Risposta del proprietario dell'attività
Beste Leon,
Bedankt voor uw beoordeling, wat vervelend dat er iets mis is gegaan met de levering van uw bestelling! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses hiervoor.
Helaas kunnen wij levering nooit garanderen daar wij dit uitbesteden aan een externe partij. De enige manier waarop wij levering kunnen garanderen, is door de levering zelf te voorzien en hiertoe zijn wij helaas niet in de gelegenheid. Ik verneem dan ook graag van u van wie u heeft vernomen dat de levering gegarandeerd plaats zou vinden daar mijn collega's hier strikt over geïnstrueerd zijn deze belofte niet te maken.
Deze belofte kunnen wij niet altijd nakomen waardoor dit ook niet toegezegd kan worden. Wij bieden inderdaad levering voor de volgende dag aan, echter staat hier een sterretje bij daar er natuurlijk uitzonderingen kunnen zijn.
Na controle zie ik dat u de tent inmiddels bij ons op de vestiging heeft afgehaald, ik begrijp dat ik deze situatie dan ook niet meer op andere wijze bij u op kan lossen. Ik wil graag van u vernemen of de tent naar wens is en of u hier al gebruik van heeft kunnen maken. Zodoende breng ik de situatie graag samen met u tot een goed einde.
U kunt mij bereiken via [email protected] of op 088-2266300. Ik hoop van u te mogen vernemen.
Met vriendelijke groet,
Maudy