Prima webshop

Heb een bolderkar gekocht en werd netjes op de hoogte gehouden van de levering. Kreeg een mail tussentijds dat het wat langer ging duren en werd netjes geleverd in de genoemde extra leverdagen.

Kinderbedje besteld

Schroeven waren er niet bijgeleverd 1 telefoontje volgende dag bezorgd

Perfecte service

artikel kapot bij levering, dezelfde dag een nieuw artikel opgestuurd gekregen. na 2 dagen binnen. Zo hoort service te zijn!!! aanrader voor iedereen, zeker ook met achteraf betalen.

slechte start, goede afloop

Fors beschadigde kaptafel ontvangen, in eerste instantie de vraag of ik het product wilde houden met een belachelijk lage schadevergoeding. Uiteindelijk beschadigde onderdeel ter vervanging ontvangen. Wel zeer snelle afwikkeling van de klacht Ontevreden over de vervoerder, ook de 2e doos was behoorlijk beschadigd, vervangende onderdeel had ook een beschadigd onderdeel, maar deze was te vervangen uit het eerder geleverde pakket

Prijs kwaliteit dik in orde

Prima product. Netjes geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten

Product en levering (zelf in tijde van Corona) dik in orde!

Top levering en product!

Goede geholpen

Het artikel kwam beschadigd binnen en zeer goed afgehandeld.

Slechter kan niet

ik heb mijn pakket nu nog steeds niet ontvangen bijna 1.5 week later. dit was zeker de laatste keer ooit.

matig

Het product werkt kapot geleverd maar gelukkig loste jullie dit snel op.

Super! Snel verzonden , laagste prijs!

Super, kind helemaal gelukkig gemaakt.

Product is netjes geleverd

Help desk leuke personen en product netjes geleverd kom maar op met die 500 eurie's.. groetjes

Ze waren netjes op tijd. En heel behulpzaam

Product prima. Bezorging waardeloos

Ik heb een privacyscherm gekocht. Prima voor die prijs. Maar de bezorging gaat via DPD. Nou, rampzalig. Ze geven een bezorgvak aan van tussen 08:00 en 22:00 uur. Alsof je niks te doen hebt de hele dag. Uiteindelijk ontvang je op de dag zelf een preciezere tijd. Tussen 14:10 en 17:10 uur. Krijg ik om 15:30 uur een sms dat de bezorger onderweg is. Staat hij na 17 uur pas voor de deur. Het had nog later kunnen zijn dus prijs me gelukkig maar hopelijk dat er ooit voor een betere bezorgdienst wordt gekozen.

Supersnel

1 dag na bestelling reeds geleverd, super

Aangenaam verrast door de snelle en correcte levering. Prima product geleverd waar we erg blij mee zijn.

Laagste prijsgarantie is oke

Maar ik kan nog geen echte review schrijven omdat de bestelde partytent nog niet is geleverd door Dynalogic, Laagste Prijsgarantie probeert, contact op te nemen met Dynalogic om te zien wat er met mijn pakket aan de hand is maar tot nog toe hebben noch Laagste Prijsgarantie noch ik hebben tot nog toe iets gehoord van Dynalogic

Mooi, precies zo als we ons voorgesteld hadden

Schema niet helemaal duidelijk, maar logisch om in elkaar te steken, best een inbussleutel gebruiken schroefmachiene... Zeer tevreden

Precies wat we verwachtten, nette prijs. Nabestellen duurde uiteindelijk niet eens heel lang.

Goede en snelle levering

Mijn ervaring stelt gerust:Ik kan “De Laagste Prijsgarantie” aanbevelen.

Prijs top, snelle levering

Precies zoals het er staat degelijk spul en snelle levering

Beetje jammer

Mijn kaptafel had krassen en butsen. En was heel stoffig. En de schroeven waren gewoon in de doos gegooid

Beetje teleurgesteld, maar uiteindelijk aangekomen...

Ik had stoelen besteld waarvan ik de leverdatum mocht kiezen... Had speciaal een week later genomen, zodat ik ze zeker op tijd had... Helaas met transport via DPD nog vertraging opgelopen waardoor ik ze 6 dagen later had dan afgesproken leverdatum. Met als gevolg: 6 dagen zonder stoelen... Laagste prijsgarantie op de hoogte gesteld en zij hebben dan contact opgenomen met DPD... Ze wisten een week op voorhand wanneer de leverdatum was en hebben pas de nacht voor leverdatum de goederen afgeleverd aan DPD, waardoor ik voor niks een dag verlof heb genomen die ik wel voor andere doeleinden had kunnen gebruiken... Maaaaaar ben wel heel content van mijn stoelen... voor die prijs zijn ze perfect naar mijn verwachting... 😉

Goede aanbieding, snelle levering

Voor de kittens waren we op zoek naar een krabpaal. We vonden een mooi exemplaar bij laagsteprijsgarantie.nl en deze werd al snel geleverd. De paal zelf was eenvoudig te installeren. Zeker een aanrader!

Snel en oke

4 demostoelen besteld waarvan kleine beschadigingen bekend waren en acceptabel. Helaas zat er ook 1 stoel bij met zoveel schade dat deze niet verkocht had mogen worden.

Heel tevreden

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.