goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goeie kwaliteit

De plannetjes beter en juist en duidelijker maken en de gaten juist boren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Duidelijke website.

Aangeven wanneer producten niet meer beschikbaar zijn i.p.v. offline halen zonder bericht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima levering, blij met onze aankoop.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Goede en snelle service -Goede kwaliteit

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een deel van mijn bestelling niet gekregen!!! + schroeven die ontbreken !!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kan ze op dit moment niet vinden Positieve punten.Slechte klanten service die je van alles beloven maar na komen totaal niet Dus afspraken niet na komen zijn ze heel goed in een halve ster vind ik eigenlijk nog te veel.

Klantenservice slaat nergens op. inpakken goederen zeer slecht waar door mijn product beschadigd was. Gewoon doen wat je zegt en niet elke keer iets zeggen en niet doen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie bij foutieve levering en omruiling

Goed controleren wat ze meegeven 6 stoelen besteld waarvan 4 juist en 2 fout

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk persoon bij de klantenservice

Zorg ervoor dat iets daadwerkelijk leverbaar is voordat mensen een groot bedrag hebben betaald. En je pas een dag later kan vertellen dat het niet leverbaar is. Plus nog minstens 3 werkdagen op je eigen centjes mag wachten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en product is zoals op afbeelding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfecte supersnelle service en kwaliteitsproduct

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komt afspraak na. Inderdaad lage prijs in vergelijking concurrentie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging Voordelige prijzen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering alleen het in elkaar zetten van de stoelen is niet echt simpel en is mij tot nu toe niet gelukt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkel positief punt

In plaats van surveys te sturen ,zou u beter uw mails beantwoorden Dit lijkt me veel interessantere materie te zijn Waar zit onze zending? KB93928709 en KB 93499861 Na tal van mails met deze vraag nul,nada antwoorden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Paviljoen besteld volgende dag in huis super! Comunicatie goed en werd keurig op de hoogte gehouden over de bezorging.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lage prijs en duidelijke website met eenvoudige zoekfunctie

De afhandeling van de bestelling was beneden alle peil. Eerste overzicht waren de verzendkosten 14,95 euro. Op volgende scherm MOESTEN we kiezen voor leveringsvoorkeur met een meerprijs waardoor verzendkosten 19,95 euro kosten ipv 14,95 euro. Ok, we leggen er ons bij neer want de maandag lijkt ons de perfecte leverdag. Resultaat; levering op dinsdag! En op leverbon staat niet voorkeursdag, maar standaard manier van leveren!!!! Wees dan eerlijk vanaf de start. We gingen die stoelen even goed gekocht hebben als er standaard 19,95 zou staan. Nu voelen we ons alleen maar bedot!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Laagste prijs en goede service, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle service, snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede service, goede oplossing geboden voor kapot onderdeel.

De leverancier was wat rommelig en had mijn loungebank kapot geleverd. Dit misschien beter in de gaten houden? Maar dat ligt aan hun natuurlijk niet aan jullie.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Artikel was kapot geleverd, kreeg gewoon een nieuwe

Pluspunten

Bevestiging per email sturen na bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site. Gemakkelijk bestellen. Volgens afspraak geleverd. Goed product (eetkamerstoelen) al zaten er braampjes op de bouten waardoor in de moeren draaien moeizaam ging. Verder een topproduct, degelijk en erg mooi. Klantenservice ruim voldoende, wisten bij contact direct aan de hand van het bestelnummer de status van afhandeling. Dus top.

Twee keer gebeld ivm plotse afwezigheid. Duurde drie minuten voor er opgenomen werd (na in de wacht te zijn gezet), voor mij als aartscriticus ietsje te lang. Afhandeling wel weer prima.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werd op tijd aan huis grleverd! Producten kwalitijd is top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lossen een probleem prima op!

Zo doorgaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Stoel besteld en die was er binnen een week!

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire