Risposta del proprietario dell'attività
Beste Arjan,
Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat u uw bestelling niet op tijd heeft mogen ontvangen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor.
Wanneer ik uw bestelling controleer, zie ik dat deze op 5 juni 2019 is geplaatst en op 6 juni 2019 geleverd had moeten worden. Echter zie ik in de periode tussen 6 juni 2019 en 11 juni 2019 geen verloop bij onze transporteur, tot dat er een afspraak gepland wordt voor levering op 14 juni 2019 welke ook is uitgevoerd door de transporteur.
Voor zover ik in het systeem van onze transporteur kan zien, zou deze afspraak op 11 juni 2019, voor levering op 14 juni 2019, door u zelf gemaakt zijn, waardoor ik het dan ook vreemd vindt dat u aangeeft dat de levering niet op tijd is geleverd.
Ik verneem dan ook graag van u of u zelf heeft gekozen voor levering op 14 juni 2019, of dat de transporteur hier in het systeem valse informatie verstrekt. In dat geval ga ik er natuurlijk graag achteraan waarom uw bestelling niet op tijd is geleverd en hoe het kan dat de bestelling zo vreemd verloopt.
U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen om de situatie helder te krijgen en samen met u de situatie correct af te handelen.
Met vriendelijke groet,
Maudy