Pluspunten
Snelle levering Goeie kwaliteit
VerbeterpuntenDe plannetjes beter en juist en duidelijker maken en de gaten juist boren
Pluspunten
Goede service. Duidelijke website.
VerbeterpuntenAangeven wanneer producten niet meer beschikbaar zijn i.p.v. offline halen zonder bericht.
Pluspunten
Prima levering, blij met onze aankoop.
Pluspunten
-Goede en snelle service -Goede kwaliteit
Ik heb een deel van mijn bestelling niet gekregen!!! + schroeven die ontbreken !!!
Beste Layla, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat uw bestelling niet compleet is geleverd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor. Wanneer ik uw bestelling controleer, zie ik dat u voor het peuterbed een pre-order heeft geplaatst waardoor deze inderdaad later is geleverd. Voor het ontbreken van de schroeven is een levering ingepland welke inmiddels bij u moet zijn aangeboden. Ik verneem dan ook graag van u of de bestelling inmiddels compleet is geleverd en of deze voor u naar wens is. Zodoende rond ik de situatie graag samen met u correct af. U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Ik kan ze op dit moment niet vinden Positieve punten.Slechte klanten service die je van alles beloven maar na komen totaal niet Dus afspraken niet na komen zijn ze heel goed in een halve ster vind ik eigenlijk nog te veel.
VerbeterpuntenKlantenservice slaat nergens op. inpakken goederen zeer slecht waar door mijn product beschadigd was. Gewoon doen wat je zegt en niet elke keer iets zeggen en niet doen
Beste Marco, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend om te vernemen hoe uw bestelling is verlopen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn oprechte excuses hiervoor. Wanneer ik de bestelling controleer, zie ik dat hier diverse dingen mis zijn gegaan en dat de correctie zendingen op niets zijn uitgelopen. Dit is niet de werkwijze welke wij willen laten zien, ik maak hier dan ook direct een melding van bij ons magazijn en onze transporteurs zodat deze kwestie hoog opgenomen zal worden. Na controle zie ik dat de bestelling inmiddels is geannuleerd en terugbetaald, ik kan deze situatie dan ook helaas niet meer oplossen daar ik de tijd niet terug kan draaien. Mocht u ons in de toekomst een nieuwe kans wensen te geven, controleer ik graag persoonlijk het product voor u zodat ik u ervan kan verzekeren dat u niet nogmaals eenzelfde situatie meer mag maken. U kunt mij dan bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen! Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie bij foutieve levering en omruiling
VerbeterpuntenGoed controleren wat ze meegeven 6 stoelen besteld waarvan 4 juist en 2 fout
Pluspunten
Vriendelijk persoon bij de klantenservice
VerbeterpuntenZorg ervoor dat iets daadwerkelijk leverbaar is voordat mensen een groot bedrag hebben betaald. En je pas een dag later kan vertellen dat het niet leverbaar is. Plus nog minstens 3 werkdagen op je eigen centjes mag wachten.
Beste Mandy, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat uw bestelling onverhoopt niet leverbaar blijkt te zijn! Helaas wordt onze voorraad momenteel nog handmatig bijgehouden, waardoor hier wel eens een kruising in voorkomt tussen een bestelling en de daadwerkelijke voorraad. Door dit humanitaire proces, is uw bestelling helaas uitgelopen op een teleurstelling, dit vind ik een zeer spijtige ervaring welke ik u graag had bespaart. Wanneer ik uw bestelling controleer, zie ik dat u deze op 13 juni 2019 heeft geplaatst en hier op 13 juni 2019 ook over bent geïnformeerd, ik verneem dan ook graag van u of u die e-mail heeft mogen ontvangen of dat u op 14 juni 2019 over de bestelling bent geïnformeerd door het telefonische contact. Uw bestelling is inmiddels geannuleerd en aan u terugbetaald, dit verloopt via een externe partij waardoor dit helaas drie werkdagen in beslag neemt. Mijn excuses hiervoor, ik had dit graag versneld maar ik kan hier helaas geen invloed op uitoefenen. Mocht u in de toekomst nogmaals een bestelling wensen te plaatsen, verneem ik graag van u. Ik controleer dan graag persoonlijk de voorraad voor u, om teleurstellingen te voorkomen. U kunt mij dan bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en product is zoals op afbeelding
Pluspunten
perfecte supersnelle service en kwaliteitsproduct
Pluspunten
Komt afspraak na. Inderdaad lage prijs in vergelijking concurrentie.
