Loungeset werd netjes geleverd duurde even voordat ik hem in elkaar had met een mooi eind resultaat

Fantastische ervaring

Zeer tevreden over alles; kwaliteit materialen, goedkope prijs, excellente service, correcte levering... Wij zijn enorm tevreden en blij met onze keuze op bij jullie te bestellen!

Levering iets vertraagd, maar perfecte communicatie.

Mails snel beantwoord. Goede track and trace.

Correcte en duidelijke communicatie van de klantendienst

Bestelling trampoline liep vertraging op omwille van Corona. De klantendienst communiceerde eerlijk en correct over de vertraging.

Goede communicatie

Prima service , netjes verpakt Werd goed geholpen toen ik naar de klantenservice belde. Bank ziet er prima uit, rugleuning iets lager dan k dacht . Je kiest toch vanaf een plaatje.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en compact en snel geleverd

Top service en levering, super klantvriendelijk !

Weinig bedrijven meegemaakt die tel. Bereikbaar zijn en heel vriendelijk personeel die je te woord staan en met je meedenken . Een heel mooi product leveren van goede prijs kwaliteit . De levering, ook super aardig personeel , volgens de klok . Dus precies op tijd ! Voor mij een dikke 10 plus !

Mooie party tent!

Mooie party tent aangeschaft via laagste prijsgarantie.com bestelling en levering was super. Er mistte 1 onderdeel, dit is meteen keurig opgelost door de klantenservice.

Prima kwaliteit Correcte levering

Mooie stoelen en fantastische service

Mooie stevige stoelen. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Snel geleverd. Bij één stoel ontbraken de afdekdopjes, maar na één email direct nagestuurd. Prima opgelost. Uitstekende service.

Prachtige , maar vooral stevige kaptafel.. Makkelijk in elkaar te zetten , alleen zaten er een aantal schroeven niet bij ,verder super.

Alles verliep snel, moest het product ruilen, ook dat ging zonder problemen.

De verkeerde kleur loungeset was geleverd, en de gewenste kleur bleek niet meer voorradig. Een andere set uitgekozen, die enkele dagen erna omgeruild is. Snelle service

Snelle levering en goede communicatie hierover!

Erg tevreden.

Heel fijn

Was een fijne ervaring met in elkaar zetten

Positief

Ik heb mijn bestelling sneller ontvangen dan gedacht! Erg tevreden over de stoel.

Heel snel geleverd en prima kwaliteit

Goede barkrukken

2 goede zachte fijne barkrukken. Makkelijk in elkaar te zetten. Alles zit erbij. Van plan om nog 2 bij te bestellen binnekort!

Het is wat ik ervan verwachte dus goed he

gewoon gedaan wat afgesproken was

heel goed

Na bestelling werd er zelfs 1 dag eerder geleverd dan verwacht. De geleverde produkten waren 100% in orde . Dus eindconclusie we waren zeer tevreden.

Mooi stevig peuterbed

Mooie kleur. Makkelijk in elkaar te zetten! Niks aan op te merken.

Goed product snelle levering

Mijn bestelde product was zoals beschreven en kwam de volgende dag nog aan. Een dikke TIEN

Snelle levering top product top prijs

Super goed en snel mooi

Me encanto súper rápido I bello todo lo único malo es q hay q armar lo como todo aq en holanda pero súper

Levering ok, product in goede staat.

Dagje later dan ik had verwacht maar product wel in goede staat.

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.