Snelle levering en mooie koffer

Mooie koffer die binnen een dag werd geleverd zoals beloofd.

Komen beloftes niet na

Bestelde product zou binnen 1 dag geleverd worden. Na dagen niets ontvangen te hebben heb ik gebeld, het zou geregeld worden. Na weer dagen niets gehoord te hebben heb ik weer gebeld. Het product bleek helemaal niet leverbaar te zijn. Ik begrijp niet waarom ik hier zelf zo achteraan heb moeten gaan. Ik heb dit product besteld omdát het in 1 dag er zou zijn dus ben erg teleurgesteld.

Vreselijk

Armoedige rotzooi wordt er verkocht. Krabpaal gekocht en staat zo scheef als maar kan. Beschrijving klopt niks van. Als je dan vraagt om een andere beschrijving krijg je precies dezelfde gemaild.

nog maar net alles aangekocht, voorlopig tevreden

Eettafel Joe gekocht samen met 6 eetkamerstoelen kuip met zitvulling. Voor de prijs kan je het niet laten, de tafel oogt mooi maar de kwaliteit is iets minder. De stoelen zijn we zeer tevreden over, prijs/kwaliteit is evenredig. Vriendelijke mensen bij de klantendienst en zeer snelle levering en goede service.

Goedkoop en goed!

Zoals beloofd had ik mijn bestelling de volgende dag al in huis. Helaas stond het minder leuk dat ik dacht, maar het product was goed! Ook de retourservice verliep soepel :-) kortom: ik ga hier zeker nog eens iets bestellen!

Super ervaring snelle levering

Kom zeker terug kopen hier

Wijze van leveren prima.

De levering was goed, echter de stoelen zijn niet hoger (45cm i.p.v 43cm) dan een vergelijkbaar product waarvan de gaten zijn lager zijn geboord in de poten. Hierdoor staan de poten meer schuin waardoor 't effect van de verhoogde metalen verbindingen met de zitting teniet worden gedaan.

Goed en snel ....

Eerste ervaring en tevreden

Super!!

De trampoline werd na betaling de volgende dag geleverd Bij het in elkaar zetten Savonds kwamen we erachter dat er 1 buis voor het vangnet mist, Meteen een bericht gestuurd en binnen 10 minuten een antwoord dat het na besteld is. Dus super geregeld.

Snel en goed

Hele snelle leveringsservice! Mooie groene banken, zijn wel een beetje fragiel vooral de poten. We moeten maar even aankijken of ze goed blijven zitten.

Super geregeld

Alles is netjes op tijd bezorgd als afgesproken en ben super blij met me eetkamer stoelen

snelle levering. Mooie prijs. Kwalityd is uitstekend. Netjes bezorgd en ingepakt.

Prima eerste kennismaking

Mooi product en wat goed verpakt is aangekomen

product voldoet aan de verwachtingen en is volgens afspraak geleverd.

De party tent voldoet aan onze verwachting. Conform de beschrijving op de site. Snelle levering. Waarbij opgemerkt moet worden de klantvriendelijke en behulpzame bezorger. Perfect. Al met al zeer tevreden.

Super snelle service en alles goed en in perfecte staat aangekomen

Top communicatie en levering!

Goeie service

Goed en snel bezorgd!

Niet meer niet minder

Snel geleverd. De krabpaal stonk wel erg bij ontvangst. De hele kamer rook er nog 3 dagen naar. Niet heel stabiel maar als je hem tegen een muur zet kan hij prima twee katten aan (tot dusver). Had geen betere kwaliteit dan dit verwacht ivm de lage prijs voor dit formaat krabpaal. Had gehoopt dat de palen iets dikker waren en de plateaus iets van elkaar zouden verschillen zodat de katten beter kunnen klimmen ipv dat ze recht boven elkaar zitten.

Fijne bank. Snelle levering zoals aangegeven bij aankoop.

De bank is snel geleverd en op de datum die aangegeven is bij aankoop! De bank is gemakkelijk in elkaar te monteren. Ook zit de bank heerlijk! Ik zou deze bank aanraden!

Prima stoel voor een stuntprijs!

Hartstikke mooie stoel voor € 9,95. Kon het bijna niet geloven en was dus heel aangenaam verrast toen het pakket supersnel binnen kwam!

Snelle service en correcte klantenservice

Het is eerlijk gezegd geen topkwaliteit met productiefouten maar de klantenservice heeft dit uitermate goed en snel opgelost.

goede service

Ontzettend goede Service. volgende keer. weer

Mooi product

Een betere omschrijving zou gemakkelijker zijn. En misschien op de onderdelen ook de letters zetten

Heel goed, Goed ingepakt, op tijd ontvangen, artikel zoals verwacht! De goedkoopste gekocht, dus niet de stevigste maar zeker prijs kwaliteit goed!!

Goede prijs voor prima stoelen

Mooier dan verwacht

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.