Pluspunten
Snelle bezorging Voordelige prijzen
Pluspunten
Snelle levering alleen het in elkaar zetten van de stoelen is niet echt simpel en is mij tot nu toe niet gelukt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Geen enkel positief punt
VerbeterpuntenIn plaats van surveys te sturen ,zou u beter uw mails beantwoorden Dit lijkt me veel interessantere materie te zijn Waar zit onze zending? KB93928709 en KB 93499861 Na tal van mails met deze vraag nul,nada antwoorden
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend om te vernemen dat u lang op een antwoord heeft moeten wachten! Wanneer ik uw e-mails controleer, zie ik dat u diverse e-mails achter elkaar heeft verstuurd, helaas werken wij onze e-mails op chronologische volgorde weg, waardoor u na elke nieuwe e-mail welke u verstuurt weer de 'minst lang wachtende bent' en uw e-mail daardoor weer verschuift in de wachtrij. Hierdoor heeft u langer op een antwoord moeten wachten dan normaal, mijn excuses hiervoor! Na controle zie ik dat mijn collega u heeft geïnformeerd omtrent het pakketpunt waar de levering is aangeboden en u heeft aangegeven dat u het hier zult gaan afhalen. Ik verneem dan ook graag van u of dit inmiddels is gelukt en of de bestelling voor u volledig naar wens is. Zodoende help ik u graag verder met een gepaste afwikkeling voor de ontstane situatie. U kunt mij bereiken via [email protected] of op +31 (0)88 22 66 300. Ik help u dan graag verder. Met vriendelijke groet, Maudy Team Klantenservice
Pluspunten
Paviljoen besteld volgende dag in huis super! Comunicatie goed en werd keurig op de hoogte gehouden over de bezorging.
Pluspunten
Lage prijs en duidelijke website met eenvoudige zoekfunctie
VerbeterpuntenDe afhandeling van de bestelling was beneden alle peil. Eerste overzicht waren de verzendkosten 14,95 euro. Op volgende scherm MOESTEN we kiezen voor leveringsvoorkeur met een meerprijs waardoor verzendkosten 19,95 euro kosten ipv 14,95 euro. Ok, we leggen er ons bij neer want de maandag lijkt ons de perfecte leverdag. Resultaat; levering op dinsdag! En op leverbon staat niet voorkeursdag, maar standaard manier van leveren!!!! Wees dan eerlijk vanaf de start. We gingen die stoelen even goed gekocht hebben als er standaard 19,95 zou staan. Nu voelen we ons alleen maar bedot!
Pluspunten
Laagste prijs en goede service, snelle levering
Pluspunten
Supersnelle service, snelle levering!
Pluspunten
Snelle en goede service, goede oplossing geboden voor kapot onderdeel.
VerbeterpuntenDe leverancier was wat rommelig en had mijn loungebank kapot geleverd. Dit misschien beter in de gaten houden? Maar dat ligt aan hun natuurlijk niet aan jullie.
Pluspunten
Artikel was kapot geleverd, kreeg gewoon een nieuwe
Pluspunten
VerbeterpuntenBevestiging per email sturen na bestelling
Pluspunten
Overzichtelijke site. Gemakkelijk bestellen. Volgens afspraak geleverd. Goed product (eetkamerstoelen) al zaten er braampjes op de bouten waardoor in de moeren draaien moeizaam ging. Verder een topproduct, degelijk en erg mooi. Klantenservice ruim voldoende, wisten bij contact direct aan de hand van het bestelnummer de status van afhandeling. Dus top.
VerbeterpuntenTwee keer gebeld ivm plotse afwezigheid. Duurde drie minuten voor er opgenomen werd (na in de wacht te zijn gezet), voor mij als aartscriticus ietsje te lang. Afhandeling wel weer prima.
Pluspunten
Werd op tijd aan huis grleverd! Producten kwalitijd is top!
Pluspunten
Lossen een probleem prima op!
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Stoel besteld en die was er binnen een week!
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire