voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb laptop gekocht maar er zit wel strepen op echt jammer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bereikbaarheid tot 21.00 van medewerkers die je vriendelijk te woord staan en je goed verder helpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede naservice. er was een fout product geleverd maar netjes binnen de 24u een reactie mogen ontvangen na mijn melding en nog eens binnen de 24u opgelost.

de prima naservice zeker behouden, was voor mijn eerste ervaring TOP

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlug en corect

nihil

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering en vriendelijk telefonisch te woord gestaan

NVT

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit is zoals beloofd. Er was vertraging met levering door een doanecheck maar dit werd gewoon netjes gecommuniceerd. Ik zal zeer zeker weer gebruik maken van deze aanbieder.

Geen tot nu toe alles top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en erg mooi peuterbed

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle meeveren Fijn meedenkend bij mankementen Leuke stoelen voor een goede prijs, wij gaan genieten

Voor levering spullen controleren Bij aflevering houden aan de juiste tijd. Ik kreeg nu mail na de levering, waardoor ik niet aanwezig was en het bij de buren stond.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelheid van leveren

Stinkende dozen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en uitstekende service. Zeer vriendelijke klantenservice (Kayleigh van Ballegooijen ) 10 punten van mij ;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles in orde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, Cheap

goede service, goed behandeld

Pluspunten

#Ik kan aangeven wanneer ik mijn pakket bezorgd wilde hebben. #Klantenservice is top. Ik dacht dat het artikel niet compleet was o.i.g. iets miste. De dame van de service, wist meteen waar ik het over had. #Lage prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en prima service en netjes verpakt!

Nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leveren op de afgesproken dag een tijd. Echt een aanrader ik ben zeer positief over dit bedrijf.

De doos was wat beschadigd dit geheel in tappen of goed inpakken .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie paal, alleen echt voor kittens.

Aangeven dat het echt niet geschikt is voor volwassen katten, is de paal te onstabiel voor. Hierdoor kunnen we ongelukken voorkomen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, uitstekende prijzen

Meer assortiment binnen themas van aangeboden producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, snelle levering. Alles heel netjes verpakt. Zeer aardige klantenservice en problemen worden direct opgelost.

Blijf gewoon zo doorgaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle , correcte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten

Helaas was mijn pakket op het laatste moment door de bezorger niet afgemeld. Heb dus langer moeten wachten en die dag voor de niks thuis gewacht.. Terwijl op jullie site staat op voorraad volgendag thuis..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige zaak , alle belofte's kloppen ,vandaag bestellen 5 min. Later al bericht terug en ook de levering is perfect alles heel nauwkeurig verzorgt en ingepakt Het is in 1 woord helemaal GEWELDIG petje af hoor en een hele DIKKE DUIM GEFELICITEERD

Heb ik niet , alles is en gaat PERFECT

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.