voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb het bestelde en betaalde product een zaterdag besteld en de week erna nog steeds niet mogen ontvangen. Er meerdere malen over gebeld en elke keer wordt er gezegd dat het wordt geregeld en onderweg is. Uiteindelijk is het product normaals verzonden, hier wacht ik nog op. Telefonisch wel netjes geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie! Vlotte afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ondanks de Corona perikelen het bestelde toch binnen 4 dagen in huis, top.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle respons en snelle levering

De artikelen kwamen in twee flink beschadigde dozen aan. De inhoud was waarschijnlijk net iets te groot voor de doos. Gelukkig waren de artikelen zelf niet beschadigd

Geen aanmerkingen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

na een eerste misser van uw kant, werd alles erg snel en erg goed gecorrigeerd. was blij met het telefoongesprek en de terugkoppeling. zeer vriendelijk. top!!!

betere levering, heb mijn krabpaal nog niet!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke en snel bereikbare klantenservice ondanks corona. Jammer dat ik 2 maal schroeven miste doordat dozen niet goed afgeplakt waren. Kreeg wel meteen nieuwe toegestuurd zonder enige moeite (behalve snel bellen). Stoelen zijn precies zoals op de website. Tevreden.

Pak kleine onderdelen goed in en plak dozen goed af.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en makkelijk besteld

Beter op de hoogte blijven van de verzending.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tijdige levering

De aangeboden doos was smerig van te voren even schoonmaken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs Snelle levering Vriendelijke klantenservice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super leuke stoel voor heel goedkoop en hele goede kwaliteit , na het bestellen volgende dag al binnen gekregen super fijn echt een aanrader!!

No

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nice website, transparent content, reviews available, simple purchase experience.

English website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

sneel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel verzonden goede prijs/ kwaliteit zo in elkaar gezet. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snel geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

na aankoop van een stoel bleken er twee kleine gebreken. meteen na conatct met de klanmtenservice kregen we een uitgebreide mail met excuses en de juiste toon, en een duidelijk plan om het te verhelpen. de volgende dag al werd het pakket met gebreken opgehaald en tegelijkertijd de nieuwe geleverd. perfecte service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed te bereiken met eventuele vragen.

Als het bedrijf niet waar kan maken dat een product de volgende dag geleverd wordt dan zou een berichtje wel fijn zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed te bereiken duidelijke communicatie ivm bezorgen en o.a. corona.

Aanpassing op de website: de volgende dag bezorgen lukt niet altijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er was 1 zitting beschadigd maar dit is direct op gelost. Snelle levering prima service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Onmogelijk om in elkaar te zetten, schroeven passen niet waardoor de hele make-up tafel onbruikbaar is. Zitten al veel beschadigingen aan zonder dat ik het gebruikt heb. Zonde van mijn geld helaas.

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.