perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bedje besteld, snelle levering alleen niet compleet geleverd foutje bezorg dienst, meteen gebeld en het werd meteen geregeld. Bedje ziet er mooi uit. Top dus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een 10 voor zeer snelle levering en zeer goed product voor een super prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, fijne website, prima prijsstelling

Demo model had natuurlijk een gunstige prijsstelling, al was het geleverde montage pakket niet juist. De schommelstoel zit wel in elkaar maar de onderdelen waren niet juist. Veel onderdelen over, en geen gebruiksaanwijzing. Vele dubbele onderdelen en hetgeen aanwezig moest zijn is niet juist.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede service en een goede prijs kwaliteitverhouding

Uhm, de mond van de beer liet direct los en de strik is al van de beer af

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte service

Alles was heel correct en vlotte service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige en zeer klantvriendelijk bedrijf.Alleen pluspunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super blij met mijn bestelling prijs kwaliteit is top en zeer snelle levertermijn! Ik kon zelf bepalen wanneer mijn bestelling werd geleverd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geleverd...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit stoel, mooie kleur en zit lekker. Ik werd goed geholpen nadat ik had aangegeven geen handleiding te hebben ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn kat is dol op haar nieuwe krabpaal. Het was makkelijk in elkaar te zetten en ziet eruit gelijk de foto. Snelle en goede service! Hier koop ik zeker mijn volgende krabpaal als deze versleten is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heeft goeie kortingen op goede momenten terwijl de prijs al heel erg voordelig is. Met leverdatum een product aangeschaft keurig netjes verpakt aangekomen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering ,prima prijs en een makkelijke overzichtelijke site,een echte aanrader .

Na telefonisch contact met een vriendelijke medewerkster van de Laagsteprijsgarantie.com ,even een klein misverstand opgelost ,mijn aangekocht product was licht beschadigd ,kan gebeuren,mijn tip ,niet slecht bedoeld,kijk even of de goederen voor verzand onbeschadigd zijn,verder wens ik dit bedrijf veel succes toe voor de toekomst.

Pluspunten

Beter de eindcontrole doen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alle beschrijving klopt!

Levering mag sneller

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs

beschadiging lak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en corecte reactie bij probleem met levering.Heel vriendelijk onthaal aan de telefoon en correct verder geholpen.

Algemene controle bij verzending of alles wel meegeleverd is...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik heb gekregen wat ik besteld had.

Toch ook nu, zaten er beschadigingen qua lak op het bestelde wagentje. Betere vervoerder kiezen, afspraken qua bezorgen, eraan houden of op de website veranderen. Ik heb nog nooit op de door jullie aangegeven tijden van die vervoerder iets ontvangen. Altijd tussen 17.00 en 20.00 uur. Ik blijf er iedere keer voor thuis. En dat is niet leuk om voor niets thuis te blijven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering. goede prijs kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie op mail.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs, kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit, Goedkoop en binnen een dag in huis!

Sterkere dozen om de producten heen (poten staken uit)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.alles netjes ingepakt

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.