Helemaal prima

Het ligbed ziet er fantastisch uit, moeten nog wel wat dingetjes worden aangezet. Mooi hout.

Witte eetkamerstoel

De stoel die geleverd is heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is zeker de prijs waard. Ik ben heel tevreden over de aankoop en de stoel is ook nog eens goed aangekomen zonder beschadigingen. Ik kom hier nog zeker terug om iets te bestellen!.

🥰

Vlot en goede kwaliteit

Ondanks de Corona crisis snel mijn bestelling ontvangen en goede communicatie over het verloop van de levering.

Uitstekend!

Goeie service, reageert snel op een e-mail en snelle levering ondanks de corona crisis! Top!

Zonder problemen retourzending gratis opgehaald bij je

Helemaal top, niks meer aan doen!

Echt super levering, ondanks de corona binnen 2 dagen in huis, en wat een prachtige stoelen! Zitten erg comfortabel, heel erg blij mee! Geen schade en goed verpakt! Niks op aan te merken!

Keurig op tijd.

Product precies zoals op de site.

Had een partytent gekocht en blijkbaar waren het 2 pakketten ipv 1 en ik had deel 2 gekregen (de tent) en miste dus de stokken en heb een mail gestuurd en het is gelijk geregeld en heb gelijk de andere doos gekregen op de eerst volgende werkdag. Snelle service!

mijn bestelling na 3 weken nog altijd niet toegekomen. Al 17 dagen geleden verzonden.

Heel ontevreden. 3 weken geleden is m'n hangzetel (na betaling!) verzonden maar verkeerd gesorteerd bij de transporteur. En van de transporteur krijg ik ook geen enkel bericht wanneer dit goed komt. Ik begin te twijfelen of dit wel in orde komt!!! Jullie kunnen toch wel contact opnemen met de transporteur om hierin te bemiddelen. Anders is 'n oplossing de verkoop annuleren en m'n geld terugstorten mvg Myriam Verstraete Na 'n telefoontje van de klantendienst overeengekomen om m'n geld terug te storten en de aankoop te annuleren. Nog 'n tegoedbon van 30euro gekregen voor 'n volgende aankoop. Hier kan ik mij wel in vinden.

Pakket is op tijd bezorgd

Product is wat werd beloofd.

Snelle levering. Goede kwaliteit prijsverhoging.

Teleurstellend

Voor mijn nieuwe woning bestelde ik 6x eetkamerstoelen wit met zitvulling Kuipstoel (zoals vermeld op de website). Tot mijn grote teleurstelling waren twee van de zes stoelen onbruikbaar. Volgende problemen waarmee ik te kampen had: - de vijzen om de poten (2 vijzen per poot) aan het middenstuk (zwart, rond metaalstuk) vast te vijzen waren te kort. -De gleuven van de poten zijn te nauw voor het zwarte ronde metaalstuk. -4 poten (van een van de twee stoelen) hadden gewoonweg geen gleuven en konden dus onmogelijk gemonteerd worden. -Twee zitvlakken zijn onmogelijk te monteren op deze twee stoelen. Kortom, 2 stoelen ter waarde van 30,00 euro per stoel wil ik graag terugbetaald krijgen of twee vervangingsexemplaren. Groeten, Een teleurgestelde klant

Topservice!

Bij het ontbreken van een stoel werd er onmiddellijk een nieuwe opgestuurd.

Goede service, oke kwaliteit

Eerste levering was een verkeerd product, na een paar keer bellen met de klantenservice gehoor gekregen, een snelle oplossing gevonden voor een omruil actie. Producten zagen er goed uit, maar er miste wel een dopje voor over een boutje en er zaten enkele krasjes op het zitoppervlak van de stoel.

Moeizame levering

Bestelling werd normaal de dag erna geleverd , maar na 4 werkdagen was er nog steeds geen levering . Na een 2de contact met de klantenservice gisteren werd me gemeld dat mijn pakket manco was of met ander woorden : de transporteur was mijn pakket kwijt . Er werd gisteren een nieuw pakket verstuurd en dit is intussen wel geleverd . Spijts deze moeizame levering ben ik wel tevreden met de prijs / kwaliteit van het geleverd product .

Besteld,mooie bench voor onze pup. Ziet er goed uit,voor redelijke prijs! Snelle levering!

goed voor een betaalbare prijs

zo gevonden op internet, makkelijk te bestellen en op de beloofd datum geleverd. Top

het is goed verlopen

alles is goed verlopen

Goed!!!

Door de Corona crisis is er wat mis gegaan met de verzending maar ik heb zonder problemen m’n centen terug gekregen wat ik heel mooi vind. Ik kan dus niets zeggen over de stoel zelf want ik heb er geen. Maar ik wil zeker deze firma aanbevelen I.v.b. Met correctie

Snelle levering maar geen gebruiksaanwijzing

Snelle levering van prima product

Gemakkelijk bestellen op overzichtelijke site, met leuke omschrijvingen en leuke prijzen. Levering binnen paar dagen met goede track and trace.

Goede service, kapsalon had een kleine defect ik, heb een passende korting er op gekregen ,na contact per email. Ben er hartstikke blij mee , bedankt voor de goede en snelle service. Gina u bent geweldig ze hebben ieder geval een topper werken ! En ik ben blij met mijn kapsalon !

goede kwaliteit

2 barkrukken besteld voor onze bar tafel buiten. Mooie krukken, zitten lekker dus we hebben we nog 2 besteld.

En goede prijs

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.