perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt Goede kwaliteit barkrukken voor een scherpe prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ondanks coronacrisis snelle levering, bestelde bench voldoet volledig aan de verwachtingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes

Geen verbeter punten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd handig met track&tracé op het uur nauwkeurig

Kruiwagen besteld er stond niet bij dat het een bouwpakket was Verder was het wel compleet ,kon wel duidelijker deze puzzel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering De artikelen worden zorgvuldig verpakt en vervoerd Prijs/kwaliteit lijkt in verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had mn bestelling echt de volgende dag in huis

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering , goede prijs-kwaliteit

Mijn cocoon hangstoel vond ik matig verpakt. Open op sommige plaatsen, de zak waar het ei in zat was gescheurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering van de bestelde stoelen en snelle oplossing van de klantenservice toen bleek dat de bestelling tot 2x toe niet compleet was geleverd.

Ik ben over het bedrijf wel tevreden, al hoewel ik het wel slordig vind dat bij de 1e bestelling er 3 stoelen zonder poten en schroeven werd geleverd. Check de bestelling eerst voordat het verzonden wordt! Wel werd het snel opgelost door ontbrekende deel de volgende dag te bezorgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn telefonisch contact en mooi product voor goede prijs

Iets minder lang in de wacht staan zou een ster extra opleveren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, een onderdeel miste in het pakket (daarom halve ster minder) maar kreeg dat binnen een dag nageleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, super mooie stoelen en top service! Ik kan hen zeker aanraden en ga nog vaker bestellen in de toekomst! Top!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goede info

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, producten zoals beschreven en netjes op de hoogte gehouden van de levering. Kleine issue met een missend onderdeeltje ook snel en netjes opgelost.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs lijkt goed, maar logistiek, levering en klantenservices lijken niet altijd op orde. Uiteindelijk, naar aanleiding van mijn eerdere, veel slechtere review, heeft de klantenservice pro-actief contact met me opgezocht met een tegemoetkoming voor de tekortkomingen. Dat is dan wel weer netjes.

Woensdag een product besteld. Vrijdag (een dag te laat volgens de eigen belofte) een track en trace. Uiteindelijk na een week de helft van de bestelling binnen gekregen - de andere helft was toch per ongeluk niet op voorraad, en volgt na 3 maanden. Klantenservice antwoordt soms, maar een echte oplossing blijft lang uit. Ook nieuwe beloftes voor directe verzending worden niet altijd nageleefd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele scherpe prijs en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het is überhaupt geleverd?

Bezorgers die snelde mijn huis in, we zitten in een tijd waarin we afstand moeten houden van elkaar, het overviel me nogal. Op de site stond vrijdag voor 2100 uur besteld zaterdag bezorgd, was een foutje van de site. En nu zijn we een uur of 11 verder en de linker kant van de bank laat al een soort van los. Miskoop veel geld kwijt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs - kwaliteitsverhouding is goed. Mijn schommelstoel is netjes aangeleverd (met 1 verbrijzelde schroef waarvoor ik zelf 1 moest zoeken in mijn eigen berging). Bij telefonische behandeling ben ik snel, correct en naar tevredenheid geholpen. De stoel was prima in elkaar te zetten.

Omdat ze met 2 magazijnen werken momenteel vanwege verhuizing, was mijn bestelling niet meegenomen. Kan natuurlijk gebeuren. Dus geen ramp. Ik ben met 1 belletje goed geholpen en de volgende dag had ik mijn bestelling binnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gehandeld volgens afspraak.

Nvt

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.