Fijne trampoline

De trampoline was eenvoudig in elkaar te zetten, ook al was de omschrijving soms wat onduidelijk. Helaas zit er geen bescherming onder de poten, hebben we opgelost door er een open gesneden slang onder de doen, scheelt geluid, beschadiging en verplaatsing. Waar voor mijn geld! Kinderen vinden het super.

Kwaliteit in kwantiteit

Ik had 6 stoelen besteld en deze waren redelijk snel geleverd. Het enige nadeel was dat ze 4 van de 6 stoelen verkeerd hadden geleverd qua kleur. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice is alles netjes en heel snel opgelost! Ondanks het foutje, hele goede service!

Voor deze prijs had ik verwacht dat er in ieder geval iets ontbrak, of kapot zou zijn. Alles was compleet en zo in elkaar gezet.

fantastisch!!

Trampoline geleverd op de datum zoals vermeld! schitterend product, prijs/kwaliteit is top!! Ons zoontje ( en de papa) heel tevreden, dat wordt uren spring en speelplezier! Dankuwel

2 keer beschadigde kaptafel ontvangen

Helaas hebben we 2 keer een beschadigde (en het waren geen kleine krasjes) kaptafel ontvangen en hebben geen vertrouwen om nog een 3e keer een poging te wagen. Vandaar dat we laagsteprijsgarantie NIET kunnen aanbevelen.

levering

Donderdag het materiaal besteld en nu 4 dagen verder nog steeds niets ontvangen. De klantenservice heeft mij netjes gebeld. Er was een fout gemaakt bij de uitlevering. Ze hebben netjes hun excuses aangeboden en mij een passende oplossing gegeven. Fijn bedrijf, overal kan wat gebeuren, en zou hier zo weer wat bestellen

Kan de beloofde leveringstijd niet nakomen wegens het Corona-virus.

Een geplaatste bestelling op 09/04 werd uiteindelijk geleverd op 24/04. De gekozen koerierdienst DPD en de drukte door het Corona-virus hebben er hoofdzakelijk mee te maken! Maar ik stel toch vast dat de medewerkers van de Laagsteprijsgarantie er alles aan doen om uw bestelling zo vlug mogelijk bij u te krijgen en hun klanten tevreden stellen door een zeer goed contact te houden. Bedankt hiervoor en ik zou er bijna aan toevoegen dat de prachtige bolderkar het wachten meer dan waard was!

Kaptafel

Slechts producten

Ligstoelen

Heerlijke ligstoelen, mooie kwaliteit!

Verwarrend

Ondanks ik het juiste artikel heb gekregen, door Corona crisis iets later maar zeker aanvaardbaar, toch in de war na contact met de klantendienst. Ik had volgens hen iets besteld in voorbestelling, wat niet het geval was, ook de kleur die ze gaven in de reactie klopte niet met de kleur ik had besteld. Eens de set was geleverd stond ook op de doos een andere kleur dan sta ik had besteld, maar na openen van de doos was het wel de kleur die ik had besteld.

Snel geleverd👍

Heel goed een aanrader!!!

Super snel. Mooi verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten. Barkrukken zitten goed. En kleur is ook mooi. Meer kan ik er niet van maken!!!

positief

de stoelen waren niet helemaal mijn ding, verf op de poten, vlek op de rugleuning

Party tent

Probleem met de tent ze lossen het op door middel van geld terug netjes ga een andere kopen als ik het geld op mijn rekening heb Dus bedankt voor de op lossing koop zeker hier

Goed voor veel springplezier

Goede, stevige trampoline. Snelle levering. Behulpzame klantenservice. Niks mis mee.

Nog aan het wachten op ontbrekend stuk

Half geleverd . Eerst bericht gekregen dat het vrijdag zou komen, vrijdag bericht dat er iets tussengekomen is. Nu aan het wachten op volgend mailtje.

