perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Buitengewoon vriendelijk contact met de klantenservice die de aanvankelijke levering in een later stadium perfect oploste.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering, mails met status van de levering en zeer snel contact met klantenservice.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede info. Prima prijs. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

na contact met de klantenservice is het omruilen van onze barkruk wegens een werkende gasbedrijf snel en zonder problemen op een ons best uitkomende dag uitgevoerd.

Let op of er een montagehandleiding wordt meegeleverd bij de bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij hebben de stoelen ontvangen. Zien er prachtig uit. Goede kwaliteit en goed verpakt voor vervoer. De 6 stoelen zaten zo in elkaar. Een goed bedrijf met mooie producten. Ook is de prijs goed.

Het is volgensmij een jong bedrijf met leuke producten. Ik zal zeggen, 'Houden zo!'.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk besteld, afterpay, snel geleverd

Groter assortiment, het bedrijf zou dat aan moeten kunnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er werd een kapot geleverd onderdeel, binnen een dag vervangen. Super service, nogmaals bedankt!

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en zelfs tot 60 dagen retour mogelijkheid. Heel bijzonder. Duidelijke omschrijving van het product en eerlijke reviews.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering, prima product zoals beschreven. Goede prijzen !

Beschrijving product net iets uitgebreider maken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en niet duur

Het product wat we geleverd hebben gekregen was bijna niet in elkaar te zetten. Er misten al hoekjes af van de wanden van de kaptafel. Het blad zitten allemaal krassen op en staat lelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, lijkt goede kwaliteit te zijn

Beter inpakken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering, volgende dag reeds in huis! Product, zoals verwacht. Mooi artikel, voor niet al te veel geld!

Geen!

Pluspunten

Op de site stond dat er zaterdag bezorgd wordt. Dat gebeurde echter niet. Ook maandag was mijn bestelling nog niet bezorgd. Een telefoontje was echter voldoende om de bestelling op dinsdagochtend bezorgd te krijgen. Dat moet verbeteren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed te overleggen over bezorgdatum

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima prijs, prima kwaliteit, prima bezorging!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling voldoet aan de verwachting

Op vrijdag bestellen geeft geen garantie op een levering op zaterdag. Op zaterdagochtend laat PostNL weten niet te kunnen leveren op zaterdag. Vervolgens wel op maandag geleverd. Voorstel geef duidelijk aan dat levering op zaterdag wel eens problematisch kan zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Supersnelle levering van mijn nieuwe stoelen! Vrijdagavond 21u besteld, zaterdagochtend al in huis!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De website tot aan de service aan huis is top. Goud

Blijf zo door gaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Savonds besteld volgende ochtend aan de deur gebeld

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.