Via Google kwam ik hier terecht. De bank zelf zit prima en ik ben zeer tevreden over de levering ook.

in een woord geweldig

gewoon geweldig daarom opnieuw bestelling gedaan dat alleen ewgt al genoeg toch dusse TOPPIE

Niet heel goed

ik heb een krabpaal bij jullie besteld, maar deze is niet compleet geleverd. Er missen een paar schroeven

Krabpaal

Snelle levering eerste indruk een goede kwaliteit en prijsverhouding

Super leuk!

Goed kwaliteit, snel verzenden , lage prijs, mooi pakket, alles TOP!

Top en snelle levering

Prijs/kwaliteit perfekt

Heel tevreden van, je hebt waar voor je geld. Alleen vond ik het jammer dat ik geen bevestigingsmail had gekregen en daarmee dacht ik dat ik dat het een louche website was maar na een mail te sturen kreeg ik een positief antwoord. Ik raad deze website aan

Ik vond het moeilijk om de kast in elkaar te zetten, waardoor het nu ook beetje stuk is, maar ben vandaag gebeld en krijg een deel van mijn geld terug.

Ideaal

Onze stoelen werden erg snel en stipt afgeleverd. Helaas bleken deze niet naar onze zin. Ze werden de volgende dag al opgehaald en het geld was erg snel terug op de rekening. Heel fijn.

Alles ok

Alles snel geleverd, en juist produkt

Zelfs in crisis tijd bestelling na twee dagen ontvangen

Alles prima verlopen waar voor uw geld

Tevreden klant

6 stoelen besteld, desondanks coronamaatregelen 2 dagen later al ontvangen in België, alles (inclusief vijzen,...) aanwezig, leuk werkje om de stoelen ineen te steken en een prachtig resultaat 😁 Wat wenst een mens nog meer?

Goede communicatie, betrouwbaar

De bestelde bolderkar was gunstig geprijsd en van prima kwaliteit Aanrader, zowel de site als product

Geweldig en snel!

'Savonds besteld volgende dag in huis, super!

Zeer tevreden over het aangekocht product.

Perfecte levering en heel tevreden met de aankoop van mijn ligbed.

2 barkrukken besteld, zat een beschadiging op dit gemeld. Kreeg keurig snel antwoord en een goede oplossing aangeboden. Dit geaccepteerd. Zeker voor herhaling vatbaar om meer spullen te bestellen!

Je krijgt wat je koopt.

Prima, ze doen wat ze zeggen.

Blijkbaar zitten in het magazijn geen goede puzzelaars

Kippenhok Tokka besteld, welke 2 dagen later werd bezorgd. Van de 3 dozen waar het in zou zitten maar 2 ontvangen. Gebeld en de volgende dag zowel het ontbrekende pakket ontvangen als een dubbele ( 4 totaal nu). Pakketten open gemaakt, blijkt het merendeel van de onderdelen niet te kloppen (dubbel of niet aanwezig). Wederom gebeld, er zou gelijk een nieuwe worden bezorgd en de oude meegenomen de volgende dag. De volgende dag worden de 3 juiste dozen bezorgd en de oude meegenomen, maar wederom blijkt de inhoud niet te kloppen, er zit nog minder in dan de 4 dozen die we eerst hebben ontvangen. Zelfs geen beschrijving of überhaupt schroeven/bevestigingsmateriaal. Klantenservice weer gebeld, 'sorry meneer, maar ik denk dat er iets in het magazijn fout is gegaan'. Dus los van de incompetentie van de magazijnmedewerkers (natuurlijk, kan altijd wat fout gaan), worden er dozen open gemaakt, aangevuld waar nodig, hergebruikt wat ze aan andere klanten moeten sturen, en mochten ze geen zin meer hebben gewoon een incomplete order verstuurd. Geld terug gevraagd, wat ik na 14 dagen (wettelijk verplicht dacht ik zo) nog steeds niet binnen had. Maar weer de klantenservice bellen (op vrijdag), 'sorry meneer, maar dat moet inderdaad niet kunnen, ik zet gelijk de creditorder erin, zodat u vandaag of i.i.g. binnen 3 werkdagen het geld terug heeft'. De woensdag erna (4 werkdagen later dus), nog steeds geen geld. U raadt het al, we bellen weer de klantenservice: 'maar meneer het geld is 10 april overgemaakt', dan zal het wel aan mij liggen, aangezien het er niet op staat. 'Ik ga even navraag doen bij een collega, ogenblik geduld a.u.b.', waarop de verbinding wordt verbroken en 1 minuut later het vermiste geld wonderbaarlijk op de rekening is getoverd. Kortom, wilt u een incompleet kippenhok, heeft u belminuten genoeg en zin en tijd om achter uw geld aan te gaan, is Laagsteprijsgarantie zeker aan te raden. Klantenservice (op het laatste belletje na), is altijd keurig en netjes gebleven.

prima kwaliteit /prijs

Schitterende buitentafel super snel geleverd en betere kwaliteit dan verwacht!

Schitterende buitentafel super snel geleverd en betere kwaliteit dan verwacht! Mooi stevig teakhout met stevige poten en in een wip in elkaar gezet.

Supervlugge en correcte levering

Zeteltjes van voldoende kwaliteit voor in de veranda. Mooi om te combineren met leuke kussens of dekentjes. De levering was heel correct en heel vlug !

Goeder service en afhandeling

Bij uitpakken van de tuinstoelen die wij hadden gekocht bleek 1 stuk te zijn. (beschadigd). Foto's gemaakt en deze opgestuurd. Twee uur later bericht dat een nieuwe stoel werd opgestuurd en de beschadigde stoel konden we aan de bode meegeven. Kortom goede service!

Super snel

Mijn bestelde producten waren super snel geleverd en ik ben er ook heel blij mee.. Dankje wel

Goede service en snel geleverd!Top!

Goede service en snel geleverd!

De kattenpaal is GE-WEL-DIG!

Ik zag een super leuke krabpaal op de website, maar omwille van de lage prijs was ik een beetje sceptisch over de kwaliteit. Uiteindelijk kreeg ik de krabpaal na 2 dagen al thuis geleverd en bleek deze boven alle verwachtingen. Super goede kwaliteit, de zachtroze kleur was ontzettend mooi en mijn kat is helemaal in de wolken! Bedankt voor de goede service!

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.