Duidelijk over levering, product als besteld

De levering zou later zijn ivm voorbestelling populair product. Werd eerder geleverd dan aangegeven datum uiteindelijk, goede prijs/kwaliteit.

Goed geregeld en eerder in huis dan de afspraak

Goed geregeld

Prima webshop met producten tegen een scherpe prijs

Bestelling verliep zonder problemen. Had een voorkeursdag opgegeven om de bestelling te laten afleveren. Zonder dat ik hier iets van had gehoord werd het product niet op de doorgegeven dag bezorgd. Daarop de klantenservice gebeld. Vriendelijk te woord gestaan. Vanwege de toegenomen drukte bleek het niet mogelijk om het product op de doorgegeven dag te bezorgen. Aangegeven dat dit niet onoverkomelijk is, maar dat een mailtje of een telefoontje op z'n plaats was geweest. Dit werd erkend. Uiteindelijk een dag eerder dan toegezegd het product ontvangen!

Verkeerde informatie bij het product

De maten van de stoelen komen niet overeen met wat er bij beschrijving staat

Slecht

Niet geleverd op de datum wat is aangegeven.. heb geen .idee waneer het komt.. Teleurstellend aanbevelen ? Ga ik niet over oordelen ik bestel er niets meer. S s vdw

Service afdeling vraagt toch nog wat 'klantvriendelijkheid' bij sommige

Na het soulaas hieronder werd ik vriendelijk verder Ghislaine is alles uitgeklaard... Eind goed al goed zou ik zeggen en toch nog met een positief gevoel iets besteld bij Laagsteprijsgarantie... Trampoline als Paas cadeau besteld op dinsdag voor levering op woensdag. Woensdag niet geleverd (ok begrip met COVID-19 drukte). Donderdag geleverd 1 doos juist, 1 doos verkeerd, 1 doos in magazijn blijven liggen. Resultaat-> trampoline kan niet gemaakt worden. Donderdag onmiddellijk gebeld vriendelijke mevrouw regelt omruiling op vrijdag... maar vrijdag wordt de omruiling geannuleerd 'wegens sorteerprobleem'. Onmiddellijk gebeld en kreeg een onvriendelijke medewerker aan de lijn die mij absoluut niet wou helpen. 'je moet maar wachten', 'je kinderen moeten maar begrip hebben dat ze geen paas cadeau krijgen', 'je zal wel zien wanneer het sorteer probleem omgelost wordt en er omgeruild wordt'.... Direct opnieuw besteld want was nog voorraad voor levering op zaterdag (14 dagen retour recht een van beide dan terug sturen). Goederen zijn gewoon niet vertrokken... Absoluut onaanvaardbare service -> klacht bij Thuiswinkel en PayPal.

Ik heb 2 hangstoelen gekocht, deze werden vrijdag geleverd en wat bleek 1 stoel compleet en van de andere alleen de voet en beugel. Volgens de bezorger 5 onderdelen leveren maar volgens jullie 6 onderdelen. Mail gestuurd en foto’s. Mail terug gehad dat de stoel nog nageleverd word en ik moest doorgeven wanneer het uit kwam. Alleen nog niks gehoord. Wel heel jammer zijn mooie hangstoelen de ene dan 😄 alleen is mijn eerste ervaring met deze site dus ik hoop dat het allemaal goed komt wel jammer dat mijn man en ik nu niet samen kunnen genieten met dit mooie weer. Maar ik moet zeggen ze hebben het Heel goed opgelost door een kleine compensatie . Verder heel vriendelijk geholpen.

Goede klantenservice, slecht artikel

Zending was niet compleet geleverd, top geregeld met de klantenservice! Echter viel het peuterbed ontzettend tegen. Aan elk onderdeel van het schade te zien, stukken eruit/hout gescheurd... het peuterbed is geen aanrader.

Wisent 7

5236 PX 's-Hertogenbosch

Over Laagsteprijsgarantie.com

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.