ONTGOOCHELD
Mijn pakket werd geleverd op een zaterdag, kort na de middag.
Er werd niet gebeld maar ik zag de leverancier toekomen en ging direct naar buiten maar ik kreeg de chauffeur niet te zien, hij vertrok al toen ik de deur opendeed. Het pakket bleek beschadigd. Bij het openen zag ik dat de spiegel van het kastje gebroken was. Ik contacteerde direct de transportfirma via chat maar die zei dat de verantwoordelijkheid niet bij hun lag, dat ik moest reageren via DE LAAGSTE PRIJS, waar ik dan een mail naar stuurde. Maandagmorgen kreeg ik algauw een antwoord. Ik mocht het terugsturen in de originele verpakking maar ze konden het pas vervangen eind juni. Na veel over en weer gemail beslisten we om de spiegel zelf te vervangen. We kregen een financiële compensatie van 12,50 euro, dat na aandringen van mijn kant verhoogd werd tot 15€.
De kaptafel kostte 89,90€ - 15€ korting, we reden 20km(10km heen en terug)om een spiegel te halen van 16€ en speciale lijm van 7,89€.
TOTALE PRIJS VAN DE KAPTAFEL 98,79€. Gedaan met online shoppen, in de toekomst ga ik gewoon naar een winkel!