Gewoon super

Super kwaliteit van het product dat ik kocht!! En prijs echt de goedkoopste!!! En nog is super service van de levering ondanks Corona na 2dagen in huis zeer tevreden wou nog een bestellen maar kleinere maat maar deze was uitverkocht zegt genoeg denk ik bij deze laagsteprijsgarantie vriendelijk bedankt!!! Dit gaat over de benchses dat ze aanbieden voor honden zeker en vast een aanrader!!!

erg goede prijs/ kwaliteit

Onze verwachting was niet echt hoog want ja 29 euro voor een barkruk wat kan het zijn? nou we zijn erg aangenaam verrast erg goede kwaliteit en ook prima zitcomfort. Absoluut een aanrader, ook erg snelle levering.

Snelle levering! Jammer dat er geen beschrijving bij zat. Daardoor was het even puzzelen. Maar verder prima in orde!

Zeer goede winkel,met goede communicatie

Prima service,het kan niet beter

hele goede service!

Snelle en duidelijke communicatie en levering. Spullen zien er goed uit.

Helemaal top de zweefparasol!

Really good.

Good quality, easy to install and adapt for the situation.

Snelle levering en goede chauffeurs

Geweldig!

Voor de prijs is de koffer zeker het geld waard! Snelle service.

Helemaal goed 👍 snelle levering

Goed product, snelle levering.

zeer positief

heel correcte levering en vlot contact

Duidelijk, snel

Site is duidelijk, communicatie over distributie snel en duidelijk

Laagsteprijsgarantie super

Super geholpen. 2x telefonisch contact gehad ivb levering. Super daar mee geholpen. Helaas jammer dat chauffeur van jullie transporteur weigert een doosje boven te brengen want hij vind hen te zwaar terwijl kind van 11 hem zo naar boven tilt.....

Het kwam goed verpakt binnen, in goede resultaat Ook kwam het snel binnen dinsdag betaald en zaterdag binnen! Helemaal top

Te duur voor wat het is

Kussen zeer lage kwaliteit Stoel redelijk maar kan je veel goedkoper vinden. Ik werd gecontacteerd door een vriendelijke man die een redelijke tegemoetkoming deed.

Prima parasol voor een fijne prijs

Het pakket werd een dag later gehavend geleverd zonder contact. Het zal eerder aan de GLS liggen dan aan de webshop denk ik. De parasol is redelijk makkelijk in elkaar te zetten. Gaat hopelijk nog vele jaren mee

Laagste prijsgarantie geeft de laagste prijs En wordt snel geleverd

Heel tevreden

Ik ben zeer tevreden, ondanks de corona toch de volgende dag geleverd. Alleen dan jammer van Post.nl dat de bezorger niet op 211 maar op 221 af heeft geleverd waardoor ik nog anderhalf uur met Post.nl in discussie raakte omdat ik de boodschap kreeg dat het geleverd was maar niet bij mij.

Tevreden

Dit was het eerste artikel van jullie dus kan nog hierover ervaring spreken

Prima snelle levering.

1 klein onderdeeltje kapot maar kwam meteen de volgende binnen. Zonder moeite. Goede service.

Mooi bed voldoet aan verwachtingen

Het bestelde bed was helaas niet op de aangegeven dag geleverd (dag na Koningsdag was een fout op de website). Maar na gebeld te hebben waren excuses gemaakt en de volgende dag was het bed alsnog geleverd. Het is een mooi bed wat voldoet aan onze verwachtingen!

Het is fantastische

Snelle ontvangst van het artikel.

Nog nooit zoveel tijd in mijn tuin doorgebracht dankzij de hangstoel! Aangenaam en comfortabel.

Een beetje te lange levertijd owv corona maar wel goede service na verkoop door bedrijf zelf.

Super slecht

Het bedje was al uitgepakt en dichtgeplakt. Waarschijnlijk teruggestuurd door iemand. Een stuk is kapot.

Slecht

Ik heb vandaag mijn pakket ontvangen. Desondanks is deze 3 dagen te laat aangekomen, de reden daarvoor kan ik begrijpen. Toen ik de doos opendeed kon ik al overal vijzen en losse stukken merken. Nadien vond ik zelf stukken spiegel. Doordat de losse vijzen gewoon in de doos zaten en de spiegel gebarsten is zijn mijn planken beschadigd en vol krassen! De spiegel zat zelf ook los in de doos zonder enige bescherming! Bij het opbouwen van de kast, heb ik ook problemen op gemerkt, de stukjes hout die de kast aan elkaar moet vasthouden gaan er gewoon door omdat de planken niet goed aan elkaar vastgeplakt zijn. Na telefonisch contact is er overeengekomen dat ze mij gingen terug betalen en heb ik een kortingscode ontvangen.

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.