Super goed! Besteld en 2 dagen later in huis ondanks corona tijd

Even contact gehad met klanten service omdat ik geen track and trace code had ontvangen. Greet gewoon een persoon aan de lijn en nog super vriendelijk en behulpzaam zlook. Dat zie je weer nog meer in deze tijd. Die vertelde me dat het pakket onderweg was en binnen 2 uur er zou moeten zijn. Nou dat klopte precies! Kids superblij met de trampoline! Super bedankt voor de super goeie service! Aanrader voor iedereen!

Fantastisch!

De trampoline kon snel geleverd worden. Met net er al bij, dat is fijn en veilig. Wel liet de beschrijving te wensen over, onduidelijke plaatjes. Er stond bij dat iets heel belangrijk was bij het in elkaar zetten, het is me nog niet duidelijk wàt dat nou was. Maar met helder nadenken is hij prima in elkaar te zetten. De kinderen zijn er erg blij mee!

Dat wat ik besteld heb komt overeen in de webshop

Dus ik ben tevreden.

Zeer tevreden ..

Ben zeer tevreden over het product wat ik had besteld. Vriendelijke groet.

Goeie service, goeie kwaliteit, goeie prijs. Super content.

prima ervaring, snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden van tijd van aankomst.

prima zoals hierboven beschreven. prettig.

Helemaal top, goede service!

Goed en snel per mail overeengekomen dit omdat een eetstoel met beschadiging is gearriveerd.

Prettig

Ondanks deze moeilijke tijd, was mijn bestelling er snel en goed verzorgt!

Had eerst het gevoel dat t misschien een nepsite was vanwege de naam en lay-out. Maar snelle levering en product is top.

Mooi bed, super snel!

Zeer goede ervaring met levering trampoline

Na drama bij een andere verkoper heb ik hier snel een trampoline besteld. Telefonisch goed bereikbaar, per mail en zeeer vriendelijk.

Ik heb een trampoline besteld, was allemaal perfect. Netje op tijd

Zeer snel geleverd!

Bestelling online ging soepel en vlot. Bevestiging ook snel per mail ontvangen. Tijdsvak vd bezorging was eerst zeer ruim, echter volgt er nog een mail met een aanzienlijk kleiner tijdvak. Product voldoet verder aan de verwachting.

Prima gevonden wat ik zocht, en netjes op tijd geleverd

Kreeg 1 stoel ipv 4

Kreeg 1 stoel ipv 4. Tracking niet ontvangen. Edit: stoelen na contact klantenservice netjes en behoorlijk snel met GLS (die iets duurder is) geleverd.

Goede prijs en snelle bezorging.

Tijdens deze dagen van thuiswerken stonden de kinderen te springen om een trampoline. Die waren overal uitverkocht maar niet bij de laagsteprijsgarantie en ook nog voor een lage prijs. Ik had nog een vraag waarvoor ik de klantenservice heb gebeld en ben zeer aardig geholpen. De kinderen zijn nu heerlijk aan het springen.

Goede prijs kwaliteit verhouding levering niet op tijd.

Voor dit geld leuke en goede spullen ontvangen. Door een probleem intern werd de order niet uitgeleverd. Omdat ik informeerde wanneer de order zou worden geleverd omdat deze niet op de afgesproken dag was bezorgd en ook niet de dag erna is dit wel goed opgepakt.

Snel geleverd, prima service

Stoeltjes kwamen precies op tijd, zelfs tijdens deze crisis. Alles netjes verpakt en ze staan prachtig bij mijn nieuwe tafel. Dik tevreden!

Snelle en correcte leverering

Op donderdagmiddag besteld en op vrijdag morgen in huis. Keurig verpakt.

Niet te vrede

Heb 4eetkamer stoelen besteeld maar 2gekregen wacht nu al 2weken

Positieve ervaring

Positieve ervaring met de aankoop en de leveringen

Goed geregeld

Goed contact mbt informatie van te voren en het moment van aflevering was duidelijk. De mensen die het afleverden behulpzaam en vriendelijk.

Wij waren erg aan het twijfelen na vervelende negatieve reacties te hebben gelezen. Toch hebben wij dit een kans gegeven en hebben besteld. Enorm tevreden en is erg snel bezorgd. Wij hebben kuipstoelen besteld, echt wauuw!! Bedankt voor deze goede service en ik raad jullie iedereen aan!

Tevreden klant

Product tijdig en correct ontvangen zoals vermeld

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.