Snel geregeld

Ik ontving een beschadigd bestelling. Daar werd heel adequaat op geregeld. Binnen een paar dagen de bestelling opnieuw ontvangen en omgeruild. Heel erg blij.

Prijs kwaliteit verhouding is goed!

Fijne webshop. Enige nadeel is de verlate bezorging. Echter jegens de corona is dat volkomen begrijpelijk.

Zeer positief

Artikel werd netjes op tijd geleverd, helaas bleek deze beschadigd te zijn. Contact gehad met de klantenservice en die boden mij meerdere opties. Ik ben heel blij met de manier waarop dit afgehandeld is. Vriendelijk en snel.

Ongelooflijk snelle service tegen fantastische prijzen!

Topproduct tegen topprijs

onprettig daarna fijn

Had een mooie loungeset besteld, zou dus op 7 mei bezorgd worden door dynalogic, op de dag zelf een mail gekregen dat ze niks hadden ontvangen om te bezorgen. Heel gedoe geweest maar door laagsteprijsgarantie echt top opgelost.

supersnel, spullen naar verwachting

Ik heb eetkamerstoelen gekocht . Ze waren er direct de volgende dag al. Makkelijk in elkaar te zetten en ik zit weer prima te eten. Enige minpuntje was dat er vier ringetjes mistte bij 1 stoel. Foutje bij het verzamelen en inpakken van de schroeven denk ik. Maar dit was geen ramp.

Hartverwarmend!

Op 1 mei een partytent besteld voor mijn vriendin Op 1 mei verzonden naar de transporteur door laagsteprijsgarantie Na een misplanning door dynalogic ( verkeerd depot) en tot 2 maal de planning niet gehaald te hebben ondanks dat ik zelf ook nog extra dagen later had gepland om te laten bezorgen, laagsteprijsgarantie gebeld Ze zouden niet wachten tot de order terugkwam maar gelijk een andere afsturen en zelf de originele order cancelen Geen probleem , nog diezelfde middag bericht van de nieuwe transporteur GLS Kreeg als datum en tijd ; donderdag 14 mei tussen 1230 u en 1730 u Ruim op tijd bezorgd Hij haalt de doos uit de auto en Murphy’s law liet zich wederom gelden Behoorlijk beschadigde doos, buizen en schroeven kwamen eruit rollen De chauffeur heeft hiervan notitie gemaakt Ben maar weer aan de telefoon gaan hangen Duurde lang Maar: de aanhouder wint Gelukkig wordt de verbinding niet verbroken! Kreeg toen Mike aan de telefoon Gemeld dat de doos erg beschadigd was en dat na oppervlakkige inspectie eea aan schroefjes en moeren ontbrak Er zwierven nog wel wat losse in de doos maar daar haalde je met t opbouwen v d tent niet de gewenste stevigheid mee En dat de gebruiksaanwijzing gescheurd was en stukjes tekst miste Hij zou dit gelijk in orde maken! Toen toch maar gelijk voor de zekerheid alles gecheckt Bleken toch nog wat meer essentiële zaken te missen Weer contact gezocht met laagsteprijsgarantie Na een tijd gewacht te hebben gelukkig weer iemand te spreken gekregen Mike! Toen ging ik er vanuit dat t allemaal wel goed zou komen! Uitgelegd wat t probleem was en welke onderdelen nog misten cq incompleet waren en speedy Mike zei; Komt goed, probeer t nog mee te sturen met de schroefjes en moertjes en gebruiksaanwijzing En zal zorg dragen dat t anders ook asap toegestuurd wordt Super Mike! Denkt mee, behulpzaam in t mee helpen bepalen wat er ontbrak en ook nog eens erg snel gehandeld De droom van de klant!

Op tijd geleverd voor een goede prijs

Weet niks te schrijven

zeer snel en goedkoop

uitstekende thuiswinkel. Snel en klantvriendelijk

Kippenhok tokka

Vlotte levering, wel iets later dan aangekondigd op de site Helaas schade aan de inhoud op meerdere stukken Wel op zich een goed hok met goede bouwinstructies Staat op een goed uur in elkaar Ik kreeg een correcte vergoeding voor de schade

Goede ervaring!

Stoelen besteld 2 weken geleden, prima prijs kwaliteit verhouding! Er werd netjes gemaild dat ze iets later kwamen dan normaal, gezien de drukte bij post.nl in deze tijd. Bij de levering ontbraken er wat dopjes voor op de schroeven, deze werden na contact nog na geleverd zonder moeilijk te doen.

de dagnadien geleverd

ziet er ok uit onmiddelijk in gebruik genomen

Super goede service en communicatie

Super goede service en communicatie, helaas was het product niet wat ik verwacht had.

the chairs came quickly.

The chairs are great !!! Low price and they are really great!

Snel en keurig geleverd.

Prima geleverd, snel en een goed product. Blij mee.

In goed overleg onze bestelling afgehandeld

Mijn eerste bestelling kon pas eind augustus afgeleverd worden. In eerste instantie is verzuimd mij hiervan op de hoogte te brengen. Dat was wel jammer. Na mijn telefonisch contact is in goed overleg, besloten onze betaling te crediteren. Mijn alternatieve bestelling is daarna zonder problemen afgehandeld. Mijn devies is: hebt u klachten vertel het ons, bent u tevreden, vertel het anderen. Klachten heb ik niet, tevreden ben ik wel. Dus dat vertel ik anderen.

Zeer tevreden, op naar de volgende bestelling.

Vlot, betrouwbaar,zakelijk,stipt op tijd.

Goeie service, goeie stevige stoelen

Goede en nette communicatie

Snelle en goede levering.

Zeer goed!

De service is echt goed in orde. De levering was snel en correct. Je word perfect op de hoogte gebracht via mail wanneer de goederen onderweg zijn van depot tot bij uw thuis. Ik had communicatie met iemand van het bedrijf via de tel en ik werd vriendelijk geholpen .er werd ook direct gevolg gegeven aan mijn wensen. Dankjewel!

Snel geleverd en prima service

Product snel gekeverd, maar in de verkeerde kleur. Binnen 24 uur opgelost

Al 10 dagen aan het wachten op de levering

Blij dat ze zelf contact op genomen hebben om deze fout recht te zetten en in te zien merci daarvoor

Snelle levering en een mooi loungeset

Snel kapot

Helaas was het speeltje voor de katten heel snel kapot en het matje voor bij de kattenbak had een scheur in het midden. Erg jammer.

Goed product, onlangs ‘corona levertijden’ relatief snel geleverd

Goed product, juiste info

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.