slecht bereikbaar

2 x uitgestelde levering, waar bij de dames wel probeerden het duidelijk te maken maar ik was niet tevreden met het antwoord. 3x de helft geleverd en blijkt het andere deel van het pakket zoek te zijn en verkeerde informatie te bevatten mbt gewicht en volume. De 3x gebeld en deze heer heeft het snel en adequaat opgepakt en het zoekgeraakte pakket meteen vervangen en met een ander koeriers dienst meegegeven. Dat was top. De volgende dag ook het ontbrekende binnen. Klasse

Snelle goede levering

Goeie kwaliteit , blij mee

Stoelen netjes ontvangen

Jammer dat de stoelen niet voorradig waren en besteld moesten worden. We hebben er een paar weekjes op moeten wachten.

Mooie stoelen, wel alle vier licht beschadigd.

De stoelen zijn mooi en redelijk snel geleverd. Helaas zaten op all vier de stoelen verschillende lichte beschadigingen en een vlekje. Maximale restitutie was helaas maar €30,- in totaal. Terugsturen kon ook, maar is wat mij betreft veel te omslachtig. Niet geheel tevreden.

De kwaliteit van het product alsmede de levering laten op punten te wensen over.

Eerst zou de levering op vrijdag 22-05-2020 geschieden, vervolgens op zaterdag 23-05-2020 en uiteindelijk vond levering plaats op dinsdag 26-05-2020. In één van de dozen ontbraken de einddopjes en handleiding. Wel toevallig was dit in de eerste (van drie dozen) doos die ik opende. Na lang puzzelen de stoel toch in elkaar gezet gekregen. De kwaliteit van het armleuninghoesje laat wel erg veel te wensen over. Zit er veel te strak omheen waardoor je de rits bij het dicht doen kapot trekt. We gebruiken dit hoesje dan ook niet terwijl dat eigenlijk wel de bedoeling is.

Tevreden

Goede service alleen jammer dat niet alles in 1 zending was

Laattijdige levering

Volgens de webshop waren de stoelen in voorraad en zouden deze binnen de 24u. geleverd worden. +/- half maart besteld en levering half mei. Na een week na bestelling niets gehoord te hebben zelf contact moeten opnemen om dan te horen te krijgen dat deze niet op voorraad zijn en er geen juiste levertermijn kon worden gegeven. Stoelen zelf zijn qua prijs/kwaliteit ok

ik ben tevreden met mijn aankoop

produkt ziet er goed en duurzaam uit

Zeer goede service ,goed geholpen!!

Prima snelle levering

Snelle actie, snelle levering

Alles correct geregeld

Zeer snelle levering van product

Mooi meubel, snel geleverd

Wij zijn blij met onze loungeset! Was makkelijk ik elkaar te zetten en staat erg mooi in onze tuin.

Snelle service na foutje

Ik las op internet veel recensies over het “niet thuis zijn” van laagsteprijsgarantie.nl bij een niet kloppende bestelling. Toen mijn 8 kuipstoelen binnen kwamen en ik van 4 stoelen de bevestigingsonderdelen miste hoopte ik ook dat deze recensies niet klopte. Ik heb de dag zelf een mail gestuurd, de dag erna had ik direct reactie en de dag erna lagen er 4 setjes bevestigingsonderdelen in de brievenbus. Voor mij dus een snelle en fijne service, niets over te zeggen. Een foutje kan gebeuren, prima opgelost !

Zeer prettig

Ik had zes eetkamerstoelen besteld. Een stoel was niet goed, de zitting. Heb een mail gestuurd met foto's. Twee dagen laten ontving ik de nieuwe, goeie, zitting. Bedankt voor de goeie snelle service.

Een klein foutje maar uitstekend opgelost!

6 nieuwe eetkamerstoelen gekocht, 4 binnen gekregen zodra ze beschikbaar waren. De overige 2 zouden ook meekomen maar schijnbaar was er bij PostNL iets fout gegaan. Na een berichtje aan de klantenservice was dit gauw opgelost en krijgen wij 2 overige stoelen binnen zodra ze weer op voorraad zijn! Een ruim voldoende is zeker verdiend!

Fijn zaken doen!

Fijn zaken doen. Snelle manier van bestellen en ook bij vragen naar de klantenservice een supersnelle reactie! Aanrader!

Supersnel

Snelle levering en super service

Parasol keurig op tijd geleverd, maar kwam te laag uit in onze bestaande parasol voet die we ingegraven hadden. Een belletje was voldoende om alles te regelen, volgende dag kwam transport langs om hem weer op te halen! Het geld werd binnen een week volledig retour gestort inclusief de bezorgkosten... dat had ik niet verwacht en is super service!!

Prima trampoline voor een prima prijs

Ik had 4 stoelen besteld en heb er maar zes gekregen.

Goede kwaliteit maar te weinig.

Prima trampoline

Prima trampoline alleen jammer dat er geen nederlandse beschrijving bij was Goede service aan de telefoon

Nog niet ontvangen

Op 12 mei besteld en tot nu toe 21 mei nog steeds niet ontvangen. Dus ik kan echt zeggen dat ik tevreden ben.

Hele goede service

Vorige week eetkamerstoel Flora besteld. Na een aantal dagen was de stoel niet binnen en heb ik gemaild over de status van mijn bestelling. Een dag later kreeg ik antwoord,,de bestelling was ontraceerbaar bij het vervoersbedrijf dus er is meteen een nieuwe order de deur uit gegaan bij een anders vervoersbedrijf, een dag later kwam de stoel al binnen. Bedankt voor de goede en snelle service.

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.