Ontevreden en tevreden tegelijk

Er werd snel geleverd, alleen had ik 4 verschillende zittingen. Na gebeld te hebben(waar ik keurig en snel geholpen werd!) werden de stoelen de volgende werkdag al omgeruild voor 4 dezelfde. Alleen toen had ik 1 zitting zonder gaatjes, dus deze kon niet bevestigd worden op het onderstel. Na weer gebeld te hebben en wederom keurig netjes geholpen te zijn, werd de volgende dag een zitting met gaatjes geleverd. Dus al met al binnen 3 dagen 4 complete stoelen en ben er super blij mee!

Snel met de verzending en toen er iets niet bij zat netjes afgehandelt en zelfde dag nog opgestuurd Voor weinig geld top kwaliteit

Prijs-kwaliteit meer dan goed.

Wij hebben 2 stoelen besteld voor in de keuken aan het tafeltje. Daar zijn deze stoelen uitermate geschikt voor. Goed af te wassen en schoon te houden. Het was alleen in het begin even wennen omdat de rugleuning erg flexibel is, maar na een week ben je daar mee vertrouwd geraakt. Montage van de stoelen verliep echter met een probleempje..... er waren geen boutjes bij aanwezig. Ik ben zelf bij de bouwmarkt passende boutjes gaan halen. Voor de rest is het toch een aanrader: voor weinig krijg je best veel!!

Mooie prijzen, goede en snelle levering!

De bench bevalt goed, was mooi laag geprijsd. Hopelijk heeft mijn hond er nog lang plezier van. Verder was de bestelling snel geleverd dus goede service!

Geen goedkope rommel

Aanzienlijke betere kwaliteit dan andere bij andere prijsstunters zoals Jysk, Kwantum of Leen Bakker. Loungeset en tuinpaviljoen heb ik nergens voor dat geld kunnen vinden.

Traag maar degelijk

De levering duurde veel langer dan voorspeld werd op de website maar het product is degelijk en ik ben er zeer gelukkig mee.

Zeer fijne klantenservice

Zeer fijne klantenservice alleen een beetje ingewikeld om in elkaar te maken

Hangstoel

Na wat probleempjes goed opgelost!

Vriendelijke klantenservice

Na het bed te hebben besteld, werd het de volgende dag keurig geleverd. Echter werden er 2 van de 3 dozen geleverd. De klantenservice was wel zeer vriendelijk en de volgende dag werd de doos bezorgd. Echter ontbrak toen nog het bevestigingsmateriaal. Na weer een telefoontje aan de klantenservice werd deze de volgende dag geleverd. Het is ondanks de vriendelijkheid van de klantenservice toch jammer dat het uiteindelijk 3 dagen heeft geduurd. En de montage was ook lastiger dan verwacht omdat sommige gaten niet diep genoeg geboord waren.

Doos beschadigd, tafel dus ook.

Artikel was duidelijk al eens eerder bezorgd want was opnieuw afgeplakt en beschadigd. Tuintafel is op het blad beschadigd en bij een poot is een constructiefout.

Produckt en bedrag belangrijk De communicatie per mail En de levering is goed verlopen

Savonds besteld, volgende ochtend geleverd

In eerste instantie werd een verkeerde stoel geleverd, maar aan de telefoon werd ik erg vriendelijk te woord gestaan, met een passende oplossing voor het probleem. Helaas miste ik bij de tweede levering een moertje, maar die kon ik zo bij een bouwmarkt halen

Goed en netjes afgeleverd

Keurig en goed geleverd.

bestelling is prima afgeleverd

Op de toegestuurde link naar de bezorgdienst kon de bezorgtijd goed gezien worden. Het artikel had inderdaad de laagste prijs! Een tevreden klant.

Top Goed service!

Kaptafel besteld voor een verjaardag. Er zat geen spiegel bij. Vervolgens nieuwe opgestuurd top service!!

Goede prijs kwaliteit

Het product voldoet aan de omschrijving en werd snel geleverd. Daarnaast is prijs/kwaliteit goed. Wij zijn zeer tevreden.

Heel goed!

Mijn bestelling was binnen 2 dagen binnen, materiaal is prima! Prijs en kwaliteit boven verwachting

Heel tevreden

Duidelijke afspraken, afspraken worden nagekomen, koeriersbedrijf keurig in afspraken van begin tot eind en keurig op tijd, mooi product erg tevreden zal hier vaker wat bestellen

Heel goede service

Heel goede service en correcte levering

Vlotte verzending

Mooi stoeltje en mooie kleur. Ziet eruit zoals op de site.

supervriendelijk

bestelling eerder geleverd dan verwacht.. goed product

Prima service en makkelijk contact te krijgen

Ik had een bestelling gedaan van een artikel die in voorraad zou zijn, voor 15.00 uur. Het artikel zou de volgende dag worden geleverd. Na drie werkdagen had ik nog niets ontvangen. Gebeld met klantenservice en daar werd verteld dat het artikel niet op voorraad was en pas half mei zou worden geleverd. Wij hadden het artikel besteld voor de verjaardag van onze kleindochter op 5 mei. Uw medewerkster beloofde toen dat zij haar best zou doen om het artikel op tijd te leveren. En tot onze grote verrassing werd een paar dagen later al het artikel geleverd. Ruim op tijd voor de verjaardag. Een hele dikke pluim voor jullie service en vriendelijkheid. Heel hartelijk dank. Groeten, Willy vos

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.