kwaliteit Prima klantenservice

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Betalen met ideal werkt vaak niet. bestelling te laat geleverd. tekort aan bevestigingsmateriaal.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden omtrent de levering.

Helaas zaten er geen bouten bij de schommelstoel die ik besteld heb. Dus moest ik eerst nog weer naar de bouwmarkt om deze te gaan halen. Tip: controle of de producten compleet zijn, voordat er geleverd wordt.

Pluspunten

vlotte levering en service

geen tijdige track en trace gekregen maar bij de buren geleverd en ook mail gekregen dat de paketten bij de buren afgeleverd werden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bekijk wat je wegstuurt. Ik kreeg een beschadigde stoel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Niet de laagste prijs, op Ichica.nl heb ik mijn schommelstoel gezien voor 10 euro minder, nl. 69.95 euro!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website, duidelijke indeling. Spullen zijn voordeliger dan van andere leveranciers. Snelle bezorging.

Geef tijdig via de mail aan wanneer een bestelling bezorgd gaat worden. Het is niet meer van deze tijd om een levering te krijgen waarvan de bezorgtijden niet bekend is.

Pluspunten

Vandaag besteld morgen inhuis. Goede kwaliteit. Erg blij mee

Pluspunten

een zeer vriendelijke dame aan de telefoon enkele probleempjes gehad met de levering van pakket , dit lag echter aan het toelever bedrijf , echter hebben jullie dit wel netjes opgelost terwijl het niet jullie fout was top

een ander toelever bedrijf of paketten die 1 product bevatten aan elkaar bevestigen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Minder fouten maken en de fouten die worden gemaakt sneller en klantvriendelijker oplossen. Ik kreeg eerst de verkeerde stoelen en daarna slechts een stoel terwijl ik er twee had besteld. Nog expliciet bij gezet om goed op te letten dat de bestelling nu wel in orde was. Nadat we slechts een stoel hadden ontvangen contact opgenomen en we kregen rare e-mails dat we "maar in de buurt moesten gaan zoeken of er daar niet misschien was afgeleverd" terwijl er maar een bezorger was langs geweest en we deze hebben gevraagd of hij niet meer pakketten had. Daarna gebeld en toen kreeg ik de vraag of ik wel goed in de doos had gekeken. Alsof je zoiets groots als een stoel kunt missen! Sowieso was het een kleine doos waar echt niet meer dan een stoel in paste. Erg vervelend om niet serieus genomen te worden.

Pluspunten

Prima site ik heb vrijdag krukken besteld volgende dag had ik hem al in huis dat is superrr snel ik zou dit iedereen aanraden.

Nog geen punten alles is goed tot nu toe

Pluspunten

Het product komt volledig overeen zoals aangegeven op de WAP site. Prijs, kwaliteit en levering heel erg goed. Wordt ook inderdaad geleverd op aangegeven tijdstip.

Pluspunten

Snel,duidelijk, makkelijk

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX